Nanoleaf Lines, lampu pinter anyar anu béda ti anu sanés

Kami nguji Garis Nanoleaf anyar, lampu pinter modular kalayan desain anu béda-béda, cocog sareng HomeKit, Asisten Google sareng Amazon Alexa, sareng fitur canggih sapertos Pangeunteungan layar sareng Visualizer Musik.

Ciri utama

Nanoleaf Lines mangrupikeun lampu pinter énggal anu ngamangpaatkeun pangalaman éksténsif merek dina bagéan ieu, kalayan sababaraha model lampu anu kami parantos dianalisis dina blog sareng saluran YouTube pikeun nawiskeun pilihan cahaya pinter anu paling canggih kalayan desain anu énggal. , tanpa kaleungitan fitur ékspansi Nanoleaf jeung nu ngajadikeun lampu maranéhanana rujukan pasar.

Dina analisis ieu kami nguji éta kit ngamimitian jeung Kit ékspansi. Mimiti urang gaduh sadayana anu dipikabutuh pikeun assembling sistem pencahayaan. ngandung:

  • 9 bar lampu (backlit)
  • 9 sambungan
  • 1 Kontroller
  • 1 adaptor kakuatan (tiasa kakuatan nepi ka 18 glow sticks)

Item dibeuli misah bisa ditambahkeun kana Starter Kit ieu, kayaning kit ékspansi anu urang gaduh dina analisis ieu sareng anu kalebet:

  • 3 bar lampu (backlit)
  • 3 sambungan

Unggal bar diwangun ku dua zona cahaya sareng langkung ti 16 juta warna. Sertifikasi lampu nyaéta IP20, ku kituna henteu cocog pikeun nempatkeun di luar. Hatur nuhun kana sistem sambungan anu dianggo, urang tiasa nyiptakeun desain anu béda anu tiasa urang tilik dina aplikasi iPhone Nanoleaf (link). Ngalereskeun bar dina permukaan naon waé saderhana, tanpa kedah ngebor liang dina témbok berkat elém anu parantos aya dina potongan. The set bieu weighs, jadi napel nahan nepi sampurna.

Aranjeunna gaduh konektipitas WiFi 2,4GHz (teu cocog sareng jaringan 5GHz) janten anjeun moal ngagaduhan masalah sinyalna di bumi anjeun. Éta ogé cocog sareng téknologi «Thread» anyar., nyaéta, upami anjeun gaduh alat anu cocog (beuki seueur alat HomeKit) aranjeunna tiasa bertindak salaku pengulangan sinyal supados anjeun henteu kedah masang sasak atanapi pusat tambahan.

Dina hal kasaluyuan, anjeun moal tiasa naroskeun langkung seueur, sabab ngahijikeun sampurna sareng tilu platform automasi bumi utama: HomeKit, Asisten Google sareng Amazon Alexa. Sapertos sadaya lampu Nanoleaf, teu aya jumper tambahan anu diperyogikeun pikeun setelan, sagalana geus rengse ngaliwatan sentral utama Anjeun (dina kasus HomeKit, Apple TV atawa HomePod) jeung anjeun bakal boga aksés ka sadaya fungsi, kaasup aksés jauh.

Konfigurasi sareng operasi

Setup dilakukeun ngaliwatan aplikasi Nanoleaf nuturkeun prosés scanning kode QR tradisional. aplikasi naroskeun kami pikeun sababaraha léngkah tambahan pikeun nunjukkeun orientasi desain anu anjeun lakukeun, supados anjeun tiasa nyaluyukeun épék cahaya sareng pungsi sanésna kana posisi dimana anjeun parantos nempatkeun lampu. Saatos prosés konfigurasi réngsé, anjeun bakal nambihan lampu dina aplikasi Nanoleaf sareng ogé dina aplikasi Casa.

Tina aplikasi Nanoleaf anjeun tiasa ngontrol masing-masing sareng unggal fungsi lampu, ti ngaunduh desain anu tos dikonpigurasikeun (daptarna henteu terbatas) dugi ka nyiptakeun anjeun nyalira, ogé ngonpigurasikeun fungsi lampu sapertos kacaangan otomatis. Anjeun parantos ngalereskeun, desain dinamis anu robih kana irama musik, Hal pikeun nu teu perlu sagala aplikasi tambahan, lampu boga sagalana maranéhna butuh pikeun eta, anjeun ngan kudu nempatkeun rarancang luyu tur mimitian maén musik favorit anjeun.

Tina aplikasi Casa, fungsionalitasna langkung terbatas dina hal desain multicolor. Ngubaran lampu kawas lampu séjén, sarta kadali kami sarua, jadi euweuh multicolors. Anjeun tiasa ngijinkeun Nanoleaf nyiptakeun suasana kalayan desain anu tos dikonpigurasikeun dina lampu anjeun, cara anu pinter pikeun ngatasi watesan ieu aplikasi Home. Anu anjeun gaduh nyaéta kamungkinan anu ageung anu ditawarkeun ku otomatisasi HomeKit sareng konfigurasi kamar.

oge urang tiasa ngadalikeun lampu tina tombol fisik yén urang kudu di konektor utama. Urang bakal tiasa ngagentos antara desain anu diunduh, ngarobih kacaangan, ngaktipkeun mode Musik sareng nempatkeun mode acak anu robih antara desain ti jaman ka jaman. Tangtosna urang tiasa mareuman sareng mareuman lampu ogé. Sababaraha kadali fisik anu nyaman pisan nalika urang caket sareng lampu sareng urang henteu hoyong nganggo telepon atanapi Siri pikeun ngontrolana.

Salian modeu kontrol ieu, urang ogé gaduh aplikasi pikeun komputer urang, boh Windows sareng macOS, anu ngalangkunganana urang tiasa nganggo "Display Mirroring" atawa ngajadikeun lampu baranahan naon dina layar, jenis Ambilight nu Sigana hebat lamun nempatkeun lampu sabudeureun monitor komputer Anjeun.

Pendapat editor

Panel lampu multicolored henteu énggal, tapi Nanoleaf tiasa masihan sentuhan anu béda pikeun desain lampu hias ieu, ngamungkinkeun ampir sagala desain anu anjeun bayangkeun, sareng sadayana ieu kalayan kaunggulan integrasi dina sadaya platform automation bumi. Kalayan pamasangan anu saderhana pisan sareng seueur kombinasi warna anu sayogi dina aplikasi Nanoleaf, lampu Lines ieu idéal pikeun anu hoyong nambihan sentuhan khusus kana témbok atanapi sadayana ruangan. Harga Starter Kit nyaéta €199,99 dina halaman wéb resmina (link).

galur
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
199,99
  • 80%

  • galur
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
    Penerbit: 80%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%

Naros

  • Pamasangan saderhana
  • Cocog sareng sadaya platform automation bumi
  • Thread Cocog
  • Expandable kalawan kit tambahan

Kontra

  • Aranjeunna teu noél

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.