Fungsi SharePlay moal ngahontal versi akhir mimiti ios 15

SharePlay, naon anu énggal dina ios, iPadOS, tvOS 15 sareng macOS Monterey

Presentasi tina sistem operasi anyar Apple WWDC 2021 mangrupikeun napas tina hawa seger pikeun sadaya pangembang. Salah sahiji fungsi transversal anu diumumkeun sadayana nyaéta BagikeunPlay. Pilihan anu ngamungkinkeun pangguna ngabagi eusi tina sumber anu béda pisan ngalangkungan FaceTime: musik, pilem sareng pidéo. Sapanjang lima versi béta munggaran pikeun sadaya sistem, parantos kapendak yén éta mangrupikeun alat anu kuat pisan. Tapi sanaos kitu, Apple parantos mutuskeun pikeun nunda peluncuran SharePlay dina vérsi ahir mimiti sistem operasi anyar: iOS, iPadOS, tvOS sareng macOS.

Apple reureuh ngaleupaskeun SharePlay dina iOS, tvOS, iPadOS 15 sareng macOS Monterey

Kamari kamari Apple ngaluncurkeun éta Beta ka-15 pikeun pamekar iOS sareng iPadOS XNUMX. Nanging, di jerona, fungsi SharePlay ngaleungit. Pikeun ngajelaskeun leungit na, Apple ngaluarkeun pernyataan nyatakeun yén pilihan éta moal ningali cahaya dina vérsi ahir mimiti sistem operasi dina usum gugur tapi éta bakal dilakukeun dina versi engké sapertos ios 15.1 atanapi ios 15.2.

Umum pikeun Big Apple pikeun ngaluarkeun pilihan sareng fungsi kusabab aranjeunna ngalaman masalah nalika disebarkeun di sakumna dunya. Atanapi sabab aranjeunna resep ngantosan peluncuran na pikeun masihan pangguna hiji alesan deui pikeun ngapdet alatna. Tapi anu jelas nyaéta Kami moal ningali SharePlay dina ios 15, iPadOS 15, tvOS 15 atanapi macOS Monterey, sahenteuna dina versi ahir pikeun dileupaskeun dina usum gugur.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan ios 15, sistem operasi anu énggal
SharePlay nawarkeun pangguna kamampuan pikeun ngabagi pangalaman sacara langsung dina FaceTime. Sareng sareng API Kegiatan Grup langkung gampang tibatan kantos nyandak pilem, TV, musik, sareng média anu sanés ti aplikasi anjeun ka rohangan anu parantos saling nyambungkeun.

SharePlay, Apple anyar dina sistem operasi na

Pernyataan pondok anu jelas ngumumkeun reureuh

Apple ngaluarkeun pernyataan ieu dina halaman wéb resmi pikeun pamekar anu ngajelaskeun kaputusanana tapi henteu masihan rinci ngeunaan éta:

SharePlay parantos ditumpurkeun pikeun dianggo dina iOS 6, iPadOS 15, sareng tvOS 15 Developer Béta 15, sareng bakal ditumpurkeun dina rilis macOS Monterey Beta 6 anu bakal datang. SharePlay ogé bakal ditumpurkeun pikeun dianggo dina rilis awal na ragrag ieu. […] Bakal diaktipkeun dianggo deui dina rilis béta pamekar kahareup sareng bakal dileupaskeun ka umum dina pembaruan parangkat lunak engké usum gugur ieu. [..]

Kami gumbira ku tingkat luhur sumanget anu parantos kami tingali dina komunitas pamekar […] sareng kami ngarepkeun ngababarkeun ka pangguna ambéh aranjeunna tiasa ngalaman aplikasi sareng babaturan sareng kulawarga dina cara anu énggal.

Kami ngahargaan jumlah tim anu parantos damel pisan pikeun nyiptakeun pangalaman SharePlay sareng pikeun mastikeun teu aya gangguan pikeun pangwangunan anjeun, kami parantos nyayogikeun profil pangwangunan SharePlay anu bakal ngamungkinkeun nyiptakeun hasil sareng panarimaan sési grup via API tina kagiatan kelompok .

Sakumaha anjeun tiasa maca, sanaos SharePlay henteu sayogi dina betas pangembang sistem operasi, profil pangwangunan parantos didamel anu ngamungkinkeun anjeun neraskeun damel sareng alatna. Dipiharep éta bakal aya sareng betas ios 15.1 nalika SharePlay mulih. Sareng anjeun tiasa méréskeun tés tina pilihan anu tetep sareng urang salami lima betas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.