iTunes parantos ngagaduhan bagian pilem Disney kalayan harga khusus

iTunes Store

nu Pilem Disney Aranjeunna parantos tiasa kéngingkeun seueur murangkalih alit kanggo masihan kabébasan sababaraha menit ka kolotna, sareng sigana Apple hoyong masihan kasempetan ka sadaya kolot pikeun ngalaksanakeun pilem éta liwat bagian anyar anu aranjeunna parantos diresmikeun di iTunes Store. Salaku tambahan, sareng pikeun ngarayakeun bubuka, urang bakal tiasa ngagaleuh pilem anu béda kalayan harga anu turun.

Anu Cupertino sareng gerakan ieu hoyong neraskeun nguntungkeun ngalangkungan penjualan konten digital, sareng manuver anu saé pisan tanpa diragukeun nyaéta ngajual pilem Disney anu populér.

Harga pilem anu béda-béda gumantung kana naha urang hoyong nyéwa atanapi mésérna, sareng dina format anu hoyong kami laksanakeun. Nyewa pilem dina format SD bakal ngarugikeun urang € 2,99 sareng dina format HD € 3,99. Mésér pilem Disney naon waé dina format digital hargana urang € 7,99.

Diantara judul anu tiasa urang mendakan dina bagian anyar iTunes Store nyaéta klasik anu hébat sapertos Beauty and the Beast, The Little Mermaid atanapi Peter Pan. Salaku tambahan, urang ogé tiasa mendakan klasik énggal sapertos Frozen, Hercules atanapi Big Hero 6 .

Upami anjeun henteu ngagaduhan rencana pikeun dinten Sabtu wengi, sareng utamina upami anjeun teu ngagaduhan rencana pikeun murangkalih anjeun, panginten janten ide anu saé pikeun nganjang ka bagian pilem Disney anu Apple parantos muka sareng ngaunduh pilem anu bakal dipikahoyong ku barudak anjeun. bersenang-senang sareng., komo meureun anjeun gaduh senang.

Naha anjeun parantos ngadatangan bagian anyar iTunes Store nganggo pilem Disney?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.