Instagram ngajalankeun aplikasi anyar pikeun ngadamel collage: Layout

tata letak instagram

Salah sahiji alat anu paling ditungtut dina Instagram nyaéta kamungkinan ngalakukeun Kolase poto, hal anu aplikasi henteu ditawarkeun dugi ka ayeuna. Pikeun tiasa ngadamel "kolase" poto urang kedah kana aplikasi pihak katilu, tapi akhirna Instagram dinten ayeuna ngaluncurkeun aplikasi na nyalira anu bakal mempermudah éditan sét gambar. "Layout" ayeuna sayogi gratis di App Store.

Aplikasi kolase anu urang mendakan ayeuna dina App Store nawiskeun kami desain anu béda pikeun ngajantenkeun mobilitas urang, tapi dinamika Tata Letak béda. Dina aplikasi Instagram, anu bakal kami laksanakeun nyaéta milih sadaya poto anu hoyong kami anggo pikeun montage kami teras kami bakal milih desainna. Maka kami bakal nyéred poto anu dipilih pikeun nyusunna deui kana karesep urang. Tina aplikasi éta anjeun tiasa ngabagi anjeun kolase dina Facebook atanapi Instagram langsung.

Tata perenah ngamungkinkeun urang ngagunakeun sababaraha alat khusus, sapertos salah sahiji kaca, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun hal-hal sapertos kieu:

Nguji aplikasi @Instagram paling anyar: #Layout Cool, leres? #mirrors Pic ieu dicandak dina #Mitla #Mexico

Poto anu dipasang ku Pablo Ortega (@paullenk) dina

La Antarmuka perenah langsung ngagunakeun: éta beresih, tiasa dilayaran sareng henteu nembongkeun nanaon tina iklan anu ngaganggu; hal anu biasana kajadian sareng aplikasi pihak katilu sanés. Intina négatip nyaéta urang kedah ngaunduh aplikasi anu sanés pikeun tiasa nganggo opsi collage. Éta bakal pikaresepeun upami éta dihijikeun langsung kana Instagram, tapi urang parantos terang yén Facebook resep ngaluncurkeun aplikasi anu mandiri di App Store.

Tata letak ayeuna sayogi dina App Store nagara anjeun haratis.

Layout ti Instagram (AppStore Link)
Tata titi tina Instagrambebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.