Google I / O parantos ngajantenkeun gampang pisan pikeun Apple

WWDC-Google-IO

Yén dua perusahaan anu kawéntar dina dunya téknologi, internét sareng parangkat lunak ngagaduhan kajadian anu caket dina waktosna akibatna langsung, sareng éta babandinganana, anu teras-terasan teu tiasa dihindari, waktos ieu ogé bakal otomatis. Henteu perlu narik perpustakaan koran pikeun ningali naon anu diucapkeun ku Google saatos ningali naon anu Apple nyarios dina tanggal 8, sabab kajadian Google bakal tetep aya dina mémori kami anu anyar. Sareng taun ieu kesanna nyaéta Google parantos ngantunkeun na kana baki pikeun Apple sahingga anu ieu nyandak ucing ka cai, sabab anu nyarios seueur inovasi dina Google I / O teu acan. Urang bahkan tiasa nyarios yén kaseueuran berita anu ditepikeun ku Google dinten anu sanés parantos dipasihkeun ku Apple sataun katukang.

Android M

Sakumaha dikabarkan janten kasus sareng Apple sareng ios 9 anyar na, Google parantos nyingkirkeun kejutan ageung sareng anjeun parantos mutuskeun masihan sistem operasi anu langkung stabilitas, ningkatkeun kinerja, ningkatkeun umur batre sareng ngalereskeun bug. Éta sanés taun anu saé pikeun Lollipop atanapi ios 8, kalayan seueur keluhan ti pangguna, utamina alat anu langkung lami anu parantos ningali kinerjaana turun sacara dramatis saatos ngamutahirkeun kana versi anyar.

Naon anu anyar dina Android M? Cara anyar pikeun nyalin sareng némpelkeun anu pasti bisa nyarupaan ios, enya, kalayan desain langkung «Desain material», cara anyar pikeun nyungkeun idin tina aplikasi pikeun nganggo kaméra, mikropon sareng fungsi sanés alat kami anu disusud anu dianggo ku ios salami sababaraha taun, sareng anu sanés.

Android Pay

Mayar ku alat sélulér anjeun ngaidentipikasi diri nganggo sidik. Naha aya anu terang? Google parantos ngarobih Google Wallet na kana Android Pay sareng éta nganggo sistem anu sami sareng Apple sareng Apple Pay na, dimana anjeun tiasa tingali, éta nyalin langkung seueur tibatan namina waé. Tangtosna, aranjeunna ngumumkeun sistem anyar, Hands Free, anu ku anjeun tiasa mayar "tanpa tangan." Anu mésér lebet ka toko, nyebatkeun "Abdi hoyong mayar nganggo Google" sareng daunna mayar kanggo produk na, tanpa kedah némpél dompét atanapi telepon na. Proyék anu nyayogikeun seueur mamang sapertos kaamananna, tapi éta masih dina tahap tés anu pangpayunna sareng upami éta jalan, éta tiasa janten novel.

Proyék Brillo

Éta sakumaha Google nyebat proyék na pikeun nyayogikeun konéktipitas kana hal-hal anu urang anggo unggal dinten. Éta "internét hal" sareng ngingetkeun HomeKit, naon anu dicarioskeun ku Apple ngeunaan sataun katukang tapi kami tetep henteu acan tiasa ningali nanaon. Google parantos ngalakukeun hal anu sami, nyarioskeun éta tapi henteu masihan seueur detil, sareng urang kedah ngantosan dugi ka akhir taun kanggo ningali anu nyata ngeunaan éta.

Google-Poto

Poto Google

Bintang acara sareng naon anu diobrolkeun ku sadayana. Éta sanés mangrupikeun inovasi, sanaos niup serius pikeun Apple sareng rencana panyimpenan awan anu pikaseurieun. Nyimpen poto anjeun dina awan parantos lami, ogé pangakuan rai (iPhoto kagungan mangtaun-taun). Poto Google bakal janten «Poto dina iCloud» ningkat, kalayan sababaraha fungsi tambahan anu pikaresepeun (sapertos nyiptakeun gif nalika aya poto dina semburan atanapi sakaligus) sareng di luhur sadayana, gratis sareng tanpa batas. Tangtosna, sakumaha anu parantos kuring béjakeun ka anjeun tulisan ngeunaan jasa ieu, kaayaan anu sami nyésakeun seueur mamang.

Henteu ageung

Acara réngsé teu aya berita ngeunaan Android Wear, Android Car sareng Android TV. Teu aya alat anyar anu ditingalikeun ogé. Éta panasaran yén sektor di mana Google janten pamimpin Apple, nyaéta smartwatches, taun ayeuna henteu ngagaduhan kalungguhan penting dina Google I / O na, panginten saat-saat nalika diperyogikeun pikeun ngeureunkeun kasuksésan Apple Watch .

Ayeuna giliran Apple

Tanggal 8 Juni, Apple bakal gaduh kasempetan kanggo mingpin Google, atanapi henteu. Sigana mah jaman-jaman éta nalika Google anu resep dianggap paling inovatif sareng picilakaeun parantos réngsé, sareng ayeuna éta rada aya di tukangeun Apple. Naha perusahaan Cupertino bakal nangkep kasempetan anu disayogikeun ku Google atanapi naha éta ogé bakal lirén? Dina saminggu urang bakal ngaleungitkeun mamang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fidel Lopez cenahna

    Abdi pamekar ios janten kuring di sisi Apple, tapi anu paling handap nyaéta Apple pastina henteu nampilkeun "inovasi" dina WWDC na hahaha ...