Gambar mimiti iPhone 5se nembongan dina bentuk desain 3D

iphone-5se

Dina waktos urang aya, katingalina anéh pikeun urang sadayana yén teu aya nembongan "kabocoran", dina tanda petik, di mana urang ningali hal anu aya hubunganana sareng iPhone 5se. Sajauh ieu kami ngan ukur tiasa nyarioskeun perkawis rumor, tapi dinten ayeuna gambar mimiti iPhone 5se parantos muncul, sanaos éta henteu nunjukkeun ka kami alat nyalira. Anu ditingalikeun ku gambar ieu ka kami nyaéta desain anu sakuduna didamel pabrik aksésori pikeun nyiptakeun produkna, sapertos panutup.

Dugi ka ayeuna urang yakin yén desain iPhone 5se bakal persis sami sareng iPhone 6 kalayan layar 4 inci, tapi upami urang merhatoskeun gambarna, iPhone "mini" salajengna bakal ngagaduhan desain ampir pasti pikeun iPhone 5s, sareng sababaraha bédana sapertos posisi tombol bobo, hal anu dibagikeun ku modél iPhone paling anyar.

IPhone 5 bakal katingali langkung mirip sareng 5s tibatan 6

iphone-5se-render-6

Pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung dipercaya, gambar-gambar na parantos diterbitkeun ku Mark Gurman, anu parantos tanggung jawab nyaring seueur inpormasi ti Apple, boh alat boh parangkat lunak. Sumber na mastikeun yén ukuranana sami sareng anu sami dina iPhone 5s, tapi kalayan bédana posisi anyar tombol sayaga. Gelasna rada melengkung sakurilingna, tapi henteu sapertos kaca dina iPhone 6. Upami teu kitu, iPhone 5se bakal ngagaduhan desain anu ampir dilacak ka iPhone 5s, anu raoseun namina. Urang tiasa nyarios yén modél anyar mangrupikeun iPhone 5s "Evolved".

Tapi hal anu paling penting nyaéta di jero, dimana sumber mastikeun yén éta bakal kalebet Prosesor A9 babarengan sareng M9 co-processor anu parantos aya dina iPhone 6s sareng 6s Plus. Éta ogé bakal kaasup kana Chip NFC tiasa mayar pamayaran sareng Apple Pay, kamungkinan nyandak Poto Langsung sareng kaméra anu ditingkatkeun, tapi ieu henteu netelakeun naha éta bakal sapertos iPhone 6 atanapi iPhone 6s. Upami teu aya kejutan, diperkirakeun bakal aya modél dina warna Rose Gold.

iphone-5se-render

IPhone 5se bakal sayogi dina Modél 16GB sareng 64GB sareng dipiharep janten harga anu sami sareng iPhone 5s ayeuna. Mark Gurman ogé nyarios kapan éta bakal sayogi: éta bakal dipasihkeun dina poé éta March 15 sareng bakal dijual 3 dinten engké, tanggal 18 Maret. Dupi anjeun parantos nyiapkeun artos? Nya, hayu atuh kuring banyolan: dina gambar, kuring henteu ningali Touch ID. Kuring ninggalkeun anjeun sésana gambar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   anonim cenahna

    Duka anu saé, kuring nembé maca dina 9to5mac, sareng kuring ngamuat deui halaman ieu, éta naluriah, hahaha keprok Pablo, sareng hatur nuhun pikeun gancang sareng tarjamahna, ayeuna kuring badé maca tulisan anu kuring ningali gambar na sigana parantos nyalin desain iphone 5se anu aya dina pikiran kuring haha

    1.    anonim cenahna

      hahaha kuring henteu nampi banyolan anjeun, éta parantos masihan kuring pikeun nalungtik koméntar éta, tingali hiji tulisan ti jaman baheula ku Nacho dimana desain iphone 5s sareng 5c ​​pikeun pabrik disaring: https://www.actualidadiphone.com/filtrada-la-apariencia-del-iphone-5s-y-la-del-iphone-de-bajo-coste/

      Anu cocog sareng pangukuran iphone 5s nyaéta henteu ngagaduhan touch id ogé! Éta tiasa janten kabiasaan ti tim desain pikeun henteu ngaleungitkeun simbol anu parantos ngaidentipikasi iPhone, sanaos dina sababaraha gambar éta sigana ngagaduhan ID touch, ogé upami éta bakal kalebet gaji Apple, minimum na ngagaduhan touch id di gigireun nfc, sareng kamungkinan ngagunakeun touch id tina iphone 6.

      Anu paling kuring mogok nyaéta headphone jack, sareng anu langkung panasaran, nyaéta ngagaduhan dua speaker, éta moal janten alesan pikeun ngaleupaskeun jack dina iphone salajengna 7. Sakumaha anjeun nyarios, épaku iphone 5s «évolusi »Cocog pisan sareng teori na, tapi kuring ngan ukur henteu resep namina, sareng langkung-langkung dina tingkat pamasaran saur nami éta henteu ngabantosan Apple.

      1.    Paul Aparicio cenahna

        Haha éta pikeun pikasieuneun xD

        Éta kedahna supados henteu masihan seueur petunjuk. Jigana iPhone 6 ngagaduhan desain ieu tanpa tombol bumi ogé. Meureun aranjeunna ogé ngadamel desain ti témplat supados henteu ngajantenkeun sadayana ti mimiti.

        Tapi shhhhh xD

        Salam 😉

  2.   mario cenahna

    Kuring parantos nyebatkeun éta ka anjeun dina hiji tulisan yén aranjeunna ngan ukur badé nyegerkeun iPhone 5s ayeuna.
    Kantun sateuacan nyandak iPhone anu anyar, aranjeunna ngan ukur ngabaruan supados sadayana jengkol
    Ngarojong Apple Pay anu, sakumaha urang terang, taun ieu badé badarat di Spanyol.

    Éta pikeun 5s iPhone aranjeunna badé nempatkeun hardware iPhone 6 sareng ngajalankeun.
    Kuring ragu aranjeunna nempatkeun A9 sanajan kuring hoyong éta.
    Rada ku A8 cekap.
    Kuring gaduh iPad MINI 4 sareng éta saé pisan sareng A8

    Harga anu kuring curiga
    16GB € 550
    64GB € 600
    Dina pendapat abdi naon anu dibocorkeun dina gambar nyaéta kapang pikeun pabrik
    asesoris anu ukuranana ampir sami sareng iPhone 5s.

    Ngomong-ngomong @anonimous
    Dimana anjeun ningali 2 panyatur ???
    Hiji mangrupikeun mikropon sareng anu sanésna spéker
    henteu?

    1.    Anonim cenahna

      http://img.actualidadiphone.com/wp-content/uploads/2016/02/iphone-5se-render-5-1024×368.png

      Dina gambar ieu tiasa ditingali, sanaos anu sanésna henteu katingali, jarang pisan perforasi pikeun mikropon