Google ningkatkeun «Wallet» na dina iPhone sareng iPad

dompét google

Google parantos ngamutahirkeun aplikasi "Wallet" na pikeun alat ios kalayan nyabit-nyabit desain sareng ngenalkeun logo perusahaan anu énggal. Google Wallet mangrupikeun alternatif langsung kana Apple's Passbook, ogé diganti nami "Wallet" ti ios 9. Duanana aplikasi ngamungkinkeun kami mayar, nanging, Google gaduh pilihan terbatas dina platform anu bersaing.

Tina alat Android urang tiasa nganggo Wallet salaku kartu kiridit digital, tapi di ios aplikasi na ngan ukur tiasa dianggo ngirim sareng nampi artos antara réréncangan sareng baraya. Dina pengertian ieu, alatna katingalina sapertos salah sahiji pilihan anu paling nyebar ayeuna: Venmo. Google Wallet atanapi Venmo mangrupikeun aplikasi anu idéal nalika ngabagi tagihan réstoran pikeun sababaraha réréncangan atanapi mayar biaya anu dibagikeun salami perjalanan.

Dina kasus Google Wallet kami tiasa narik artos anu parantos kami akumulasi kana kartu debit kami, tanpa kedah mayar komisi. Dina pembaruan ieu, aplikasi parantos dikembangkeun ti mimiti, pikeun ngajantenkeun panggunaan langkung gampang sareng transaksi gancang antara kontak. Titik penting anu tiasa urang baca di App Store nyaéta Google parantos ngaleungitkeun dukungan pikeun program kasatiaan, sanaos pangguna bakal tiasa ngekspor kartu anu aya hubunganana sareng akunna.

google Wallet sayogi gratis di Toko App AS.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.