IOS 2 béta 15.1 ngenalkeun otomatisasi anu patali sareng kalembaban kana HomeKit

HomeKit sareng kalembaban di ios 15.1 béta 2

IOS 2 béta 15.1 aya di dieu sababaraha hrs ago sareng kalayan langkung seueur warta yén Apple hoyong ngenalkeun dina pembaruan salajengna. Balikna SharePlay, fitur anu ninggali vérsi ahir ios 15 minggu sateuacan diluncurkeun, jelas. Pangrojong sertipikat vaksinasi COVID-19 ogé parantos dikenalkeun di nagara-nagara anu dirojong. Akhirna, HomePods bakal nampi audio lossless dina audio spatial. Dina béta kadua ieu Variabel sanésna ogé parantos diwanohkeun kana unsur HomeKit: kalembaban. Sanggup ngaluncurkeun tindakan otomatis ngitung variabel lingkungan ieu.

Otomatiskeun tindakan HomeKit anu aya hubunganana sareng kalembaban dina ios 15.1 béta 2

La nambahan barang anu aya hubunganana sareng kalembaban kana otomatisasi HomeKit di ios 2 béta 15.1 Masih kénéh kasuksésan pikeun anu resep kana otomatisasi bumi. Hatur nuhun kana produk sapertos Xiaomi Aqara atanapi Cleragrass ti Qingping urang tiasa ngagaduhan sénsor suhu sareng kalembaban kanggo bumi urang. Inpormasi éta tiasa diintegrasikeun kana HomeKit sareng nyiptakeun tindakan anu sacara otomatis diluncurkeun nalika aranjeunna minuhan sababaraha kriteria.

Tulisan anu aya hubunganana:
Béta 2 ios 15.1 ngalereskeun kagagalan muka konci kalayan Apple Watch

Hatur nuhun kana béta 2 ios 15.1 pangguna ieu anu ngagaduhan sénsor anu aya hubunganana sareng kalembaban tiasa ngaluncurkeun tindakan anu parantos ditangtoskeun nyandak inpormasi ieu. Éta tiasa disayogikeun gumantung naha perséntase kalembaban ngaleuwihan atanapi upami éta handapeun hiji ambang anu tangtu. Ku cara kieu, urang tiasa ngaktipkeun, salaku conto, pelembab nalika kalembaban di lingkungan handapeun persentase anu tangtu atanapi ngahurungkeun AC nalika kalembaban ngaleuwihan ambang anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.