Google sacara resmi ngaluncurkeun YouTube Red sareng pajak tambahan pikeun Apple

youtube-beureum

Dinten saatos presentasi resmi na, Google nembé ngamimitian jasa YouTube Beureum, ladénan streaming musik sareng pidéo énggal ti jalma-jalma ti Mountain View. Layanan ieu, anu hargana $ 9,99 per bulan, ngamungkinkeun kami ngaksés sadaya eusi YouTube tanpa aya jinis iklan, unduh daptar puter pikeun maénkeun offline salian ti tiasa ngagunakeun jasa musik streaming ti Google. Sadaya eusi anu kami unduh atanapi nyusunna tiasa dilakukeun di tukang, ngalangkungan mobile, wéb atanapi komputer. 

Tina sadaya aplikasi atanapi jasa anu ditawarkeun Apple di toko aplikasi na, anu Cupertino teras-terasan nyandak 30% (sanaos jumlah ieu tiasa dikirangan nalika kami nyebarkeun sababaraha minggu ka pengker di iPhone Actiality). 30% ieu asalna tina jumlah anu urang mayar kanggo aplikasi atanapi jasa, anu ngirangan panghasilan para pangembang. Maka Spotify bakal nawiskeun langganan 6,99 euro per bulan saatos angkatna Apple Music, kanggo sadaya pangguna anu ngalangganan langsung tina halaman wéb langsung, henteu ngalangkungan App Store.

Dina kasempetan ieu, Google henteu hoyong kaleungitan jinis pendapatan naon waé pikeun layanan ieu, kitu sadayana pangguna anu ngontrak jasa liwat aplikasi pikeun ios, kedah mayar $ 12,99 tibatan $ 9,99 jasa saleresna hargana. Kanaékan ieu kanggo ngimbangan komisi 30% anu Apple kumpulkeun pikeun unggal pangguna énggal.

Dina waktos ayeuna YouTube Red, ngan ukur aya di Amérika Serikat, nawarkeun periode uji coba 30 dinten, saatos éta urang kedah lirén langganan upami urang teu hoyong ngamimitian mayar jasa ieu. YouTube Red mangrupikeun usaha kadua Google, saatos YouTube Music Key, nawiskeun musik streaming sareng video pidéo. Google parantos ngagarap ngembangna layanan anyar ieu ka langkung seueur nagara.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.