Fitur nyukcruk ios 14.5 anu anyar parantos kasohor ku pangguna

Nyukcruk aplikasi ngalacak 14.5

Unggal-unggal sistem operasi ngenalkeun fungsi anyar, éta aya di tangan pangguna naha éta mangrupikeun kasuksésan atanapi kagagalan. Fitur anyar pikeun nyegah nyukcruk aplikasi dina vérsi ios pangénggalna anu sayogi ayeuna, ios 14.5 parantos nunjukkeun janten kasuksésan numutkeun ka jalma ti Flurry.

nurutkeun nagara parusahaan ieu, ios 14.5 aplikasi ngalacak fitur transparansi parantos ditampi kalayan saé pisan ku pangguna di panjuru dunya kumargi ngan ukur 13% pangguna anu parantos ngénggalan vérsi ios ieu, parantos kéngingkeun aplikasi pikeun ngalacak aranjeunna, kirang langkung 1 dina sapuluh urang.

Nyukcruk aplikasi ngalacak 14.5

Teu anéh, di Amérika Serikat, dimana pangsa pasar sélulér dibagi sami antara ios sareng Android, perséntase pangguna anu henteu ngijinkeun aplikasi pikeun ngalacak gerakan anjeun nyaéta 95%.

Dina waktos ayeuna sigana yén pangguna beuki sadar yén panggunaan aplikasi sareng / atanapi jasa gratis mawa biaya anu aya hubunganana sareng privasi kami, parobihan anu langkung saé, sahenteuna pikeun pangguna, tapi henteu pikeun perusahaan sapertos Facebook sareng Google.

Facebook parantos nganyatakeun ngarareunah na tentang ieu sababaraha bulan, nyatakeun yén usaha leutik bakal paling kapangaruhan ku fungsi anyar ieu, kumargi aranjeunna moal tiasa pokus langkung tepat dina kampanye iklanna. Salaku tambahan, numutkeun ka perusahaan Mark Zuckerberg, hatur nuhun kana pelacak pangguna, duanana Facebook sareng Instagram leres-leres gratis.

Flurry Analytics, perusahaan Verizon Media, dianggo dina langkung ti sajuta aplikasi mobile na nyayogikeun inpormasi langkung ti 2.000 milyar tina alat sélulér per bulan. Nanging, pikeun terang inohong resmi, urang kedah ngantosan WWDC 2021, dimana Apple sigana bakal ngembarkeun kumaha panerapan fungsi anyar ieu di konsumén na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.