Ieu kisaran iPad 2019 saatos nampilkeun modél énggal

iPad Pro 2018

Budak Cupertino sigana urang parantos nyiapkeun acara anu khusus pisan pikeun 25 Maret payun, hiji kajadian anu mimitina direncanakeun yén perusahaan Tim Cook bakal nampilkeun generasi anyar iPad pikeun taun ieu, sahenteuna pembaharuan iPad 2018, tapi sakumaha kami parantos ngawartosan anjeun, modél énggalna parantos sayogi di App Store.

Apple parantos nutup App Store pikeun perawatan sababaraha jam ka tambahkeun dua iPad anyar: iPad Air sareng iPad Mini. Pembaruan ieu ogé nyababkeun leungitna modél anu sumpingna pikeun ngagentos: iPad Pro 10,5 sareng iPad Mini 4. iPad 2019 teu acan dipidangkeun saatos ayeuna, janten sigana éta henteu diperbaharui dina sataun ieu.

Sareng kuring nyatakeun yén kamungkinan éta moal diperbaharui kusabab sacara tradisional, bulan Maret mangrupikeun bulan presentasi iPad, sedengkeun bulan Oktober nyaéta nalika kisaran iPad Pro dipidangkeun. Modél iPad Pro 12,9 inci munggaran dibaharuan saatos dua taun tina presentasi anjeun, nambihan iPad Pro 10,5 inci.

Sataun sanggeusna, 2018, Apple ngomean modél 10,5 inci (janten 11) sareng 12,9 inci, lumayan ngirangan ukuranana. Dina tiori, taun ayeuna versi anyar teu kedah diumumkeun, sanaos sapertos biasana anjeun henteu kantos terang sareng Apple.

Ayeuna, sadaya modél iPad anu ditawarkeun ku perusahaan cocog sareng Apple Pencil, sanaos dina sababaraha modél, urang moal tiasa kéngingkeun anu sami dina versi Pro tangtosna.

mini iPad

iPad Mini 2019

Kami parantos nyarios salami sababaraha taun ngeunaan kamungkinan Apple bakal nganyaran atanapi ngaleungitkeun lengkep mini iPad, iPad anu henteu kantos diénggalan ampir 4 taun. Sababaraha rumor nyarankeun yén modél ieu tiasa ningali ukuran layar na dilegaan, hal anu hanjakalna urang henteu acan ningali, saprak saatos pembaruan ieu, éta masih nunjukkeun desain anu sami sareng sadaya generasi sateuacanna.

Kabaruan utama anu ditawarkeun ku modél ieu aya dina kasaluyuan sareng Apple Pencil. Salaku tambahan, di jero, urang ogé mendakan prosesor A12 Bionic anyar, prosesor anu sami anu ayeuna urang tiasa mendakan dina iPhone XS, iPhone XS Max sareng iPhone XR, ogé dina iPad Air anu nembe direnovasi.

Harga mini IPad

  • iPad mini 64 GB Wi-Fi: 449 euro
  • iPad mini 256 GB Wi-Fi: 619 euro
  • iPad mini 64 GB Wi-Fi + LTE: 549 euro
  • iPad mini 256 GB Wi-Fi + LTE: 759 euro

iPad 2018

iPad 2018

Sababaraha rumor nyarankeun yén Apple tiasa ngagedékeun ukuran layar alat na anu pang murahna, iPad, tapi sakumaha anu parantos urang tingali saatos pembaharuan ieu, sigana Apple henteu ngarencanakeun ngomean éta sareng parantos ngantunkeun modél ieu sapertos ayeuna. IPad, nepi ka garing, dikokolakeun ku prosésor A10 Fusion, prosesor anu parantos aya di pasar langkung ti dua taun Sareng éta kedah nampi facelift.

IPad 2018 ogé cocog sareng Apple Pencil, sanaos kami henteu tiasa nampi anu sami sareng model Pro. Salaku tambahan, éta ogé cocog sareng Logitech Crayon, Pensil Apple anu murah anu diluncurkeun Apple pikeun ngamajukeun panggunaan modél ieu di pusat pendidikan.

Harga IPad 2018

  • iPad mini 32 GB Wi-Fi: 349 euro
  • iPad mini 128 GB Wi-Fi: 439 euro
  • iPad mini 64 GB Wi-Fi + LTE: 479 euro
  • iPad mini 128 GB Wi-Fi + LTE: 569 euro

iPad Air

iPad Air 2019

Énggal iPad Air Éta linggih di antara iPad 2018 sareng iPad 11 inci inci, duanana dina harga sareng kinerja. IPad Air énggal dikelola ku A12 Bionic, prosesor anu sami anu urang ogé tiasa mendakan duanana dina mini iPad anu diperbarui sareng dina iPhone XS, iPhone XS Mac ogé dina iPhone XR.

Éta ogé cocog sareng Apple Pencil na layar ngahontal 10,5 inci. Modél ieu mangrupikeun anu ngaganti iPad Pro 10,5 inci, pérsi anu ngan ukur ngagaduhan hiji generasi sareng anu parantos dijual dugi ka sababaraha jam ka pengker, kumargi éta parantos digentos ku éta. Éta henteu nawiskeun kami spésifikasi anu sami sareng 10,5, tapi éta mangrupikeun gaganti ampir sakumaha mampuh tapi langkung mirah.

