ios 8.4 henteu acan ditandatanganan sareng henteu mungkin pikeun downgrade

ios 8-4

Upami anjeun ngémutan ngalakukeun éta downgrade ti ios 8.4.1 atanapi salah sahiji betas ti ios 9 dugi ka ios 8.4 dina raraga jailbreak iPhone / iPod atanapi iPad anjeun, hilap deui. Pikeun sababaraha jam, Apple henteu ngagaduhan tanda deui ios 8.4, versi sateuacanna tina ios 8, sareng parantos pasti nutup kamungkinan nganggo jailbreak ka sadaya pangguna anu teu acan ngalakukeun éta.

Parantos lalaunan Dinten 10 ti saprak ios 8.4.1 dileupaskeun dugi ka vérsi anu sateuacana parantos lirén dina ditandatanganan, waktos anu parantos cukup wijaksana. Kalayan waktos ieu sareng naon anu kajantenan dina vérsi anu kapengker, sigana jelas yén Apple henteu senang ngantunkeun sababaraha pangguna tanpa jasa kusabab pembaruan dina kaayaan anu goréng sareng, ti saprak éta, éta nyéépkeun seueur waktos antara peluncuran sareng panghentian terakhir asup versi ios anu langkung lami.

Sacara logis, ieu mangrupikeun warta anu goréng pikeun anjeun sadayana anu hoyong jailbreak alat anjeun sareng ngarencanakeun nurunkeun waktos ayeuna, tapi sanés hal anu kedah hariwang ku anu parantos jail. Sakumaha anjeun terang, Saurik ngaluncurkeun alat anu disebat Impédia Cydia que ngamungkinkeun pikeun malikkeun iPhone / iPod atanapi iPad tina alat anu sami, nyésakeun éta siga disimpen deui sareng iTunes sareng tanpa tilas jailbreak dina versi anu masih rentan ka jailbreaks anu teu aya.

Hal anu saé pikeun anu henteu tiasa unggah atanapi ngaunduh deui pikeun masang ios 8.4 nyaéta Pangu parantos nunjukkeun yén éta ngagaduhan jailbreak disiapkeun pikeun ios 8.4.1 sareng henteu wajar mun mikir yén aranjeunna bakal ngajalankeunana sakitar tilu minggu, nalika ios 9 parantos aya dina vérsi GM (Golden Master, béta pangénggalna pikeun pamekar anu sami sareng béta umum anu munggaran sareng diluncurkeun saminggu sateuacanna) . Anjeun ngan kedah gaduh sakedik kasabaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo Aparicio cenahna

    Hai, Félikis. Anjeun tiasa malikeun tina iPhone, tapi anjeun henteu tiasa nganggo iTunes deui. Sareng upami anjeun gaduh jailbreak, sareng Cydia Impactor.

    Hiji salam.

  2.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Rerencangan kuring gaduh masalah sareng cydia impactor, anjeunna ngalakukeun sadayana leres, iPhone 6-gigabyte 64 Plus lambat pisan, anjeunna ngalakukeun panjara deui sareng éta sapertos batu ... Kuring naros ka anjeunna naon tweaks anjeunna, anjeunna ceuk kuring mah ngan ukur 3

    1-virtualhome (xarold)
    2-linktunes (xarold)
    3-bioprotect (xarold)
    4-ccsettings (resmi)

    Anjeunna lambat janten kuring bébéja yén anjeunna bakal ngamutahirkeun kana ios 8.4.1, ayeuna anjeunna damel Filipino saé (anjeunna parantos sababaraha taun panjara)

    Anjeunna parantos ngawartoskeun ka kuring yén kajantenan ngalakukeun jailbreak ... yén éta henteu saé pisan, kuring ka anjeunna: "éta kaputusan anjeun"

    Sadayana gaduh karesep masing-masing

    Salam !!

  3.   Luigi cenahna

    IPhone tanpa Jailbreak sami sareng Z10 anjeun henteu tiasa ngalakukeun seueur.

  4.   Scl cenahna

    Abdi gaduh ios 8.3 sareng jb. Henteu tiasa masang 8.4 sareng ngalakukeun panjara?

  5.   Lorebichop cenahna

    Naha aya cara pikeun balik ti ios 9.3 dugi ka 9.2.1? Dina iPhone 4s