Ieu mangrupikeun Emoji anyar anu bakal sumping kana alat kami

emoji

Saha anu henteu terang ka Emoji? Éta rupa-rupa leutik anu lucu anu urang sadayana gunakeun pikeun nganyatakeun suasana haté urang dina paguneman dina WhatsApp, Twitter, email sareng dimana waé tempat komunikasi dilakukeun sacara tulisan. Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan yén aranjeunna badé angkat tambahkeun 250 emoji énggal pikeun ngagedéan répertoar anu parantos aya, kusabab sanaos raina anu paling ciri, aya seueur simbol anu ngagambarkeun tokoh atanapi kaayaan sadidinten, sareng ku karakter-karakter anyar ieu anu badé dilebetkeun, sacara praktis sadayana parantos aya diwakilan. Naha anjeun hoyong terang naon berita na? Kami nunjukkeun tabel sareng emoji anu kalebet.

Naha anjeun pikir teu aya emoji anu leungit? Atanapi anjeun parantos sono? Pasti emoji "peseta" dina langkung ti hiji kasempetan bakalan raoseun pikeun ngirimkeunana ku WhatsApp sareng anjeun teu acan mendakanana, sabab éta mangrupikeun salah sahiji anu kalebet kana katalog. Ogé salam Star Trek, misahkeun ramo dua dua, janten bagian tina emoji. Aya ogé seueur simbol anu aya hubunganana sareng cuaca, olahraga, tempat pikaresepeun, agama, sababaraha jinis pulp, telepon sareng amplop, ogé alat téknologi sapertos kalkulator, beurit, keyboard, diskét, CD, printer ... Simbol bajak laut sareng japati perdamaian henteu kakurangan ogé.

Éta panasaran kumaha emoji kahontal yén sanaos kanyataanna téksna kadang tiris teuing pikeun nganyatakeun wanda, émosina atanapi perasaan, hatur nuhun kana gambar-gambar alit ieu urang tiasa ngalakukeun éta saolah-olah urang aya dihareupeun panganteur urang sareng tiasa ningali rupa urang sareng perhatoskeun nada sora urang. Kami ngantepkeun tabel lengkep sareng sadaya emoji, sareng anu bakal kalebet geuwat ditandaan dina konéng. Éta langkung kamungkinan yén ios 8 parantos ngempelkeun sadaya karakter anyar ieu nalika éta diluncurkeun saatos usum panas.

halaman-1

halaman-2

halaman-3


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.