iMac 2021 harga 1.299 euro, AirPods Max harga 509 euro sareng tawaran sanésna dina Amazon produk Apple

Saminggu deui urang ngawartosan anjeun ngeunaan poéna pangalusna pikeun produk Apple anu sayogi di Amazon. Nalika tanggal presentasi kisaran iPhone 13 anyar caket, sigana Apple henteu resep ngaleungitkeun saham anu sayogi sareng, sakali deui, kami henteu mendakan tawaran kanggo disorot.

Hatur nuhun kana perjanjian antara Apple sareng Amazon pikeun ngajual produkna langsung ngalangkungan platform e-commerce anu terakhir, mésér produk Apple kalayan diskon anu pikaresepeun Kalayan jaminan anu sami sareng biasana, éta mangrupikeun kanyataan sareng kadang urang mendakan nawaran anu urang moal sono.

Sadaya tawaran anu kami nunjukkeun ka anjeun dina tulisan ieu sayogi nalika diterbitkeun. Kamungkinan yén sakumaha sababaraha dinten ka pengker, tawaran moal aya deui atanapi bakal naék harga.

Amazon ngamungkinkeun urang ngabiayaan pameseran sadaya produk sayogi dina platform na kalayan harga antara 75 sareng 3000 euro dina angsuran bébas bunga anu merenah. Detil pembiayaan sayogi dina unggal tulisan.

iMac 2021 harga 1.299 euro

Dijual 2021 Apple iMac ...
2021 Apple iMac ...
Teu aya ulasan

Perombahan anu ditunggu-tunggu tina jajaran iMac sumping mimiti taun ieu sareng éta ngalaksanakeun cara anu gedé. IMac 2021 nawiskeun kami a Layar 24 inci kalayan résolusi 4.5K dipirig ku prosésor M1 Apple anu ogé sayogi dina kisaran iPad Pro 2021.

Modél ieu nawiskeun kami dua palabuhan ékspansi, 8 GB RAM, 256 GB panyimpenan, 8 inti CPU sareng 7 inti GPU. Harga biasana modél biru nyaéta 1.449 euro, tapi urang tiasa mésér éta di Amazon ngan ukur 1.299 euro, anu ngagambarkeun hemat 150 euro.

Mésér iMac 2021 kalayan 8 inti CPU sareng 7 inti GPU pikeun 1.299 euro

Model sareng 8 inti CPU sareng 8 inti GPU, ngagaduhan harga biasa 1.669 euro, harga anu éta diréduksi jadi 1.399 euro dina Amazon kalayan jumlah RAM anu sami sareng panyimpenan hard drive.

Mésér iMac 2021 kalayan 8 inti CPU sareng 8 inti GPU pikeun 1.399 euro

iPad Air 2020 tina 529 euro

Upami generasi anyar iPad atanapi iPad mini henteu minuhan kabutuhan anjeun, pilihan anu pangsaéna ayeuna, upami anjeun ngalangkungan kisaran Pro nyaéta iPad Air. IPad Air 2020, kalayan layar 10,9 inci sareng gudang 64GB, sayogi di Amazon tina 529 euro, anu ngagambarkeun diskon 18% tina harga biasana.

Di jero iPad Air 2020 urang mendakan prosesor A14 Bionic, sénsor sidik ayana di luhur, dina tombol home, éta cocog sareng Apple Pencil generasi ka 2 sareng harga biasa di Apple Store 649 euro.

Pink iPad Air kalayan gudang 64 GB pikeun 529 euro. Pérak iPad Air sareng gudang 64 GB pikeun 626 euro. Langit biru iPad Air sareng gudang 64 GB kanggo 611 euro.

Asesoris IPad

Pensil Apple generasi kahiji pikeun 2 euro

Upami anjeun hoyong nguntungkeun tina kagunaan anu ditawarkeun ku iPad Pencil ku iPad Air, anjeun tiasa kéngingkeun pikeun 126 euro. Harga anu biasa di Apple Store nyaéta 135 euro, éta sanés diskon anu penting, tapi sababaraha euro anu tiasa urang ngahemat henteu pernah teuing.

Mésér Apple Pencil generasi kahiji pikeun 2 euro.

Mouse Bluetooth pikeun iPad salami 13 euro

Upami anjeun henteu kersa nyéépkeun seueur artos kana mouse Bluetooth anu ogé dianggo sareng batréna, di Amazon urang ngagaduhan mouse INPHIC, mouse anu Harga na 12,99 euroÉta tiasa dianggo sareng Bluetooth sareng urang ogé tiasa nganggo éta dina komputer sabab ngagabungkeun sénsor pikeun nyambung ka USB.

Mésér mouse Bluetooth harga 12,99 euro.

