ios 8.1 ayeuna sayogi kanggo diunduh

ios-8-1

Saatos sababaraha minggu dina fase Béta, Apple tungtungna ngajalankeun iOS 8.1, sakumaha diumumkeun dina presentasi Keynote terakhir tina iPads anyar. Versi anyar sistem operasi Apple ieu hadir sareng seueur kinerja sareng stabilitas, perbaikan bug, sareng aktivasina fungsi penting anu teu acan muncul di ios 8 sanaos diumumkeun kalayan diluncurkeunna sistem énggal, kalolobaanana kusabab kabutuhan pembebasan Os X Yosemite pikeun ngalakukeun éta.

Diantara fitur anu paling kawéntar anu muncul sareng pembaruan énggal ieu nyaéta Relay SMS, fungsi anu kalebet dina Continuity, sareng anu diwangun ku kamungkinan ngirim sareng nampi SMS konvensional ti Mac anjeun nalika anjeun ngagaduhan iPhone caket sareng nyambung ka jaringan WiFi anu sami sareng komputer anjeun, salian ti ngagunakeun idéntitas iCloud anu sami, tangtosna; ogé nembongan Hotspot instan, pilihan anyar anu ningkatkeun fitur Babagi Internét anu parantos lami, sareng anu ngamungkinkeun anjeun nganggo jaringan data iPhone anjeun dina cara anu saderhana, tanpa kedah ngakses Setélan sareng ngaktipkeun pilihan, anjeun kedah milih waé antara jaringan WiFi anu sayogi tina alat sanés. Deui anjeun kedah gaduh akun iCloud anu sami dina alat anjeun.

Instan-Hotspot

Apple Pay Éta ogé tiasa dianggo sareng pembaruan énggal ieu, tapi dina waktos éta ngan ukur cocog sareng iPhone 6 sareng 6 Plus, éta ogé bakal muncul Poto dina iCloud, pilihan anyar anu bakal urang mendakan dina halaman wéb iCloud sareng dimana kami tiasa ningali sadaya poto kami anu disimpen dina alat kami, salami éta pilihan parantos diaktipkeun.

iCloud-Poto

Pilihan anyar anu nyandak fitur-fitur anyar ieu ka ios 8 sareng anu kami arepkeun bakal dibarengan ku paningkatan kinerja batre, solusi pikeun Masalah konéktipitas WiFi sareng Bluetooth, sareng perbaikan stabilitas anu sanés. Pikeun ngapdet, sapertos biasa, anjeun tiasa milih pikeun ngalaksanakeunna tina alat anjeun nyalira ngalangkungan pembaruan OTA tina Setélan Sistem, atanapi ku nyambungkeun kana iTunes teras pencét dina tombol Anyarkeun. Anjeun ogé tiasa ngaunduh firmware anyar ieu ti link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Joel cenahna

    Kuring henteu ngomean ngalangkungan OTA; ku iTunes, kuring ngagaduhan kasalahan ("Teu tiasa ngahubungi sérver ...".

    1.    Joel cenahna

      Ieu tiasa dianggo ayeuna.

  2.   cexi cenahna

    Kuring ogé, sareng kuring henteu mendakan tautan

    1.    Luis Padilla cenahna

      Kami nuju nyiapkeun tautan.