GIFs sareng seueur deui GIF: DSCO bakal dilebetkeun asli dina VSCO

Deui di 2015, anu VSCO Cam harita (ayeuna ngan VSCO) ngaluncurkeun aplikasi pikeun ngirangan demam GIF. Dina nami DSCO, aplikasi ieu ngamungkinkeun urang -na ngamungkinkeun- nyiptakeun GIF urang sorangan Ngaliwatan aksi anu sami pisan sareng anu aya di Boomerang dina Instagram. Nanging, sanaos pikaresepeun, henteu seueur alesan anu ngamungkinkeun pikeun nerapkeun gaya ieu dina iPhone kami.

Ampir dua taun saatos aranjeunna lulus tanpa nyeri atanapi kamuliaan pikeun DSCO, waktuna pikeun fungsi ieu ngajantenkeun kabisat ka VSCO, aplikasi sareng basis pangguna anu ageung anu panginten mangpaat pikeun nyiptakeun GIF nyalira dina waktos anu khusus. Pikeun nyieun éta kami ngan ukur kedah buka bagian kaméra, geser kana pilihan DSCO, némbak sareng bagi hasil.

Fitur anyar ieu ngan bakal sumping dina alat ios sareng bakal sayogi dina sababaraha minggu. Nanging, sigana henteu kamungkinan yén pangaruh anu bakal dipiboga bakal katingali dina sagala hal. Kiwari, panggunaan anu seueur jalmi ngadamel VSCO ngan saukur tina aplikasi-transisi antara poto aslina anu ditembak ngalangkungan aplikasi iPhone asli sareng unggah anu salajengna ka Instagram, tanpa nganggo fungsi sosial ieu sareng sanés kaméra na anu terpadu, anu hartosna seueur pangguna moal sadar yén DSCO aya di dinya.

VSCO mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu dipikaresep upami nyunting poto kusabab saringan anu populér sareng hasil anu saé tina panggunaanana, tapi salaku jaringan sosial éta henteu kantos bérés angkat (Sareng sigana moal pernah) Kunaon Nya, sabab upami aya hal anu urang henteu kakurangan saat ieu, éta jaringan sosial sareng, nalika milih anu mana pikeun unggah eusi kami, kami bakal salawasna milih anu paling nawiskeun kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.