iOS 15 sareng iPadOS 15 sacara resmi bakal sumping tanggal 20 Séptémber

ios 15

Apple ngaluncurkeun vérsi anu ampir pasti tina sistem operasi anu anyar sababaraha jam ka pengker. Ieu mangrupikeun titik tip anu mungkas période béta. Parantos opat bulan dimana pamekar parantos tiasa debug sareng ngaoptimalkeun sadayana sistem sareng pangguna parantos tiasa ngadaptarkeun kasalahan ngalangkungan program béta umum. Nanging, sadayana ngantosan parantos réngsé sareng akhir ieu nyaéta 20 Séptémber. Dinten ieu Apple pasti bakal nyebarkeun vérsi ahir tina iOS 15 sareng iPadOS 15. Nyatana, vérsi anu parantos dipasang sacara standar bakal janten produk énggal anu diumumkeun kamari.

Ngantosan parantos réngsé: ios 15 sareng iPadOS 15 sayogi tanggal 20 Séptémber

Apple parantos ngumumkeun éta iOS 15 sareng iPadOS 15 bakal ningali lampu dina 20 Séptémber. Versi akhir bakal dileupaskeun dinten éta sareng alat-alat anu cocog éta tiasa diénggalan ngalangkungan iTunes atanapi ngalangkungan alat éta nyalira nganggo jaringan Wi-Fi.

iOS 15 sareng iPadOS 15 sumping tanggal 20 Séptémber

Tulisan anu aya hubunganana:
Fungsi SharePlay moal ngahontal versi akhir mimiti ios 15

ios 15 mangrupikeun sistem operasi énggal pikeun iPhone. Versi anyar anu, jauh tina ngalanggar hukum, kalebet berita anu pikaresepeun yén kami parantos tiasa nyobian sababaraha bulan terakhir. Sababaraha diantarana mangrupikeun rarancang sareng reconceptualization Safari, anu ngagabungkeun audio spatial sacara umum dina sistem, modeu mikropon anyar, pilihan pikeun ngamimitian FaceTime ngalangkungan tautan, modeu konsentrasi énggal sareng sajabana anu panjang. Alat anu cocog nyaéta:

  • iPhone 12
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Tambih Deui
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Tambih Deui
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE (generasi ka 1)
  • iPhone SE (generasi ka 2)
  • iPod touch (generasi ka 7)

Dina gilirannana, iPadOS 15 ogé ngahijikeun fungsi hébat. Sababaraha diantarana nya multitask ngalangkungan triple point di luhur, kadatangan widget ka layar utama sareng seueur fungsi umum sanésna sareng ios 15 sapertos SharePlay atanapi sadaya fungsi énggal dina FaceTime atanapi Messages. Alat anu cocog nyaéta:

  • 12,9 inci iPad Pro (generasi ka-5)
  • 11-inci iPad Pro (generasi ka-3)
  • 12,9-inci iPad Pro (generasi ka-4)
  • 11-inci iPad Pro (generasi ka-2)
  • 12,9-inci iPad Pro (generasi ka-3)
  • 11-inci iPad Pro (generasi ka-1)
  • 12,9-inci iPad Pro (generasi ka-2)
  • 12,9-inci iPad Pro (generasi ka-1)
  • 10,5 inci iPad Pro
  • 9,7 inci iPad Pro
  • iPad (generasi ka 8)
  • iPad (generasi ka 7)
  • iPad (generasi ka 6)
  • iPad (generasi ka 5)
  • iPad mini (generasi ka 5)
  • iPad mini 4
  • iPad Air (generasi ka-4)
  • iPad Air (generasi ka-3)
  • iPad Air 2

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.