Griffin nampilkeun kasus pikeun mayungan Siri Remote anu mahal

Griffin-Survivor-Play-1

Nalika éta nembe aya di pasar sababaraha dinten, aya sababaraha pangguna anu hanjakalna ngalaman kacilakaan ku Siri Remote anyar. Alat ieu parantos nunjukkeun gaduh kameumeut anu luar biasa sareng dina munggaran robih gelas luarna kendali kendali, tinggaleun kendali siga anu ditincak ku treuk.

Bade ka Apple Store kanggo ngagentoskeun éta dimungkinkeun, kumargi harga alat ieu ampir 89 euro. Pikeun nyobaan nyingkahan ragrag anu teu kahaja tina alat, Apple nawiskeun kami Jauh Loop, tali pikeun ngahubungkeun jauh kana pigeulang urang, tapi kacuali upami urang teras-terasan nganggo éta, kuring henteu ningali éta salaku solusi praktis. apel-tv-42

Di sisi anu sanésna, gagasan Griffin pikeun nyiptakeun sampul, dina gaya sélulér murni, Éta mangrupikeun jalan kaluar anu idéal pikeun tiasa ngantunkeun Siri Remote dimana waé urang hoyong tanpa sangsara bahaya ragrag kana taneuh sareng rusak. Kasus Griffin Survivor Play ayeuna sayogi langsung dina halaman wéb pabrikan sareng nawiskeun ogé kami kiriman langsung ka Spanyol. Kado anu sampurna pikeun pangguna anu parantos ngaraosan alat ieu anu ténar di pasar nembé sasasih ka pengker.

Anu paling matak dina kasus ieu nyaéta Éta nawiskeun kami gambar anu mirip pisan sareng Wiimote tina konsol Nintendo. Upami urang parantos ngagaleuh Jauh Jauh sareng urang hoyong nganggona nganggo kasus ieu, urang moal mendakan masalah naon waé, anu mastikeun yén nalika peluncuran gim aksi, alatna henteu némbak nuju vas atanapi dialungkeun ka luar kami jandela ruang tamu.

Harga kasus ieu $ 19,99, jauh leuwih handap tibatan Siri Jauh Sareng éta henteu pernah ngaraheutkeun, utamina kusabab éta jauh pisan anu tiasa dieunakeun dimana waé dina sofa sareng nalika milari éta, éta pasti bakal dugi ka lantai sareng résiko anu dipikagaduh ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Shawn_Gc cenahna

    WAUUHHH !!! Aranjeunna ngan ukur nyebarkeun Wartos sareng ku éta kuring ngadamel beuli !! Mésér sigana kuring mah sampurna sareng hargana saé pisan, pikeun naon anu dilakukeun ku MANDITO, ayeuna ogé kuring sok teu nganggo, dina jero kacamata xd sanaos kana hubungan anu kuring saéna HAHAHA Kusabab éta. PISAN PISAN !!! JEUNG NUNGGU JEUNGNA NGANGGULAN PANUTUP, JEUNG WALAAAH !! Hatur nuhun seueur kanggo berita ieu, pesenan parantos 🙂
    PS: Sigana mah WAPO pisan gaya panutup sareng siga anu ningali yén éta ogé cocog, sami sareng WII, SALUDOSSSSS

  2.   Shawn_Gc cenahna

    Kuring nyandak kasempetan ieu pikeun ningali naha aya anu tiasa ngabantosan kuring, yén kuring henteu tiasa nganggo aplikasi Jauh atanapi nganggo airplay tapi ieu ngan ukur nganggo iPhone kumargi macbook na Airplay, kuring gaduh Apple TV nyambung ka Ethernet, sareng henteu ogé aplikasi iPhone Remote atanapi Airplay d iPhone tiasa dianggo, kuring pegatkeun sambungan Ethernet sareng ngantepkeun kana karya Wifi sareng KABEH! Punten Abdi hoyong kéngingkeun mamang upami kuring kedah dipiboga ku Wifi sanés ku Ethernet! Graciiiasss

    1.    Jimmy iMac cenahna

      Éta parantos ngarugikeun anjeun ku biaya pengiriman, sigana mah ka Spanyol.