Harga IPad Air

  • iPad Air 64 GB Wi-Fi: 549 euro
  • iPad Air 256 GB Wi-Fi: 719 euro
  • iPad Air 64 GB Wi-Fi + LTE: 689 euro
  • iPad Air 256 GB Wi-Fi + LTE: 859 euro

iPad Pro

iPad Pro 2018

Generasi katilu iPad Pro, asalna tina desain anyar, desain dimana sisina diréduksi maksimal sareng dimana manpaatna ningkat pisan, ogé pilihan panyimpenan. Pedalaman iPad Pro, duanana dina vérsi 11 sareng 12,9 inci, nunjukkeun ka kami prosesor A12X Bionic, pérsi anu langkung kuat tibatan anu tiasa urang mendakan dina iPhone XS, iPhone XS Max sareng iPhone XR.

Tulisan anu aya hubunganana:
iPad Pro 2018, naha jaman Post-PC leres-leres dimimitian?

Sajaba ti éta, dikelola ku 4 GB RAM, kacuali modél 12,9 inci sareng 1 TB panyimpenan, anu mémori RAM na ngahontal 6 GB. Modél ieu mangrupikeun anu pangheulana pencét pasar nganggo sambungan USB-C tibatan kilat tradisional. Pelabuhan ieu ngamungkinkeun anjeun nyambung tina hard drive luar ka monitor, sanaos ayeuna-ayeuna watesan anu ditawarkeun ku ios henteu ngajantenkeun gaganti anu Apple nyarioskeun waktos sareng waktos deui pikeun komputer.

Kisaran iPad Pro paling mahal sadayana, sabab éta iPad anu pangkuatna anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar. Éta sayogi dina vérsi 64GB, 256GB, 512GB, sareng 1TB gudang sareng harga anu vérsi anu paling murah nyaéta modél 11 inci kalayan 64 GB: 879 euro.

Harga iPad Pro 2018 Vérsi Wi-Fi

  • iPad Pro 11 inci 64 GB - 879 euro
  • iPad Pro 11 inci 256 GB- 1.049 euro
  • iPad Pro 11 inci 512 GB - 1.269 euro
  • iPad Pro 11 inci 1 TB - 1.709 euro
  • iPad Pro 12,9 inci 64 GB - 1.099 euro
  • iPad Pro 12,9 inci 256 GB - 1.269 euro
  • iPad Pro 12,9 inci 512 GB - 1.489 euro
  • iPad Pro 12,9 inci 1 TB - 1.929 euro.

Harga iPad Pro 2018 Vérsi Wi-Fi + LTE

  • iPad Pro 11 inci 64 GB - 1.049 euro
  • iPad Pro 11 inci 256 GB- 1.219 euro
  • iPad Pro 11 inci 512 GB - 1.439 euro
  • iPad Pro 11 inci 1 TB - 1.879 euro
  • iPad Pro 12,9 inci 64 GB - 1.269 euro
  • iPad Pro 12,9 inci 256 GB - 1.439 euro
  • iPad Pro 12,9 inci 512 GB - 1.659 euro
  • iPad Pro 12,9 inci 1 TB - 2.099 euro.

IPad naon anu kuring mésér?

Logis sadayana gumantung kana kabutuhan anjeun. Upami anjeun hoyong iPad ngonsumsi kontén ngalangkungan streaming atanapi lokal, parios jaringan sosial sareng anu sanés, iPad 2018 idéal, boh pikeun harga sareng manpaatna.

Upami anjeun hoyong iPad anu ngamungkinkeun anjeun damel sareng ngaraoskeun waktos bébas anjeun sami, iPad Air mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, kumargi berkat prosesor anu kuat, anjeun tiasa ngédit pidéo dina liburan anjeun atanapi momen anu paling penting nyaman tanpa nganggo komputer.

Upami anjeun pangguna anu peryogi kakuatan pangolahan maksimum, naha éta pikeun ngédit pidéo atanapi ngédit poto, sambungkeun unit panyimpenan kana alat pikeun nimba poto atanapi video atanapi bahkan sambungkeun kana monitor hiji-hijina modél anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun sadayana ieu sareng langkung seueur nyaéta iPad Pro.

Mini iPad mangrupikeun pilihan anu kuring henteu leres-leres ningali naon anu tiasa janten audién na. Sugan pikeun jalma-jalma éta aranjeunna kedah teras nyandak éta kalayan aranjeunna tanpa nyerah kanyamanan pikeun tiasa nyandak dina kantong atanapi ransel aranjeunna tanpa sadar yén urang mawa éta. Ayeuna, ukuran layar anu ditawarkeun ka kami leutik teuing pikeun sabaraha ageungna, layar éta Éta 1,4 inci langkung ageung tibatan iPhone XS Max tapi ampir dua kali lébar sareng panjangna.

IPad mini 4 sareng 10,5 inci iPad Pro ngaleungit

iPad mini 4

Peluncuran iPad Air sareng iPad mini nyababkeun ditarikna saluran distribusi resmi iPad Pro 10,5 inci sareng iPad mini 4. Sanaos leres anu dugi ka ayeuna, iPad mini 4 mangrupikeun iPad paling parah anu tiasa dipésér dinten ayeuna, pupusna 10,5 iPad Pro henteu.

IPad Pro 10,5 inci pencét pasar dina Oktober 2017, sakumaha ogé iPad Pro 12,9 inci generasi kadua. IPad Air mangrupikeun gaganti iPad Pro 10,5 inci, bagikeun ukuran layar anu sami, sareng sanaos modél énggal langkung kuat, éta henteu nawiskeun kami sababaraha fungsi pro anu ngan ukur aya dina vérsi éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.