ios 16 Bewara: Panungtun Pamakéan Ultimate

Layar konci sanes hiji-hijina protagonis kalayan datangna ios 16, sareng éta Pusat Bewara sareng cara urang berinteraksi sareng éta ogé parantos disegerkeun sareng versi ios panganyarna.

Sadaya parobihan ieu sering tiasa rada hese ngartos, naha éta iPhone News Kami parantos mutuskeun pikeun masihan anjeun pituduh definitif pikeun ngartos sareng ngaluyukeun bewara ios 16. Ku cara kieu anjeun bakal tiasa ngamangpaatkeun pinuh fitur-fitur anyar ieu sareng di luhur sadayana ngadominasi iPhone anjeun saolah-olah anjeun leres "Pro", ulah sono!

Kumaha aranjeunna dipintonkeun dina Pusat Bewara

Sakumaha anjeun terang, dina aplikasi Setélan kami gaduh pilihan Bewara, dimana urang bakal mendakan sadayana anu urang peryogikeun terang kumaha aranjeunna jalanna sareng ngalaksanakeun trik anu kami nyarioskeun ka anjeun dina pituduh definitif ieu.

Pikeun ieu kami gaduh bagian Témbongkeun salaku, anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngaluyukeun cara béwara dipintonkeun dina Pusat Bewara.

ngitung

Ieu salah sahiji pilihan paling kontroversial kalawan datangna ios 16, sarta loba pamaké geus katempo kumaha pilihan Count némbongan salaku setelan otomatis.

Kalayan fungsi ieu, tinimbang mintonkeun bewara dina layar dina cara tartib, eta ngan saukur bakal mintonkeun ajakan di handap tina layar anu bakal ngarujuk kana jumlah béwara anu ditangguhkeun pikeun dibaca.

Pikeun berinteraksi sareng bewara Anjeun kudu klik dina indikator nu nembongan di handap, antara tombol senter jeung tombol kaméra, pikeun engké nyieun gesture gerakan antara aranjeunna. Jujur, pilihan ieu ngajak anjeun gampang sono béwara, saran kuring henteu ngaktipkeunana.

kumpulan

Témbongkeun salaku Grup mangrupakeun pilihan tengah. Ku cara kieu, béwara bakal ngumpulkeun di handap, tiasa konsultasi gancang dina sistem garis waktos. Dina cara nu sarua, aranjeunna bakal diatur dumasar kana waktos urang nampi éta, nyésakeun anu tos lami teu dihadiran.

Ieu undoubtedly hiji nu sigana kuring pilihan paling luyu. Urang tiasa ningali eusi bewara, atanapi sahenteuna kéngingkeun ide naha urang gaduh seueur hal anu kedah dijalankeun ku ngan ukur nyéépkeun layar iPhone urang atanapi ngalangkungan tampilan anu salawasna.

Sajaba ti éta, Éta nyéépkeun rohangan anu cukup pikeun Pusat Bewara sareng Layar Konci henteu janten omong kosong eusi, jadi sigana kuring pilihan paling konsisten.

Lista

Ieu pasti sigana kuring pilihan paling anarkis jeung sahenteuna bersih. Sanaos dina modeu Count sareng dina modeu Grup bewara bakal ditumpuk, dina hal ieu aranjeunna bakal katingali béda, hiji di handap anu sanés, jigana nyieun daptar sajajalan gumantung kana jumlah bewara urang bisa nampa.

Urang tiasa nyarios éta Ieu mangrupikeun vérsi anu paling tradisional pikeun nawiskeun kami béwara dina ios. Éta tiasa rada kacau, naha éta panginten urang sadayana bakal satuju yén éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling henteu dipikahoyong.