3 bulan bébas Amazon Music HD

Dina awal Nopémber kami ngawartosan anjeun ngeunaan promosi anu disayogikeun ku Amazon pikeun sadaya pangguna pikeun ngaraosan Amazon Music HD sapinuhna gratis, Platform musik streaming Apple dina definisi tinggi.

Panawaran ieu ngan ukur aya Dugi ka 23 Séptémber salami anjeun henteu acan nampi promosi anu sami. Saatos 3 sasih, hargana 9,99 euro, harga anu sami sareng Apple Music. Upami anjeun hoyong kontrak jasa ieu sareng langganan langganan sateuacan mayar, anjeun tiasa ngalaksanakeunana link ieu.

3 bulan bébas Amazon Music HD

Asesoris IPhone

Kasus kulit cocog MagSafe lengkep pikeun iPhone 12/13 Pro Max harga 97 euro

Dijual Apple Integral ...
Apple Integral ...
Teu aya ulasan

Upami anjeun bosen ngalaksanakeun iPhone anjeun ngan ukur ngajagaan tukang sareng anjeun resep ngaraosan bahan pangwangunan anu dianggo ku Apple tanpa résiko muragkeunana, Apple nawiskeun kami kasus kulit anu utami, panutup kawas kaos kaki (supados urang silih ngartos) anu ngamungkinkeun urang nyandak iPhone 12/13 Pro Max kalayan kaamanan sareng panangtayungan.

Es cocog sareng téknologi MgSafe, janten kami henteu kedah ngaleungitkeun tina kasus éta pikeun ngeusi batre. Salaku tambahan, ngahijikeun saku interior alit kanggo nyimpen kartu kiridit, dokumén idéntifikasi ogé tali pikeun teras-terasan ditampi. Di payun, urang gaduh rohangan pikeun ningali waktos atanapi saha anu nyauran kami.

Harga biasa tina kasus kulit integral ieu nyaéta 149 euro, tapi urang tiasa meunang anjeunna di Amazon pikeun 97 euro.

Mésér bisi kulit pinuh pikeun iPhone 12/13 Pro Max.

Panutup ieu ogé sayogi dina warna anu sami, ungu kanggo iPhone 12 sareng iPhone 12 Pro salami 92 euro.

Mésér kasus kulit iPhone 12 sareng iPhone 12 Pro lengkep.

Apple MagSafe Double Charger pikeun 130 euro

Upami anjeun milari carjer perjalanan pikeun Apple Watch sareng iPhone 12, solusi anu ditawarkeun ku Apple nyaéta pangecas Double MagSafe, carjer anu ngalipet pikeun ngirangan ruang tempatna diangkut sareng ngangkutna kalayan gampang. Harga biasana tina carjer ieu, anu henteu kalebet adaptor listrik, nyaéta 149 euro, tapi urang tiasa kéngingkeun éta di Amazon ngan ukur 130 euro.

Mésér Apple MagSafe Double Charger pikeun 130 euro.

AirPods generasi ka 2 harga 105 euro

AirPods masih salah sahiji produk Apple anu ditawarkeun ku kami nilai pangalusna pikeun duit dina Amazon. Saminggu deui, urang tiasa mendakan AirPods generasi ka-2 kalayan ngeusi batre ku kabel kilat di éta harga panghandapna: 105 euro. Harga biasa headphone ieu nyaéta 179 euro.

Mésér AirPods generasi ka 2 ku kasus kilat pikeun 105 euro.

AirPods generasi ka-2 kalayan kasus ngecas nirkabel pikeun 169 euro

AirPods kadua gén ku kasus pangisian daya nirkabel ogé parantos ngahontal harga murah sadaya-waktos aranjeunna dina Amazon sareng urang tiasa nyekel aranjeunna ngan ukur 169 euro. Harga biasana di Apple Store nyaéta 229 euro.

Mésér AirPods generasi ka-2 ku bisi nirkabel pikeun 169 euro.

AirPods Pro pikeun 175 euro

Dijual Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro
Teu aya ulasan

Sapertos lanceuk-lanceukna, AirPods Pro ogé sayogi di Amazon, kalayan diskon 37% pikeun harga biasa na 279 euro. Ngan ukur 175 euro, urang tiasa kéngingkeun AirPods Pro ti Apple, ngahémat kami 104 euro tina harga biasana di Apple Store.

Mésér AirPods Pro pikeun 179 euro

AirPods Max harga 509 euro

Apple's AirPods Max ogé sayogi di Amazon kalayan diskon 19% anu menarik pikeun harga biasa na 629 euro. Di Amazon sayogi, dina sadaya warna pikeun 509 euro.

Sakumaha leres éta éta sanés harga minimum sajarah na, anu 499 euro sababaraha minggu ka pengker, diskon éta pikaresepeun pisan sareng tawaran anu anjeun tiasa sono sareng anjeun henteu ngahontal anu sateuacanna.

Mésér AirPods Max dina warna naon waé 509 euro.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.