FotoSwipe, aplikasi pikeun ngabagi poto antara iPhone sareng Android

Resmi diluncurkeun dinten ayeuna, PotoSwipe matak ngamudahkeun pikeun bagikeun poto antara alat iPhone, iPad sareng Android. Ngamungkinkeun anjeun ngabagi poto ku cara ngagésérkeun ramo tina hiji alat ka alat anu sanés (kadua alat kedah dipasang FotoSwipe).

Henteu dugi ka bagi-bagi poto antara dua alatBayangkeun di pésta sareng aya anu nyarios nyandak poto yén sadayana hoyong salinan di telepon sélulér anjeun, anjeun kedah nempatkeun teleponna silih caket nalika aplikasi dibuka, sareng jalma anu nyandak poto éta kedah ngéserkeun ramo. tina alat anjeun di luhur sadayana anu sanés pikeun aliran na réngsé.

FotoSwipe nyaéta gratuito, ngamungkinkeun anjeun milih dugi ka 10 fotos, damel diantara platform, ngaliwatan sagala beureum, sareng henteu peryogi pendaptaran atanapi pendaptaran.

FotoSwipe: Transfer Telepon File (Tautan AppStore)
FotoSwipe: Mindahkeun Telepon Filebebas

perbawa:

  • teknologi patén anu ditunda disebut «ngusap poto".
  • ngabagikeun sakalian sareng sering kumaha anjeun resep éta.
  • Milih tina galeri poto di gambar leutik atanapi mode tempoan.
  • Kirimkeun poto dina resolusi normal atanapi kualitas luhur.

kauntungan:

  • Anjeun moal kedah ngirim email deui, SMS atanapi WhatsApp, nyatana.
  • Nampi poto dugi ka lima kali langkung gancang dibandingkeun sareng metode anu sanés.
  • Tetep anjeun inpo kontak rahasia.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adrian cenahna

    Hal anu saderhana ngagunakeun bluetooh henteu tiasa dianggo sareng anjeun kedah narik aplikasi pihak katilu.

    Gaya apel

  2.   vaderiq cenahna

    Atanapi anu langkung saderhana sapertos ngagunakeun NFC, ngadeukeutkeun alat kana alat teras toél. Hapunten, Apple ngan ukur dianggo mayar.