Rain Alarm Pro ogé disebut Rain Alarm XT nampi pembaruan ageung

Hujan Alarm

Aplikasi anu ngajantenkeun fungsi radar cuaca dina iPhone atanapi iPad urang nampi versi anyar anu disebut 4.0 dimana fitur-fitur anyar anu pikaresepeun ditambihan. Salian ti pamutahiran has dina stabilitas sareng kaamanan aplikasi, urang mendakan sababaraha kabaruan anu luar biasa, di antawisna kami hoyong maju pilihan ningali ramalan anu lengkep dina dinten-dinten ieu. Pilihan ieu henteu sayogi sateuacanna sareng dina édisi anyar ayeuna pangguna tiasa ningali ramalan cuaca di

Hujan alarm Pro

Anyar anyar anu penting dina vérsi anyar ieu nyaéta yén urang ayeuna tiasa nambihan alarm sacara manual tina layar utama peta. Urang ngan saukur kedah pencét dina simbol tambah + sareng atur lokasi anu dipikahoyong ku ngaklik dimana waé dina peta. Sakali kami ngagaduhan tandana nyeretna ngalangkungan peta urang tiasa langkung pas, janten nalika hujan di daérah éta atanapi badé dilakukeun, éta bakal ngabéjaan urang ku béwara. Pikeun méréskeun alarm sacara manual Urang kedah aksés langsung kana setélan sareng milari pilihan «Alarm» pikeun nganonaktifkeunana ku ngaleungitkeunana ku ngaklik.

Ieu mangrupikeun warta anu saé pisan ngeunaan operasi aplikasi, anu henteu kantos sateuacanna ngagaduhan pilihan ningali ramalan cuaca. Ogé pikeun urang anu resep ningali épolusi cuaca sareng hoyong aplikasi anu béda ti sésana, Rain Alarm XT sampurna cocog sareng anu diarepkeun. Naon deui Kami parantos ngagaduhan aplikasi kanggo Apple Watch aktip deui. Upami anjeun hoyong ningali langkung seueur atanapi kirang kumaha aplikasi ieu, anjeun tiasa ngaksésna halaman wéb online gratis, Éta henteu ngagaduhan peringatan sareng anu sanés tapi éta anu bakal anjeun tingali dina aplikasi, épolusi awan dina tempat anu dipilih sareng warna anu béda pikeun ngaidentipikasi badai, jsb.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rafael cenahna

    Hai Jordi,

    Hiji patarosan nyaéta bédana antara Rain Alarm Pro vs Rain Alarm. Abdi gaduh anu kadua. Naha pantes dirobah atanapi henteu?

  2.   Scl cenahna

    Iklan.