ios 8.1 bakal ngamungkinkeun kami milih antara 2G, 3G atanapi LTE

Konektipitas IOS 8.1

Sajaba naon anu énggal dina ios 8.1 Anu parantos kami nyarioskeun, pangguna parantos mendakan ménu anyar dina sistem anu bakal ngamungkinkeun kami milih jinis konéktipitas data anu hoyong kami anggo, tiasa milih antara 2G, 3G atanapi LTE.

Ayeuna, pikeun ngakses pilihan éta urang kedah ngalebetkeun Setélan> Ménu data sélulér sareng sakali aya, hiji-hijina hal anu urang tiasa laksanakeun nyaéta ngaktipkeun atanapi mareuman konektipitas LTE. Dina kasus dinonaktipkeun, alat bakal nyobian milari cakupan 3G sacara otomatis tapi upami anu urang pikahoyong nyimpen batré, idéalna tiasa ngalih kana 2G, hal anu tiasa dilakukeun dina ios 8.1.

Deui, ieu mangrupikeun pilihan anu nyéépkeun waktos anu sigana tungtungna aranjeunna dilaksanakeun. Jinis hal ieu henteu kedah nyauran perhatian urang dina pertengahan taun 2014 tapi saatos ningali jalur "terbuka" anu dicandak ku iOS 8, ieu mangrupikeun tanda sanésna jalur anyar anu dicandak Apple. 

Pikeun bagian kuring, kuring wareg sareng sadaya pilihan ieu, salami éta henteu ngarugikeun ka hakekat alami ios. Kuring parantos terang yén pilihan khusus ieu anu kuring carioskeun moal ngirangan kinerja alat kami, tibalik sabalikna ku tiasa ngaoptimalkeun konsumsi batré sacara manual. Nanging, Abdi parantos netelakeun yén datangna kibor pihak katilu énggal ngadamel sababaraha modél iPhone sangsara sakedik, hasil tina optimasi anu goréng sareng integrasi antara sistem éta nyalira sareng plug-in anu dipasang.

Kumaha waé waé, ios 8.1 sigana mangrupikeun pembaruan anu dipikahoyong, boh pikeun kabaruanna sareng pikeun anu dimungkinkeun peluncuran layanan Apple Pay.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Minotaur cenahna

    Ahirna! Éta fungsionalitas anu kuring paling nungtut. Hapunten dinten anu mimiti LTE damel. Salami anjeun aya di daérah anu sanés 4G atanapi 3G henteu ipis atanapi jenuh, anjeun parantos ngaco, sareng éta kajantenan terus-terusan.
    Kuring parantos cekap milarian solusi anu rusak, tapi kuring henteu mendakan. Ngantosan kuring cicing di ios 8.1. Atanapi kuring bahkan ngarepkeun yén sababaraha pamekar tweak nimba menu ieu sareng nyurupkeunana dina versi ios jailbroken sateuacanna.

    1.    Jorge cenahna

      Upami anjeun hoyong, kuring tiasa nyaritakeun kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta dina ios 7 kalayan panjara, éta ngan ukur ngahapus file sareng pilihan éta parantos muncul, tapi anjeun henteu tiasa nganggo 4g, ngan ukur 3g

  2.   Luis Padilla cenahna

    Nya, kuring sieun pisan yén pilihan ieu gumantung ka operator, sabab kuring ayeuna sareng Béta tina ios 8.1 sareng ménu kuring sami sareng biasa, kalayan hiji-hijina pilihan pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun 4G.

    1.    Nacho cenahna

      Bisa jadi, hal anu sami kajadian sareng tethering anu tunduk kana kaayaan operator ... tah, mudah-mudahan éta tungtungna aya sabab upami teu lepat, sadaya tim ngagaduhan éta dina Android, leres?

      Kuring nyarios tina kabodoan, kuring terang yén aranjeunna ngagaduhan pilihan tapi kuring henteu terang naha éta ogé tunduk ka operator atanapi henteu.

      Salam!

  3.   Jose cenahna

    Luis Padilla .. Anjeun nyarios éta! "Béta" sanés vérsi akhir. Mudah-mudahan kitu .. Kusabab urang bakal aya perhatosan kanaékan batre anu luar biasa, janten upami kuring ngarepkeun aranjeunna adaptasi 8.1 ogé ka 6 plus anu saur kuring henteu saé sakumaha anu kuring ngarepkeun sareng ngagaduhan kasalahan.

  4.   Minotaur cenahna

    Salah sahiji jeruk nipis sareng anu sanésna keusik tina naon anu kuring tingali ...
    Kamungkinan penyesuaian operator, anjeun leres Luis. Tapi éta ogé yakin yén vérsi ios anu nempatkeunana setélan kedah ngadukungana, sareng pastina éta 8.1 mangrupikeun anu ngalaksanakeunana.
    Janten, éta masihan kuring yén pikeun sababaraha urang ngan ukur bakal gaduh pangembang tweak, migrasi solusi pikeun vérsi ios anu henteu didukung, sareng nyarioskeun kumaha pangaturan operator ieu dikonfigurasi.
    Sapertos sapertos nalika LTE dilaksanakeun di Movistar Spanyol, kami dina ios 6.x, sareng Movistar dina vérsi éta henteu masihan 4G, sareng anjeun kedah angkat ka 7.x supados tiasa ngaraosan sacara asli. Tapi metoda kaluar pikeun tiasa gaduh 4G di iOS 6.x, kalayan jailbreak, jelas.

  5.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring ngalaman jailbreak di ios 7.1.2 sareng kuring wareg pisan, kuring mangrupikeun kipas tina Apple sareng produkna, tapi kuring pikir yén ios 8 henteu yakin pisan kuring, kuring ngorbankeunana dina iPad Air sareng éta nguciwakeun kuring, leres henteu terang naha éta kusabab dina iPad henteu ngagaduhan seueur hal sapertos iphone ... tapi kuring bakal neraskeun sareng jailbreak;)

  6.   g2-541458cca67659022234ab67a9e4230b cenahna

    S. Aranjeunna ningali gambarna ogé. Henteu kanggo pilihan data seluler. Éta pikeun milih jinis jaringan pikeun nelepon sora. Janten tong bageur. Salian ti asuransi éta ménu ngan ukur némbongan dina operator anu ngagaduhan VoLTE

    1.    Andrés cenahna

      Numutkeun anjeun, naon anu kajantenan di dieu kadang aranjeunna ngirimkeun tanpa mastikeun atanapi ningali ogé naon anu aranjeunna terbitkeun.

  7.   John cenahna

    Kuring parantos masang beta 8.1 dina bagian Data Seluler, henteu sigana, naha operator Mobil bakal aya hubunganana sareng ieu ???