"Gambar dina Gambar" YouTube datang ka ios

Gambar dina Gambar

Sigana mah YouTube tungtungna bakal nerapkeun fungsi «Gambar dina Gambar»Dina alat ios. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun nonton video kalayan aplikasi YouTube ditutup nalika browsing sareng Safari.

Éta bakal dilaksanakeun dina a bertahap. Éta parantos dimimitian di Amérika Serikat tapi pamekar parantos jangji badé ngalebarkeun palaksanaan na, pas di pangguna nganggo langganan Premium atanapi henteu. Urang bakal ngantosan, teras.

YouTube kakarék nyebarkeun yén éta badé ngamimitian nerapkeun dukungan "Gambar dina Gambar" dina aplikasi ios na, anu ngamungkinkeun sadaya pangguna, boh palanggan premium sareng non-premium, nutup aplikasi YouTube sareng neraskeun nonton pidéo na dina pop-up alit jandela.

Éta parantos ngaduga yén fitur anyar ieu ngan ukur bakal sayogi pikeun palanggan YouTube anu mayar, tapi dinten ayeuna perusahaan nyalira nampik éta. Éta bakal janten fungsi pikeun kabéh pangguna. Warta anu saé.

Palaksanaan layanan ieu bakal bertahap. YouTube mimiti dimimitian ku Pamaké AS, sareng éta bakal ngalegaan ka langkung seueur nagara dina sababaraha dinten, dugi ka pembaruan na réngsé pikeun sadaya pangguna.

Pasti bakal aya gunana pisan nalika dilaksanakeun di iPadOS. Hatur nuhun kana layar berehan anu dipibanda iPads, bakal praktis pisan pikeun tiasa nonton video YouTube dina layar pop-up kalayan aplikasi na ditutup, nalika anjeun neraskeun ngajalajah wéb sareng Safari.

Henteu dipikaharti pinuh ku sabab implantasi na kedah laun. Éta ngan saukur pembaruan tina aplikasi, dimana server anu YouTube sumebar di sakumna planét henteu aya hubunganana sareng éta. Tapi nyatana éta bakal siga kieu.

Janten urang bakal merhatoskeun ningali iraha tungtungna bakal dilaksanakeun di nagara urang, tapi sigana éta parantos aya perkara poé. Urang tingali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.