Harga Apple Watch: sadaya vérsi

Kumpulan Watch Apple

Apple Watch ngagaduhan harga anu kami kantos spekulasi, tapi dina hal ieu, dina intina keyakinan sadaya keraguan parantos diberesihan. Aya dina total tilu vérsi Apple Watch. Anu mimiti, nyaéta Apple Watch Sport éta bakal janten vérsi dasar, sareng éta masih bakal ngagaduhan dua pilihan konfigurasi sahingga dua harga. Éta hartosna upami anjeun tetep nganggo vérsi 38mm anu langkung alit anjeun kedah mayar $ 349. Upami anjeun resep milih anu 42mm, anjeun kedah mayar $ 399.

Tapi ieu anu harga vérsi dasar anu disebut. Sakumaha urang parantos mairan dugi ka ayeuna, kalayan ratusan rumor sareng spekulasi, Apple Watch ogé bakal janten jam tangan méwah. Sareng éta sababna dua versi deui némbongan anu dianggap premium. Kami ngarujuk kana Apple Watch tanpa ado sareng Apple Watch Edisi Khusus. Sadayana ngagaduhan harga anu langkung luhur anu urang detailkeun di handap, sanaos khususna anu terakhir didesain pikeun meunang pijakan di sektor méwah anu sajati. Naha Apple bakal ngajantenkeunana? Urang tingali…

Harga Apple Watch

Kisaran koleksi panengah, katelah Apple Watch tanpa langkung, éta bakal ngagaduhan harga mimitian ti $ 599 dugi ka $ 1059. Éta sadayana gumantung kana tali anu anjeun pilih pikeun cocog sareng jam tangan anjeun. Tangtosna, harga ieu saluyu sareng versi 38mm, sabab upami anjeun mutuskeun modél pangageungna anjeun bakal kedah nambihan jumlah $ 50 kana harga pamungkas éta, nyaéta naon diménsi ieu salaku tambahan.

Apple Watch Edisi Husus, anu didamel sakumaha urang terang ku logam mulia sareng sumping dina kotak anu ekslusif, bakal ngagaduhan harga awal $ 10.000. Kalayan éta Apple badé nempatkeun dirina di pasar méwah, sareng anu paling penting, ayeuna urang ngartos naha aranjeunna kedah gaduh seueur ukuran kaamanan sareng modél ieu. Harga éta masihan tetep salaku permata sajati.

Kituna urang gaduh éta Apple Watch bakal dijual antara 349 dolar tina versi dasar, $ 10.000 kanggo vérsi deluxe. Sanaos Apple henteu acan masihan koméntar, urang ngabayangkeun yén harga dina dolar sami-sami tanpa aya parobihan kana harga euro. Kumaha upami? Naha anjeun reuwas?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Malaikat reese cenahna

    Keynote ieu ngajantenkeun kuring raos anu anéh. Sareng sanés kusabab MacBook anu leres-leres luar biasa ... Upami sanés kusabab TONTON. Henteu kakantun naha éta atanapi henteu tahan cai atanapi buktina cai ... Mudah-mudahan pikeun band nonton aya intervensi pihak katilu, sabab anu paling kuring resep, harga na dugi ka $ 1,099 sareng teu aya jalan saatosna . Tanpa diragukeun, Apple pikaresepeun, tapi tetep jelas pikeun kuring yén jam tangan mangrupikeun gerakan anu résiko pisan sareng harga na tiasa nguciwakeun seueur.

    Salam.

  2.   hoax cenahna

    Pepito badé mésérna, serius ningali batréna, langkung saé ngantosan generasi payun sareng ngagosok kalepatan anu salah ieu pasti aya.

    kagagalan bakal nonton ieu

  3.   Victor cornejo cenahna

    $ 10,000 USD! Apple bakal kedah ngahampura kuring tapi tétéla aranjeunna janten gélo. Ieu sanés Rolex.

  4.   Jordi Botey Gomez cenahna

    Sareng ios 8.2 ?????

    1.    Daniel De Figueroa Giraldez cenahna

      Ayeuna sayogi kanggo diunduh Kuring atos ngaupdate iPhone

    2.    Jordi Botey Gomez cenahna

      Leres, hatur nuhun pisan !!!

  5.   Photoaudio cenahna

    IOS 8.2 parantos kaluar, saha anu wani masang sareng ngawartosan kami?

