Cabut sadaya tilas pasangan tilas anjeun dina Facebook nganggo aplikasi ieu

killswitch

Dina slogan «KillSwitch: Jantenkeun Perhatosan Anjeun Nguseup Kurang«, Dilahirkeun aplikasi anu bakal ngajantenkeun hal anu gampang pisan pikeun sadayana anu nyéépkeun Hari Valentine mengutuk mantan pasangannya. KillSwitch mangrupikeun penemuan anu bakal dileupaskeun sababaraha jam ka hareup di App Store sareng Google Play sareng anu biasa pupus sadaya tilas tilas anjeun dina Facebook. Pikeun ngalakukeun ieu, tangtosna, anjeun masih kedah silaturahmi dina jaringan sosial.

'KillSwitch' bakal nunjukkeun daptar sareng sadaya nami réréncangan anjeun dina Facebook: anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milih nami pasangan anjeun anu tilas supados aplikasi ngurus otomatis ngaleungitkeun sadayana interaksi yén anjeun parantos ngalaman sareng jalma éta dina jaringan sosial. Upami, sabalikna, anjeun langkung resep nyumputkeun sadayana interaksi anjeun dina "folder rahasia" tina aplikasi, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta, pikeun milari deui 'momen-momen' éta nalika anjeun hoyong marios deui sareng, meureun, seuri aranjeunna.

Gagasan panasaran, tanpa ragu, pikeunpikeun nyingkahan ragrag kana jaman baheula dina Poé Valentine.

"Naha urang leres-leres tiasa lebet kana hubungan anu anyar nalika masih aya hubungan anu sanés dina kahirupan digital urang?" Ieu ideu anu diusulkeun ku panyipta KillSwitch tina halaman wéb resmi aranjeunna.

Inpormasi lengkep- iUFO, kami nguji cocoan iHelicopters pangénggalna pikeun iPhone

Sumber- KillSwitch / Mashable


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos Trejo cenahna

    éta fiery xD cukup pikeun nyumputkeun bewara facebook pikeun jalma éta ...

  2.   Danny cenahna

    Yeeeeeeaaaah!