Gelang fitbit nyababkeun iritasi kulit deui

Muatan Fitbit

Sataun katukang, Fitbit ngadamel judul pikeun kapaksa ngelingan pinggel Angkatan Anjeun sabab bahan tina tali anu dijantenkeun tiasa nyababkeun alergi atanapi iritasi kulit tina sababaraha pangguna.

Sanaos masalahna diulik supados teu kajantenan deui, Fitbit ragrag kana kasalahan anu sami deui deui. Tétéla sababaraha palanggan parantos humandeuar yén pigeulang kagiatanana nyababkeun iritasi kulit saatos panggunaan normal produk.

Produk anu dimaksud saluyu sareng garis anyar monitor kagiatan anu Fitbit ngenalkeun sababaraha minggu ka pengker, nyaéta nyaéta modél Charge, Charge HR and Surge. Upami kasus iritasi kulit disababkeun ku ngagem gelang ieu teras-terasan muncul, Fitbit bakal kapaksa narik aranjeunna tina pasar sareng nawiskeun pengembalian dana ka pangguna.

Naon anu tiasa nyababkeun jinis iritasi ieu? Jelas, anjeun tiasa alérgi kana matéri éta anu tali na didamel, Nanging, nganggo pinggel anu ketat teuing ogé tiasa nyumbang kana kajadian jinis patologi ieu. Késang, cai atanapi sabun anu tetep antara gelang sareng kulit urang ogé tiasa ngamajukeun iritasi.

Dina kasus naon, sateuacan sensasi sakedik tina itching atanapi redness anu tiasa masihan kami tanda kamungkinan dermatitis, hal kahiji anu urang kedah lakukeun nyaéta cabut gelangna. Panginten saatos sababaraha jam atanapi sababaraha dinten, masalahna direngsekeun. Masih, anu pangsaéna dina kasus ieu nyaéta buka dokter sareng nganggo Fitbit pikeun ngalaporkeun kaayaan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   RamonML cenahna

    Nya, kuring gaduh HR Charge sareng kuring henteu ngagaduhan masalah.

  2.   Jose cenahna

    Arloji Apple sanés ngan ukur moal ngairitasi kulit anjeun tapi ogé bakal ngahidrasi, nada nepi sareng ngahudangkeun deui ..,

  3.   Kuring sorangan. cenahna

    Kuring gaduh Beban ti saprak bulan Nopémber sareng tanpa masalah naon waé sareng kuring ngan ukur nyandak tempat mandi kusabab kuring henteu resep nganggo nanaon dina waktos-waktos privasi sapertos kitu hehe, tapi kuring henteu nyarios masalah. tanggal.

  4.   Kuring sorangan cenahna

    Sareng ku cara éta: "baris anyar monitor kagiatan anu Fitbit dipasihkeun sababaraha minggu ka pengker", éta masihan kuring sababaraha bulan ka pengker langkung ti minggu ka tukang.

  5.   Luis Padilla cenahna

    Dina waktos ayeuna tanpa masalah boh sareng Charge HR ...

  6.   nuriamaciagoni cenahna

    10 dinten kapengker kuring mésér Charge HR sareng dina dinten katilu nganggo éta kulit abdi mimiti ngambek di sisi ritslét. Kuring nyandak éta, dikumbah, sareng kedah nganggo antihistamin. Kuring beristirahat ti dinya salami dua dinten teras pasang teras-terasan sami, peurih ... sareng nyandak antihistamin. Hanjakal pisan, kuring balikkeun ka toko, kuring resep pisan manpaatna ... tapi upami kuring henteu tiasa ngagem sadidinten kusabab éta ngabalukarkeun kuring alergi ... éta henteu aya gunana pikeun kuring 🙁

  7.   Hugo cenahna

    Abdi mésér Surge deui dina Januari sareng sadayana saé dugi ka sababaraha minggu ka tukang. Bagian tina pigeulang kuring dimana kuring nempatkeun pinggel parantos mimiti peurih, sacara téoritis saur masalahna nyaéta kulit henteu ngesang nalika ngagem 24 jam sareng / atanapi nalika ngahasilkeun peluh kusabab aktivitas fisik anu jelas éta ngahasilkeun sababaraha jenis réaksi dermal - alérgi.

  8.   diny cenahna

    Kuring parantos nganggo Inspire hr ti saprak Natal sareng kuring ngagaduhan 3 alergi dugi ka ayeuna, éta aya dina bagian tina tali anu nyababkeun iritasi, kuring ngagentos tina panangan kana panangan sareng kuring ngaleupaskeun gelang pikeun mandi tapi henteu resep éta, kuring parantos nyerat ka FITBIT kalayan keluhan kuring, pikeun ningali naon anu aranjeunna carioskeun.