ILEX RAT, balikkeun alat anjeun tanpa kaleungitan Jailbreak (Cydia)

ILEX-RAT

Sababaraha dinten ka pengker kami nunjukkeun kumaha béta tina SemiPamulihan, aplikasi anu ngamungkinkeun balikkeun alat anjeun ka setelan pabrik tapi henteu kaleungitan jailbreak, ngajaga Cydia dipasang, sareng tanpa kedah nganggo iTunes atanapi firmware naon. Aplikasi ieu henteu sayogi. Hatur nuhun kana koméntar anjeun, kuring mendakan cara anu langkung saderhana anu ogé sayogi ayeuna, sareng sadaya prosedur tiasa dilakukeun tina alat éta nyalira, janten langkung saderhana. Aplikasi na sayogi di Cydia, gratis gratis, sareng disebat iLEX RAT.

iLEX-RAT-02

Anu mimiti dilakukeun nyaéta tambihan Repository "http://cydia.myrepospace.com/iLEXiNFO/" anu salah sahiji anu ngandung aplikasi iLEX RAT anu badé dipasang. Salaku tambahan kana aplikasi éta, urang kedah masang MobileTerminal, anu urang gaduh dina repo resmi BigBoss, gratis gratis. Sakali kami parantos masang dua aplikasi éta urang tiasa neraskeun restorasi.

iLEX-RAT-01

Kami ngaluncurkeun MobileTerminal tina ikon anu bakal muncul dina papan lincah. Sakali jandéla hideung némbongan, urang nyerat "beurit" tanpa tanda petik teras pencét tombol Enter. Menu iLEX RAT teras némbongan sareng pilihan anu sayogi. Aya pilihan anu sanés tapi anu dipikaresep ku kami dina tutorial ieu nomer 12. Urang bakal nganalisis sésa pilihan dina tutorial anu sanés., anu ogé rada pikaresepeun. Kami nyerat "12" tanpa tanda petik teras pencét Enter deui.

Ayeuna urang ngan ukur tiasa ngantosan. Gumantung kana data anu aya dina alat anjeun, prosés na tiasa nyandak waktos langkung atanapi kirang, tapi sapertos SemiRestore anu pangsaéna sabar sareng waspada yén éta tiasa nyandak sababaraha menit. Sakali réngsé, éta bakal naros ka kami pikeun ngabalikan deui alatna. Saatos restart urang bakal ningali alat "fresh out of the box" tapi ku bédana yén Cydia dipasang. Cara anu saderhana pisan pikeun ngalereskeun kasalahan anu nyababkeun henteu stabilitas atanapi kalemkeun alat anjeun.

Inpormasi lengkep - Kami parantos diuji SemiRestore sareng éta tiasa dianggo. Balikkeun alat anjeun tanpa kaleungitan jailbreak


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hoguer cenahna

    halo, abdi henteu tiasa ngalakukeun restorasi ku iLEX RAT, upami anjeun ningali ikonna, tapi nalika anjeun ngencarkeunana, éta ngan pareum sareng hurung teu aya kajadian, kuring ogé henteu tiasa ngalakukeun restorasi ku semirestore ogé. bantosan punten