Ieu mangrupikeun kamampuan Siri dina ios 10 Kirim WhatsApps sareng Siri!

whatsapp-siri

Siri mangrupikeun ahli waris hébat ios 10 sakumaha seueur anu terang. Ti ayeuna urang bakal ningali integrasi dina aplikasi pihak katilu Siri, anu bakal masihan anjeun seueur kamungkinan tibatan anu anjeun ayeuna gaduh, contona, sareng sakumaha judulna, Urang tiasa ngirim pesen WhatsApp ngalangkungan Leresri. Fitur ieu bakal saé pisan, sabab WhatsApp mangrupikeun aplikasi olahtalatah anu paling populér di dunya, sareng dugi ka ayeuna urang ngan ukur tiasa ngirim pesen ngalangkungan iMessage sareng Siri. Kami ngajarkeun anjeun sakedik deui ngeunaan kamampuan Siri dina ios 10 berkat integrasiana dina aplikasi pihak katilu.

Ngan ukur aya lima dinten kanggo peluncuran resmi na, kami ngarepkeun yén Siri sumping ti tangan iPhone 7 dina dinten anu sami 7 Séptémber. Kami nganggo kasempetan ieu pikeun ngingetan éta Dina iPhone Aktualidad urang mastikeun bakal ngawaskeun sadaya Keynote, sapertos biasa, supados anjeun henteu sono pisan detil ngeunaan sagala hal anu ditepikeun dinten éta ku perusahaan Cupertino.

Apple parantos unggah sababaraha gambar kumaha Siri bakal dianggo dina aplikasi pihak katilu dina halaman wéb pamekar na, nunjukkeun kamampuanna. Siri SDK pikeun ios 10 kedah dianggo saé ku sadayana pangembang anu leres-leres hoyong ngempelkeun aplikasi na. Kami ogé émut yén berkat Siri aplikasi janten langkung diaksés, éta mangrupikeun komunitas anu cacat anu nganggo ios sacara rutin bakal ngahargaan pisan. Kami badé ngantunkeun sababaraha conto kumaha Siri badé ngareuwaskeun kami kana datangna ka ios 10, kéngingkeun intél, fungsionalitas sareng kamampuan. Integrasi ieu asisten maya Apple dina aplikasi pihak katilu mangrupikeun hal anu urang parantos lami ngantosan di ios sareng anu tungtungna sumping. Urang bade ningalikeun conto anu Apple hoyong nunjukkeun ka urang ayeuna.

Numutkeun ka Apple, Siri bakal tiasa dianggo sareng genep jinis aplikasi pikeun pihak katilu, milarian fotografik, telepon VoIP, pamayaran, olahtalatah, tugas sareng penjualan.

Kirim artos ka réréncangan urang ti Siri

monzo-siri

Salah sahiji conto anu paling relevan nyaéta Monzo, aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun gampang mindahkeun artos antara babaturan urang. Dina conto ieu anu urang tiasa tingali dina poto di luhur, pangguna nganggo Monzo pikeun ngirim atanapi mayar 10 dolar. Gampang sapertos nyarios «kirimkeun Andy $ 10 nganggo Mozon»Sareng aya Siri. Kumaha carana tiasa sanés, mimitina éta bakal naros ka kami pikeun nempatkeun sidik jari kami dina Touch ID anu tugasna pikeun mastikeun idéntitas urang sareng yén kami rela sacara sukarela ngalaksanakeun transaksi, ukuran kaamanan anu teu tiasa dicegah dinten ayeuna di alat ios.

Gampang mastikeun tindakan sareng tombol kirim sareng kami parantos ngadamel urus moneter ieu. Kami henteu terang naha ieu leres-leres muka panto pikeun aplikasi pihak katilu pikeun ngeusi batre aksés ka Apple NFC sahingga urang tiasa mayar sistem anu teu aya hubunganana saluareun Apple Pay, asa mangrupikeun hal terakhir anu leungit, sanaos Ngan ukur aya 3 bulan 2016 sareng urang masih teu gaduh Apple Pay di Spanyol.

Olahtalatah, ngirim WhatsApp ngalangkungan Siri

dikaitkeun-siri

Urang sadayana parantos ngémutan yén Siri leres-leres henteu aya hubunganana nalika ngirim pesen, SMS rada lami, sareng iMessage mangrupikeun fungsi anu seueur pangguna ios malah ditumpurkeun. Nanging, éta bakal mimiti asup akal nalika anjeun hayu urang ngirim pesen ngalangkungan WhatsApp ngan ukur nganggo Siri. Langkung saé nampi WhatsApp nalika urang nyetir, maca éta liwat wadah mobil urang sareng nyarios ka Siri "Wartoskeun ka Ibu kuring bakal dugi ka dua puluh menit"

Dicarios sareng réngsé, Siri tungtungna bakal tiasa ngirim pesen ngalangkungan aplikasi olahtalatah ku cara paling gampang, yén Apple nembé nunjukkeun kami dina halaman wéb pangembang na Kami sadayana ngarepkeun éta. Samentawis éta, dina béta kagenep tina ios 10 ieu urang masih teu ningali kamampuan anu urang pikahoyong pisan. Nanging, ngan aya 5 dinten deui, janten sigana urang tiasa ngantosan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   John_Doe cenahna

    Nya, sabab éta gumantung kana WhatsApp pikeun ngalebetkeun fungsionalitasna, urang tiasa ngantosan ios 11 kanggo ditambihan ku ningali anu sateuacanna

  2.   Raúl Díez Martín cenahna

    Upami tiis pisan éta ngan ukur nyandak Nexus. Android parantos ngagaduhan fitur éta kanggo sababaraha waktos ayeuna. Tapi ayeuna éta bakal répolusionér.

    1.    Adolfo Tévar cenahna

      Abdi ngagaduhan sambungan, sareng dinten ayeuna Siri henteu tiasa dibandingkeun sareng Google Ayeuna. Apple henteu bakal ngajantenkeun répolusionér, éta bakal langkung saé dianggo langkung saé.

  3.   Ricky garcia cenahna

    Éta pikaresepeun pikeun  nonton