Pilihan perenah béwara

Salian pilihan ieu, Apple masihan kami dina ios 16 kamungkinan nyaluyukeun desain sareng eusi bewara ngaliwatan tilu fungsi utama anu sayogi:

  • Ringkesan dijadwalkeun: Ku cara kieu urang bakal tiasa milih yén tinimbang nampi béwara sacara instan, aranjeunna ditunda sareng dijadwalkeun pikeun waktos khusus dina sapoe. Kitu ogé, urang bakal netepkeun waktos dimana urang hoyong kasimpulan béwara sumping, ngan ukur nampi béwara tina aplikasi anu ku urang dipilih salaku anu paling penting.

  • Sawangan: Sakumaha anjeun terang, urang tiasa milih upami urang hoyong eusi pesen dipintonkeun dina Pusat Bewara sareng Layar Konci, nyaéta, ekstrak tina pesen atanapi email anu parantos dikirim ka kami. Upami teu kitu, ngan pesen "Bewara" bakal muncul. Dina titik ieu urang bakal boga tilu pilihan: Témbongkeun aranjeunna salawasna, némbongkeun aranjeunna ngan lamun iPhone dikonci atawa pernah némbongkeun aranjeunna sarta kami kudu ngasupkeun aplikasi on tugas.

  • Nalika ngabagi layar: Nalika urang nelepon FaceTime sareng nganggo SharePlay, urang tiasa ngabagi eusi layar. Ku cara kieu, téori nyarios yén aranjeunna bakal tiasa ningali béwara anu kami tampi. Fitur éta asli ditumpurkeun, ku kituna aranjeunna henteu tiasa ningali, tapi upami kusabab sababaraha alesan urang hoyong, urang tiasa ngaktipkeun.

Tungtungna Urang ogé tiasa ngajantenkeun Siri campur dina cara béwara sumping. Kami gaduh dua pilihan, anu kahiji ngamungkinkeun urang Siri ngumumkeun bewara anu ditampi sareng maca kami ekstrak. Pilihan kadua bakal ngidinan urang pikeun nampa saran ti Siri dina Bewara Center.

Personalization unggal aplikasi

Dina aspék ieu, urang ogé tiasa ngonpigurasikeun kumaha urang hoyong aplikasi pikeun ngirim béwara. Jang ngalampahkeun ieu, kantun buka Setélan> Bewara tur pilih aplikasi nu Anjeun hoyong ngaropéa.

Dina titik ieu urang malah bakal tiasa nganonaktipkeun béwara aplikasi khusus, lamun urang ngalakukeun ieu kalawan aplikasi nu urang teu museurkeun, urang bakal ngahemat loba batré sabab urang bakal nyingkahan pangiriman informasi push.

Teras kami bakal tiasa ngonpigurasikeun, atanapi langkungna ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun kumaha béwara éta dipintonkeun dina layar nalika kami nganggo telepon atanapi di Pusat Bewara:

  • Layar konci: Upami urang hoyong aranjeunna ditampilkeun atanapi henteu dina layar anu dikonci.
  • Pusat béwara: Upami urang hoyong éta dipintonkeun atanapi henteu di pusat béwara.
  • Strip: Naha atanapi henteu urang hoyong béwara dugi ka luhur layar nalika nampi béwara. Salaku tambahan, urang tiasa milih upami urang hoyong jalur éta dipidangkeun ngan ukur sababaraha detik atanapi tetep aya permanén dugi ka urang klik.

Urang ogé gaduh pilihan anu béda pikeun kumaha béwara dipintonkeun dina layar:

  • hurung: Naha nampi sora atanapi henteu nalika béwara sumping.
  • Balon: Aktipkeun atanapi nonaktipkeun balon beureum anu nunjukkeun kalayan nomer sabaraha bewara anu ditangguhkeun dina aplikasi éta.
  • Témbongkeun dina CarPlay: Kami bakal nampi bewara ngeunaan bewara dina CarPlay nalika nyetir.

Tungtungna, urang bakal tiasa milih masing-masing, pikeun tiap aplikasi, upami urang hoyong sawangan eusi bewara ditampilkeun atanapi henteu, upami urang henteu hoyong pesen WhatsApp atanapi Telegram ditampilkeun, éta ide anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.