"Gratis di iTunes" atanapi bagian anu Apple masihan kami lagu atanapi siri

apel

Sababaraha dinten ka pengker, Apple mundur tina medar kabiasaan anu saé pikeun masihan kami tandatangan unggal minggu, ku kritik anu akibatna seueur pangguna, tapi sigana anu ti Cupertino nyiapkeun anu langkung saé pikeun urang sareng tangtosna gratis. Sareng dinten ieu bagian anyar parantos diresmikeun anu nyandak nami "Gratis di iTunes" sareng di mana kami tiasa ngaunduh sababaraha jinis eusi sacara gratis.

Seueur urang parantos sieun yén istilah gratis parantos ngaleungit salamina tina iTunes, tapi sigana henteu sareng di Cupertino aranjeunna ngan ukur masihan pendekatan anyar pikeun kontén gratis na.

Tina "Gratis dina iTunes" urang henteu ngan ukur tiasa ngaunduh musik, tapi urang ogé tiasa aksés haratis pikeun sababaraha bab tina serial tipi anu pang populerna sareng populér.

Hanjakalna, sareng hapunten kuring parantos masihan berita anu teu hadé ieu, bagian anyar ieu ngan ukur aya ayeuna di Amérika Serikat, sareng kami henteu terang iraha bakal aya di nagara-nagara sanés sapertos Spanyol. Kami ogé henteu terang naha éta bakal sayogi sadinten, sanaos kami ngarepkeun.

Apple nuluykeun sareng kabijakan masihan eusi, saatos ngaleungitkeun kado mingguan pikeun hiji, tapi dina waktos éta kado ngan ukur ditujukeun ka urang Amérika, anu biasana anu munggaran anu ékspérimén sareng sadaya berita ti budak Tim Cook.

Naha saur anjeun kami bakal tiasa ngaraosan "Gratis dina iTunes" di Spanyol sareng nagara-nagara sanés?.

Inpormasi lengkep - "Gratis di iTunes"


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jimmy iMac cenahna

    Hayu urang tingali kuring ngahurungkeun tulisan sareng kuring nyalametkeun nyalira maca, tibatan kuciwa tungtungna, anjeun nempatkeun kana judul sareng kuring ngahurungkeun halaman.

  2.   Marxter cenahna

    Aranjeunna kedah judulna "USA hungkul" supados henteu nyéépkeun waktos