Iklan Aplikasi pencét App Store

toko-aplikasi-toko

Sistem operasi anyar pikeun alat Apple, iOS 10, sigana tiasa dianggo leres. Sistem operasi anu urang bakal gancang ningali versi anyar saatos betas munggaran ios 10.1 (anu nyertakeun, antara séjén, modeu potrét iPhone 7 Plus).

Tapi ios 10 seueur berita babarengan, sababaraha ageung sareng sababaraha langkung alit. Sareng éta contona aplikasi sapertos App Store parantos ngalaman perbaikan alit. Perbaikan antar muka, operasi, sareng sababaraha tambihan sapertos pengumuman aplikasi énggal ... Sakumaha jangji, Apple nembé ngaluncurkeun pengumuman aplikasi di App Store, siap-siap yén publisitas parantos sumping ...

Sareng nyaéta anu dugi ka ayeuna teu aya anu mirip, leres yén peran aplikasi dina saminggu teras-terasan janten showcase utami pikeun aplikasi. Sacara umum, aya seueur pangguna anu ngaunduh aplikasi ieu sareng Apple "milih" anjeun aplikasi dina saminggu parantos janten prestasi. Kalayan pengumuman aplikasi énggal ieu sadayana robih, mimiti sadayana ngawartosan éta Di momen kuring henteu ningali nanaon di Spanyol, tapi pastina kami bakal mimiti ningali aranjeunna dina sababaraha jam ka hareup kusabab dikerjakeunana.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar di luhur, iklan bakal némbongan nalika milarian topik anu khusus. Iklan aplikasi éta aranjeunna bakal katingali naungan warna biru pikeun ngabédakeun diri tina hasil teangan, sareng tag «iklan» ogé bakal muncul di gigirna. Kami bakal ningali kumaha jalanna, pastina ogé, aya seueur anu ngunduh hasil pamilarian anu munggaran tanpa ngémutan aplikasi naon anu diunduhna, janten aranjeunna pasti tiasa dianggo saé. Goréng, éta seueur aplikasi tiasa nyingkirkeun strategi pikeun bebas kéngingkeun unduhan teras balik deui janten aplikasi anu mayar ... Urang bakal ningali naon anu lumangsung sareng iklan ieu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio cenahna

    Kami moal ningali éta geuwat di Spanyol sabab éta jasa anu ngan ukur dileupaskeun di Amérika Serikat pikeun ayeuna.

  2.   carluena cenahna

    Naon anu urang hoyong iklanna? 900 euro iPhone pikeun ieu.