  6.   Agusti Rubio Renalias cenahna

    Sakumaha réréncangan Malaikat nyarios yén aranjeunna henteu nyebatkeun naon-naon ngeunaan kontak cai. Batréna 18 jam ... .. biasa. Harga acer némbak pisan pikeun naon éta sareng naon anu ditawarkeunana. Menilai jabatan kuring mendakan harga Édisi sareng Olahraga langkung adil tibatan panengah. Urang kedah ningali éta sareng rebab sareng éta tapi ayeuna sigana mahal pikeun naon anu dilakukeun / ditawarkeun. Mudah-mudahan kuring lepat tapi sigana aranjeunna parantos ngaco. Oke, aranjeunna Apple, kuring sorangan ngagaduhan 8 gadget milikna di bumi, tapi éta henteu masihan pikeun nempatkeun harga éta kana panempo eusi anu aya hubunganana sareng gadget anu sanés € 800 langkung.

  7.   TECHNOCUB cenahna

    $ 999 Jam anu teu tiasa nyerep ??? Élitis parantos naék kana panchito ... (sareng katingalina mah kuring parantos dicincang sareng iMac, Iphone 6 sareng iPad 2) tapi anjeun kedah ngagantung pikeun miceun 1000 € sapertos kieu (atanapi nyéépkeun anjeun sareng henteu kedah miceun )

  8.   Adry_059 cenahna

    18 jam? Nooooo naon leutak ti  nonton

  9.   scl cenahna

    Sedikit mahal jam tangan Made In China.

  10.   pocoyo cenahna

    349 EUROS, kanggo arloji anu teu ngagaduhan otonomi pikeun hiji dinten….
    Naha urang bodo atanapi naon?

  11.   juanca cenahna

    Apple, anjeun nyéépkeun 2 kota kalayan harga juara, janten upami Tito Steve angkat sirah, pastina anjeunna bakal motong anu ganjil ... ... ... anjeun nyéépkeun artos pikeun hal anu anjeun kedah ngeusi ulang unggal 5 jam. .. ... ... urang gélo… ???
    Kasabaran anu suci, urang sadayana anu ti saprak 2007 siga kuring, parantos nganggo apel salaku rujukan kualitas / harga, tapi dina hal ieu, sapertos anu kuring carioskeun, anjeun parantos nyusup kana chavalotes habá …… .. naon anu lumangsung !!! !!

    Nya, kuring bakal tinggaleun hoyong tiasa ngaraosan éta, sateuacanna, kuring mésér opel kadet GSI tina '98 sareng nada na ...... anu nganyenyeri artos sareng murangkalih anu beunghar ………

    Kanggo catetan, kuring mésér iPhone ti 2007 ti seniman anu nyandak éta tina harga harga kalapa, janten saur batur pasti bakal wani sareng kéngingkeun angkatan murah ……….

    Salu2.

  12.   Diego Collazo cenahna

    Jujur, dina dunya jam tangan kuring kaluar pisan, tapi kuring resep téknologi, sareng, saatos milarian sakedik dina internét, kuring mendakan jam tangan anu ganjil, rolex, anu, kalayan ciri anu sami tina jam apel ( waja, safir sareng tali link), hargana langkung ti € 1.000. Henteu kakantun sababaraha emas ...

    Ok aranjeunna Langgeng, tapi naha aya anu ngajelaskeun ka kuring naon anu dibawa jam tangan klasik?

    Éta henteu ironis, kuring milari waleranna.

    Nganggo logika, henteu langkung saé mayar € 1.000 kanggo jam tangan anu ngamungkinkeun anjeun mayar, otomatisasi bumi, komunikasi, ngukur kagiatan anjeun, jst. Éta anu ngan ukur masihan kuring waktos, ah, sareng géngsi (anu sering dikritik ngeunaan produk apel).

    Kuring henteu nyatakeun yén sigana murah pikeun kuring, tapi ningali kumaha "gram jam" dina industri jam tangan saur aranjeunna henteu pati kacau, tilu édisi saluyu sareng naon anu dimaksud pasar, sareng bedana henteu janten nonton Mugi salamina masihan anjeun ngan ukur sajam.

    Abdi lepat? pasti, alesan pikeun kuring sareng urang ngobrol ngeunaan éta. HATUR NUHUN!!!

  13.   Dolores Villanueva cenahna

    Éta mahal, asumsina anjeun teu hoyong anu aluminium, teu tangtosna upami emas kuring, kuring hoyong anu panengah, éta ampir caket kana harga iPhone, aranjeunna parantos ical, éta henteu paduli kumaha pinter arloji téh.

  14.   juanca cenahna

    Éta sanés pikeun nanaon, tapi jam tangan kalayan otonomi tiasa leres-leres nandingan sareng sadaya alatna (anu, sakumaha kuring negeskeun deui, kuring biasa ku jalma-jalma anu ngigel ti mimiti) diperpendek pisan pikeun digunakeun, sebutkeun, normal , kanggo
    pikeun tiasa ngaraosan sahenteuna 4 jam tanpa rugi, sareng henteu kedah nyandak carjer dina kantong saderek ..... ???

