Flyer Leuweung Mini Sago gratis pikeun waktos anu kawates

sagu-mini-leuweung-flyer

Deui urang deui ngawartosan ngeunaan gim anu sayogi pikeun diunduh sacara gratis. Kali ieu mangrupikeun kaulinan anu paling leutik di bumi, kusabab éta dirancang pikeun barudak nepi ka lima taun. Upami sakedik langkung ti saminggu ka pengker, pamekar Sago Sago nawiskeun kami gim anu gaduh ciri anu sami, waktos ieu nawiskeun kami gim anu sanés, anu sapertos anu sateuacanna, henteu ngagaduhan jinis pamésér atanapi iklan dina aplikasi. Sigo Mini Forest Flyer gaduh harga biasa di App Store 2,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara gratis.

Dina hal ieu, kabagjaan dimimitian di Aviary Robin anu urang kedah maénkeun sareng réréncangan ku cucuk sareng bulu. Dua anjeun kedah ngapung babarengan sareng mendakan leuweung gaib, teuleum ka laguna, jogét, pendak sareng babaturan énggal sareng seueur deui. Sigo Mini Forest Flyer dikemas ku kejutan animasi anu éndah anu bakal ngajantenkeun murangkalih urang gaduh waktos anu saé.

Fitur Sagu Mini Forest Flyer

  • Pilih antara adegan usum panas atanapi usum salju
  • Toél Robin sareng hiber ngalangkungan leuweung
  • Pitunjuk Robin kana spidol konéng pikeun mendakan animasi anu pikaresepeun
  • Nonton Robin nari, nembang sareng maénkeun
  • Panggihan langkung ti 30 animasi anu pikaresepeun
  • Ngadamel carita pikeun ngiringan tindakan
  • Dianjurkeun pikeun barudak ngora
  • Kalayan teu aya tambahan kanggo mésér atanapi iklan ti pihak katilu, janten anjeun sareng budak leutik anjeun tiasa maén tanpa gangguan.

Sago Sago parantos ngahususkeun dina nyiptakeun aplikasi pikeun anu alitKaulinan anu aranjeunna resep sareng éta ogé ngabantosan stimulasi kreativitas sareng panasaran aranjeunna. Aplikasi Sago Sago idéal salaku aplikasi digital anu munggaran pikeun barudak ngora urang.

Flyer Leuweung Mini Sago (Tautan AppStore)
Flyer Leuweung Mini Sago4,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.