Ieu sadayana anu tiasa dipésér di toko Apple khusus di Cupertino

Ieu sadayana anu tiasa dipésér di toko Apple khusus di Cupertino

Seueur anjeun panginten henteu terang éta, tapi Apple ngagaduhan toko di markas Cupertino, California na di nomer 1 Infinite Loop, dimana anjeun tiasa mésér seueur produk langkung ti biasana urang tingali di Toko Apple yén perusahaan parantos sumebar ka saluruh dunya.

Toko Apple Cupertino dibuka deui dina usum gugur kamari, sareng panginten sataun ti ayeuna éta moal aya deui di tempatna ayeuna, upami henteu di Kampus 2 anu panto na bakal dibuka kadang-kadang dina taun 2017. Dina kaayaan naon waé, di toko ieu Anjeun tiasa mendakan anu ageung jumlah dagangan ti perusahaan sapertos notepad, kaos oblong, pulpén, ogé produk anu biasa (mAc, iPhone, iPad, sareng sajabana). Ieu sadayana anu tiasa dipésér di Apple Store di markas Apple.

Sadaya merchandising di Apple Store tunggal

Toko Apple anu perenahna di nomer 1 tina Infinite Loop (Cupertino, California), tiasa diaksés ku masarakat sapertos toko Apple anu sanés di Amérika Serikat, Cina, Perancis, Spanyol ... Nanging, di jerona dimungkinkeun pikeun mendakan produk anu diarepkeun ku unggal kipas Apple, tapi éta moal mungkin pikeun mésér dimana waé. Ieu mangrupikeun hal anu rada aneh pikeun kuring sabab kuring yakin yén seueur produk merchandising ieu bakal dijual pisan di sésana toko sareng jelas, kuring henteu nyangka yén aya anu nganggap perjalanan ka California ngan ukur pikeun mésér T- kaos atanapi pulpén.

Ieu sadayana anu tiasa dipésér di toko Apple khusus di Cupertino

Saperti di toko-toko anu sanés, Toko Infinite Loop Apple nawiskeun jasa kumpulan produk, upami anjeun parantos mutuskeun mésérna liwat wéb tapi hoyong ngajemput langsung. Sareng tangtosna, anjeun ogé tiasa ngalangkungan éta sareng mésér sadayana anu anjeun pikahoyong.

Toko na kabuka pikeun umum nalika jam kantor, tapi henteu ngagaduhan aksés ka kantor Apple, éta mandiri .. Éta ogé ngagaduhan parkir terbatas. Ukuranana langkung alit tibatan toko mérek sanésna, sareng henteu aya pelatihan atanapi bengkel ngalereskeun anu diayakeun di dinya. Anjeun tiasa nyobian sadaya produk anu dipajang sareng stafna bakal ngurus anjeun sapertos di sésana Toko Apple.

Janten, alesan anu leres pikeun nganjang ka toko ieu, salian ti tempatna, nyaéta mésér produk anu anjeun moal tiasa mendakan dimana waé: kaos oblong, cangkir, botol cai termal termal, pulpén, notebooks sareng seueur deui.

apel-toko-cupertino

Desainna mirip pisan sareng toko Apple anu sanésna sareng produk anu dipajang dina méja sareng rak anu sami. Di tukang, layar raksasa ngamajukeun beja panganyarna. Salaku tambahan, toko ngagaduhan fasad kaca anu ageung, sareng sakedik jerona, janten cahayana kalayan cara alami.

toko-apel-cupertino-2

Jalan-jalan di toko geuwat ngungkabkeun sababaraha produk anu urang teu tiasa mendakan dimana waé, tangtosna disimpen dina rak-rak, tangtosna.

kaos toko-apel

Kumpulan kaos oblong nawaran 16 pilihan béda. Satengah hideung hideung satengahna dina sagala rupa warna. Anu hideung ngagaduhan desain khusus sedengkeun kaos warna nganggo logo Apple di payun. Sadayana gaduh danau alit di tukang sareng tulisan "1 Infinite Loop", sahingga dipikaterang yén anjeun parantos aya.

Harga umumna $ 29, tapi aya ogé budak ngora dina harga $ 25. Anjeun tiasa langsung nyandak éta.

Apple Store Taya Wates Loop

Di sisi katuhu toko, anjeun bakal mendakan sesa produk unik Apple. Ieu kalebet notebookna Kulit sampul Hardcover dijejeran ku logo Apple, dina sababaraha warna sareng ukuran alit sareng ageung. Harga dibasajankeun $ 19 dugi ka $ 29 gumantung kana ukuran sareng jinis kertas.

aya oge pulpén kalayan logo Apple dina pérak sareng emas masing-masing $ 35. Éta didamel ku perusahaan Texas anu ogé nawiskeun bagian sareng modélna disebat "Tornado Rellerball."

Tungtungna, aranjeunna ogé tiasa dipendakan cangkir kopi sareng botol termal. Mug didamel tina porselen Jepang, kalayan logo Apple sareng sayogi dina tilu warna (bodas, kulawu atanapi hideung) sareng dua ukuran (alit atanapi ageung) $ 25 atanapi $ 29.

nu botol termal Éta ogé nganggo logo Apple, sanaos langkung katingali dina versi bodas dibandingkeun versi pérak. Aranjeunna ngajual masing-masing $ 35 sareng janji bakal ngajaga cairan tiis 24 jam sareng panas salami 12 jam. Botol-botol ieu asalna tina perusahaan anu disebut S'well.

Upami hiji dinten kuring ka ditu, kuring bakal datang muatan ku hal-hal anu kuring henteu perlu, pasti 😂. Sareng ayeuna kami ngantepkeun anjeun galeri lengkep poto anu dicandak ku jalma-jalma di 9to5Mac.

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-1

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-2

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-3

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-4

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-5

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-6

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-7

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-9

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-10

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-11

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-12

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-13

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-14

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-15

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-16

apel-toko-tanpa wates-loop-cupertino-17

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.