iTunes diénggalan kana vérsi 12.5.3

iTunes

Deui urang kedah nyarioskeun perkawis aplikasi iTunes, aplikasi anu parantos mimiti lumayan pikaresepeun pikeun seueur pangguna, langkung-langkung kumargi kami henteu tiasa nganggona pikeun nyimpen cadangan sadaya aplikasi anu parantos dipasang dina alat kami, urang ngan saukur tiasa ngalakukeun salinan sadaya alat. Ieu ngandung harti yén nalika urang ngalakukeun pamasangan iPhone anu bersih, urang kedah ngalangkungan App Store pikeun ngaso hiji-hiji sadaya aplikasi anu urang hoyong anggo dina alat kami. iTunes nembé nampi pembaruan énggal, 12.5.3, pembaruan anu cocog sareng macOS Sierra sareng OS X El Capitna.

Versi iTunes anyar masihan kami paningkatan kestabilan sareng kinerja, anu ningkatkeun operasi versi sateuacanna, éta ogé kalebet solusi pikeun masalah di mana albeum pengunduh henteu dimaénkeun dina urutan anu diatur. Masalah sanés anu parantos kauninga dina lirik lagu ogé parantos direngsekeun nalika urang nganggo stasiun Beats 1. Pikeun ngaunduh pembaruan, urang kedah waé muka aplikasi App Store dina Mac urang supados sistem ngadeteksi pembaruan. sareng mimiti ngaunduh.

Apple parantos ngapdet iTunes opat dinten saatos ngaleupaskeun versi 12.5.2 sareng genep minggu saatos ngaleupaskeun versi 12.5.1, versi anu ngaluarkeun desain anyar Apple Music anu ogé ngalih kana versi kasapuluh iOS 10, pikeun mempermudah panggunaan streaming jasa musik diantara sadaya palanggan. Pembaruan énggal ieu ngagaduhan nomer vérsi anu sami sareng iTunes 12.5.2, sanaos update anyar. Sababaraha pangguna mendakan vérsi 12.5.2 sareng anu sanés 12.5.3, janten dianggap Apple bakal ngarobih nomer vérsi dina sérver na supados vérsi anu sami nembongan ka sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.