iFixit mendakan langkung seueur batré sareng résistansi cai anu langkung saé dina Apple Watch S2

apal-nonton-pedalaman apal-nonton-pedalaman

IFixit resep éta, sareng kami resep anjeun resep. Urang nyarioskeun perkawis parobihan alat anu ngagaduhan logo apel. Kamari tim iFixit turun damel sareng Apple Watch Series 2, alat anu paling tiasa dianggo ti perusahaan Cupertino anu tiasa dipésér ayeuna. Kekacauan ieu parantos nunjukkeun sababaraha berita yén Apple henteu hoyong disebatkeun dina Keynote, sakumaha anu kajantenan sareng 3GB RAM sababaraha dinten ka pengker. Hayu urang tingali di jero Apple Watch Series 2 ti tim ahli iFixit.

iFixit parantos nyebarkeun dina halaman wéb na analisis anu munggaran di jero Apple Watch Series 2, anu parantos ngungkabkeun di tempat anu mimiti baterai 273 mAh anu henteu tiasa dipertimbangkeun dina modél 38mm, anu éta nganggap 33% langkung batréna tibatan dina modél samemehna (205 mah). Nanging, sanaos ningkatna batréna anu saé pisan, jauh tina naon anu tiasa urang tingali dina transisi tina hiji iPhone ka iPhone anu sanés, otonomi henteu acan ditingkatkeun, sahenteuna saur Apple. Nanging, pangropéa ieu otonomi bahkan kalayan kapasitas langkung seueur tiasa janten kusabab GPS terpadu anu kedah dilakukeun ku Apple Watch Series 2.

Sakumaha Apple parantos masihan koméntar, résistansi cai parantos ningkat, kalayan tujuan yén pangguna ogé tiasa nganggo éta pikeun ngukur latihannana dina cai. Résistansi cai ieu ngamungkinkeun anjeun turun ka 50m maksimal tilu puluh menit. Samentawis éta, iFixit teu mendakan chip S2 anyar sareng GPS acan pikeun ningali aranjeunnaAranjeunna damel pisan pikeun ngabongkar Apple Watch Series 2 supados urang tiasa nampi tutorial perbaikan gancangna. Kami sama sekali henteu kaget ku paningkatan kapasitas batréna kusabab kacaangan layar sareng GPS anu langkung luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.