Ieu sadayana anu urang pikir urang terang ngeunaan ios 16 dugi ka ayeuna

Ios 16 konsép

Apple dibuka larangan dina rumor ngeunaan sistem operasi anyar na dina waktu eta dikonfirmasi WWDC22 na. iOS 16, watchOS 9 atanapi iPadOS 16 mangrupikeun sababaraha sistem anu paling diantisipasi ku pangguna anu bakal ngamimitian nguji pamekar dina mode béta dina Juni. Aya seueur gosip ngeunaan aranjeunna sareng ieu karek dimimitian. Éta pisan sababna naha urang geus dikumpulkeun sagalana urang pikir urang terang ngeunaan ios 16, sistem operasi salajengna pikeun iPhone jeung iPod Toél, nu bakal dibere on June 6 ku Tim Cook jeung timnya dina keynote bubuka WWDC22.

ios 16: sistem anu ditunggu-tunggu kusabab kanyahoan anu hébat

WWDC22 bakal dilaksanakeun dina format telematik ti 6 dugi ka 10 Juni 2022. Dina konperénsi ieu, inovasi utama dina tingkat software di hareup rébuan pamekar. Menit saatos presentasi resmi acara sareng sistem operasi énggal, betas munggaran pikeun pamekar dileupaskeun. Minggu ka hareup, béta umum sumping pikeun pangguna anu ngadaptarkeun program béta umum.

jarami loba kanyahoan balik ios 16 nu bakal diberesihan dina 6 Juni. Nanging, gosipna nyarioskeun ka kami dimana sistem operasi dituju sareng hal-hal anu utami. Salah sahiji anu teu dipikanyaho nyaéta ios 16 kasaluyuan. Nyaéta, iPhones mana anu bakal cocog sareng pembaruan sareng anu mana anu bakal ditinggalkeun tina siklus pembaruan. Rumor nyarankeun yén iPhone 6S, 6S Plus jeung SE generasi 1st bisa ditinggalkeun kaluar tina apdet saatos 6 taun dina urutan apdet.

WWDC 2022
Tulisan anu aya hubunganana:
WWDC 22 bakal lumangsung ti 6 nepi ka 10 Juni dina format telematik

Dina tingkat desain, parobahan radikal kawas hiji urang nempo kalawan ios 7 teu diperkirakeun. Gurman komentar on ieu dina newsletter mingguan na di Bloomberg nu ensures yén ios 16 bakal boga parobahan hébat pakait sareng bewara jeung aspék kaséhatan cukup dina urat watchOS 9 sareng masa depan Apple Watch Series 8.

titik salajengna nyaeta warta nu patali jeung fungsionalitas dina ios 16. Aya seueur spekulasi yén kursus utama tiasa sumping manajemén bewara. Apple parantos ngadamel parobihan kana sistem béwara salami mangtaun-taun, tapi sigana éta henteu sapinuhna wareg sareng hasilna. Ieu jelas yén urang bakal ningali parobahan dina bewara.

Ogé, sakumaha anu kami parantos nyarios, bakal aya warta dina bagian Kaséhatan sareng dasarna rOS, sistem operasi anu bakal dibawa ku kacamata kanyataanana maya ti Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.