FIFA Mobile Soccer ayeuna sayogi kanggo iPhone sareng iPad

FIFA MOBILE FOOLBALL

Soccer Soccer FIFA seueur nawiskeun pikeun pamaén Samaun atanapi pendatang, pertandingan sepak bola ieu parantos didesain ulang lengkep dina hubunganana sareng pertandingan sateuacanna sareng éta parantos didamel khusus pikeun iPhone sareng iPad.

Versi mobile gim FIFA ieu parantos dirévisi ngandung sababaraha paningkatan sareng tambihan anu aya hubunganana sareng pertandingan taun kamari. Versi anyarna ngagaduhan dua modus gim anyar: Attack Mode, anu pamuter kedah nyetak gol dina unggal satengahna, sareng Leagues Mode, dimana pangguna tiasa bersaing sareng rerencanganna.

Dina kagiatanana, FIFA Mobile Soccer kalebet langkung ti 30 liga, 650 tim sareng 17.000 pamaén asli pikeun maksimalkeun pungsi réalisme game. Pondokna, penggemar maén bal bakal ngagaduhan pertandingan anu lengkep dina ujung jari aranjeunna.

Sababaraha fitur gim:

ATUR PASTI ULTIMATE Anjeun
Pilih tim karesep anjeun sareng bina jalur anjeun ku pendekatan anyar pikeun kéngingkeun pamaén sareng nyiptakeun regu. Tambihkeun jero pikeun tim anjeun, jantenkeun penyesuaian antrian kalayan langsung, sareng gancang ngaluyukeun taktik sateuacan unggal pertandingan pikeun mahir seni rotasi, hal anu ngagaduhan nilai hébat dina maén bal modéren. Parobihan anu bener sareng tingali kumaha klub anjeun ningkat unggal dinten.

Serangan meunang
Candak kaulinan anjeun ka tingkat persaingan anu inovatif sareng modeu serangan. Candak pertandingan sengit anu nyandak anjeun kana posisi anu nyerang sareng ngahontal kamuliaan. Ngawasaan detil lengkep sareng mingpin tim anjeun ka suksés.

TETEP DIPERBARUI JEUNG ACARA LANGSUNG
Tetep Nyambung kana kaulinan 365 Dinten Sataun kalayan kontén dumasar kana carita sareng patandingan anu diénggalan. Lebetkeun langsung kajadian langsung anu tiasa diputer anu robih sadidinten pikeun hadiah, bungkus, sareng item pamuter.

Gabung sareng Legenda sareng Nalukkeun Dunya
Pikeun kahiji kalina, ilubiung dina Leagues, pangalaman sosial sajati anu ngamungkinkeun anjeun ngagabung kakuatan sareng milarian kamulyaan sareng rerencangan sareng pamaén di sakumna dunya. Nguji kamampuan anjeun dina kajawaraan antar-liga atanapi nyandak pamaén pangalusna sadunya dina turnamén liga. Leagues mangrupikeun komunitas bal global anu ngantosan anjeun gabung, kalayan pangabisa ngamimitian obrolan sareng ngirim kado.

Pamekar ogé ningkatkeun karya FIFA dina smartphone ku fitur téknis anyar, numutkeun ulasan anu mimiti, gim ieu ngagaduhan kamampuan maksa nutup sababaraha bug anu dititénan.

FIFA Mobile sayogi kanggo diunduh gratis, meryogikeun ios 8.0 atanapi langkung luhur sareng éta cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod Touch.

FIFA Soccer (AppStore Link)
FIFA Soccerbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.