    Saur urang urang kedah ngabédakeun ti dinten ieu anu ku urang dianggap jam tangan, sareng iWatch, anu ku kuring diingetkeun deui pikeun anu katilu belas kalina, kuring resep lawon !!
    tapi éta harga henteu saluyu sareng naon anu mampu ku Spaniard jarak jauh bahkan kalayan pinjaman ampir € 700 kanggo tiasa néwak iPhone 6 ……. Ieu sanés kumaha hal-hal anu kedah dilakukeun, utamina nalika éta gumantung kana terminal sélulér sakumaha anu terjadi, henteu aya quillo, henteu….

    Rambut palsu tina kisaran / harga ieu ngagaduhan aranjeunna, tapi henteu aya hubunganana sareng penemuan apel, masing-masing dina situs juara na.

    Salu2.

  15.   yeuh cenahna

    Dina hal upami kuring satuju pisan. Mimiti, naha arloji Apple nyaéta emas atanapi henteu, biayana $ 10,000 teu waras. Tapi bakal aya jalma gélo ku artos miceun anu ngagaleuhna.

    Ogé, kanyataan yén éta henteu tahan cai, tapi ngan ukur tahan, nyerang kuring salaku idiotic dina bagian Apple. Dina sirah anu mana anu cocog. Arloji $ 20 tahan cai, salaku salah hargana mahal ku seueur sirkuit éléktronik moal teuing.

    Éta batréna ngan ukur sakedik ... Sanaos panginten aranjeunna tiasa ngalakukeun padamelan anu langkung saé, saur kuring ku panggunaan anu bakal dipasihkeun sareng sadaya hal anu tiasa dilakukeun ku jam éta raoseun yén éta henteu panjang.

    Ayeuna, hilap kana stainless steel sareng emas sareng difokuskeun kana aluminium, dina pendapat kuring pribadi éta henteu ngagaduhan harga anu goréng. Dina halaman anu henteu kaetung nyarios yén arloji mahal pisan. Anu lucu nyaéta Moto 360 anu $ 240 sareng langkung kirang henteu nyarioskeun babar pisan. Ogé, aya saeutik pisan anu ngritik mérek sapertos Invicta, Movado, Nixon, Citizen sareng anu sanésna, anu ngan ukur nawiskeun waktos, tanggal sareng jam rambat (aya langkung seueur Movados anu bahkan henteu kalebet tanggal éta) tapi sanaos aranjeunna mikir yén Apple Watch éta mahal teuing.

    Kuring pikir sabagian kusabab perang anu seueur sareng produk Apple kusabab seueur hal bodo anu aranjeunna lakukeun.

    Mertimbangkeun yén Apple Watch tiasa ngirim pesen téks, email, tiasa nampi sareng nelepon telepon, mayar, nganggo peta, aplikasi sapertos Uber, sababaraha aplikasi hotél sareng maskapai, aranjeunna tiasa ngendalikeun lampu imahna, A / C, garasi panto, kaméra kaamanan, kagiatan fisik, sareng seueur deui ti anu kuring terang dugi ka ayeuna tanpa kedah nyandak telepon anjeun tina saku anjeun, atanapi upami anjeun betah anjeun tiasa ngantepkeun telepon anjeun dimana-mana, sabab éta anjeun tiasa nyambung ngalangkungan wifi, kuring henteu nganggap mahal pisan.

    Ngan ukur pendapat kuring anu jelas ieu. Sareng sanaos kuring moal ngagaleuh, atanapi sahenteuna sanés generasi kahiji, saur kuring henteu gélo, kecuali lamun urang nyarioskeun modél anu paling mahal.

  16.   popi cenahna

    Leres, Yass ngalakukeun sagala hal éta .. Tapi nyéépkeun 400 artos kanggo henteu nyandak telepon tina saku anjeun gélo, hayu urang hilap yén  jam tangan kirang ti anjeun tiasa ku telepon sareng ku cara anu langkung teu raoseun. Henteu paduli naha dina 2 atanapi 3 taun,  tinggalkeun produk anu luntur, sareng perbarui telepon anjeun sareng nonton sahenteuna € 1200, éta tiasa dijangkau ku saeutik pisan. Hiji-hijina hal anu aya dina jam tangan, nyaéta masalah kaséhatan, yén parantos aya pinggel anu caket pisan sareng naon anu ditawarkeun ku produk ieu, sareng langkung mirah langkung murah.