Gmail ngajawab masalah sareng iPhone 6 sareng 6 Plus

gmail-background-update

Sababaraha minggu ka pengker aplikasi pikeun mariksa email ti Google, Gmail, éta diénggalan di App Store ku nambihan ikon desain ulang anyar sareng kasaluyuan sareng ios 8, sistem operasi énggal ti Big Apple anu bieu ngahontal 50% alat Apple. Nalika aplikasi dipasang dina iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus anyar, Aya seueur kasalahan sareng masalah anu nyababkeun aplikasi kacilakaan, nyababkeun kasalahan sareng kaluar teu disangka-sangka, ampir-ampiran sareng iPhone anyar, henteu aya masalah sareng alat sanésna. Dinten ayeuna, pembaruan anyar parantos diluncurkeun anu ngagaduhan kakhususan anu urang carioskeun saatos anjeun luncat.

Gmail ngaluncurkeun vérsi anu anyar na ku "nomer pi" sareng perbaikan bug

Persis, nomer vérsi pembaruan Gmail ieu nyaéta nomer pi: 3.1415926, kunaon Éta tiasa waé ku teu dihaja atanapi aranjeunna ngahaja waé, tapi nomer vérsi na aya sareng tiasa konsultasi ku saha waé anu hoyong, éta masih panasaran.

Hiji-hijina kabaruan anu dibutuhkeun ku aplikasi anyar ieu pikeun mariksa mail Gmail urang nyaéta ngalereskeun bug ngeunaan iPhone 6 sareng 6 Plus anyar, yén sakumaha anu Kuring parantos bébéja ka anjeun, éta henteu stabil dina alat anyar ieu. Sanaos pembaruan, ulasan App Store masih dina usum gugur gratis: éta ngan ukur ngagaduhan 2 tina 5 kamungkinan bintang dina toko aplikasi iOS, sedengkeun aplikasi sanés tina jasa mail sanésna langkung ti satengah tina bintang anu tiasa urang pasihkeun hiji aplikasi dina App Store.

Hayu urang ngarepkeun kumaha aplikasi Gmail mekar, tapi kuring henteu ngalaman masalah sareng éta, éta bakal sabab kuring henteu gaduh iPhone. Pokokna, ngagunakeun aplikasi dina iPad mah hébat sareng langkung fungsional tibatan ios resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.