Pengumuman Apple Music pang anyarna nunjukkeun urang antarbeungeut anyar

iklan-apel-musik

Sacara praktis ti saprak diluncurkeun Apple Music, seueur anu janten pangguna anu parantos nganyatakeun rasa teu nyaman sareng antarbeungeut pangguna anu ditawarkeun ku aplikasi pikeun ios. Seueur pangguna anu milih ninggali Spotify pikeun Apple Music nyatakeun yén ménu navigasi teuing rumit dibandingkeun sareng kesederhanaan anu ditawarkeun Spotify. Saeutik saeutik, dina unggal update Apple parantos nyobian ningkatkeun panganteur na supados kirang rumit sareng teu kedah ngalakukeun kursus pikeun diajar. Kalayan peluncuran iOs 10, Apple parantos nyandak kasempetan pikeun parobih lengkep antar muka, waktos ieu parantos ngupingkeun pangguna, tapi henteu ngan ukur ios 10 tapi ogé aplikasi iTunes.

Perusahaan anu berbasis di Cupertino nembé nerbitkeun pengumuman anyar anu aya hubunganana sareng Apple Music. Pengumuman ieu mangrupikeun pituduh gancang dina antarmuka Apple Music anu énggal dimana kami ditingalikeun sadaya tab anu dirévisi aplikasi anyar ieu nawiskeun kami. Salaku tambahan, éta ogé nunjukkeun kami pilihan anu ditawarkeun ku stasiun Beats 1, stasiun anu sakedik demi saeutik beuki seueur pengikut. Ieu teh Pengumuman kadua ti perusahaan pikeun diluncurkeun kirang ti sabulan ti saprak peluncuran ios 10 sareng éta aya hubunganana sareng Apple Music.

Apple hoyong neraskeun nambihan palanggan dina sadaya biaya, khususna ayeuna Amazon nembé ngaluncurkeun jasa musik streaming anyarna, layanan anu dimimitian ku katalog 30 juta lagu, katalog anu laun bakal ngalegaan dugi ngarawat 40 juta lagu anu sayogi dina Apple Music sareng Spotify. Amazon nawiskeun tilu rencana harga gumantung kana hubungan anu urang gaduh sareng perusahaan, upami kami pangguna Amazon Echo, upami kami bagian tina Amazon Premium atanapi upami kami henteu ngagaduhan hubungan anu saé sareng perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.