ios 8 beta 6 sayogi pikeun sababaraha operator

ios 8 béta 6

iOS 8 beta 6 parantos beredar dina sababaraha modél iPhone anu aya hubunganana sareng operator anu tangtu, ieu diyakinkeun ku médium BGR anu parantos nerbitkeun poto anu ngabuktoskeunana. Dina poto ieu urang tiasa ningal yén ngawangun béta kagenep ios 8 nyaéta 12A363d sareng sakedik.

Éta sanés waktos munggaran Apple nganggo strategi anu sami dina béta, ieu dimaksudkeun pikeun tiasa nguji sacara tuntas operasina sareng nampi persetujuan ti operator télékomunikasi anu saurna, nyaéta anu nyayogikeun jasa ka iPhone pikeun nelepon sareng gaduh konéktipitas 3G atanapi LTE. 

Kamari Apple ngaluarkeun versi anyar OS X Yosemite, tapi, teu aya anu nyarioskeun ngeunaan béta anyar ios 8. Ku warta ieu kami terang yén béta aya sareng aya dina sababaraha pamekar khusus tapi hanjakalna, éta henteu tiasa diunduh sakumaha anu parantos kajantenan sareng pangwangunan sateuacanna. Sigana alesan anu nyababkeun Apple nyandak kaputusan ieu nyaéta yén kami parantos caket pisan kana versi Golden Master ios 8, nyaéta versi anu ngagaduhan sadaya kartu suara janten anu tungtungna dileupaskeun sacara resmi salami Acara presentasi iPhone 6.

Naon anu parantos ngalangkungan ios 8 béta 6 nyaéta ngarobah daptar anu dilakukeun ku Apple, anjeun ngagaduhanana di handap, sanaos dina basa Inggris:

Baseband & Telephony

  • Ngalereskeun masalah dimana leres pesen pop up ditampilkeun nalika SIM dihapus
  • Ngalereskeun masalah dimana ngaklik tombol batal ngahurungkeun LTE
  • Ngalereskeun masalah dimana pendaptaran anu kaleuleuwihi dicobian nganggo SIM IMSI dobel

continuity

  • Ngalereskeun kagagalan kontinuitas mail kadang-kadang tina OS X ka ios
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun kontinuitas gagal saatos muka pusat kontrol

FaceTime

  • Ngalereskeun masalah sakapeung dimana kualitas sambungan panggero MT bakal leres diperlakukeun salaku "miskin"

GameCenter

  • Ngalereskeun masalah dimana poto aktip moal tiasa dihapus

iCloud

  • Ngalereskeun masalah dimana dokumén singkronisasi kadang-kadang ngonsumsi data sélular kaleuleuwihan

iTunes Store

  • URL pikeun aplikasi toko henteu acan rusak dina email anu ditampi
  • Ngalereskeun masalah ku ajakan kaleuleuwihan pikeun lebet ka iTunes Store

kibor

  • Ngalereskeun masalah kecap konci anu terputus sababaraha waktos nalika muterkeun layar
  • Ngalereskeun masalah dimana keyboard emoji henteu tiasa dianggo dina Safari

pos

  • Catetan henteu deui diduplikasi nalika dibuka ngalangkungan Gmail
  • Ngalereskeun masalah dimana saatos narik draf sareng lampiran, browsing kana pesen anu sanés janten napel na kantétan
  • Ngalereskeun masalah nalika neraskeun email tanpa lampiran poto masih ngirim poto
  • Ngalereskeun masalah nalika neraskeun email nganggo poto anu napel nembé waé pesen aslina teu aya poto
  • Ngalereskeun masalah dimana email tiasa dihapus tina layar konci tanpa nyorong kodeu aksés

Maps

  • Ngalereskeun masalah dimana peta kadang-kadang ngonsumsi data sélulér anu kaleuleuwihi

Messages

  • Ditambahkeun dukungan pikeun SMS relay opt-in prompt
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun parangkat nampi SMS ngalangkungan relay pikeun alias anu teu dipilih
  • Gagal tetep ngirim lokasi ayeuna ngalangkungan MMS
  • Ngalereskeun masalah dimana pesen sabagéan tindih keyboard Cina
  • Ngalereskeun masalah dimana ngarobih nami grup henteu disebarkeun ka alat sanés dugi ka dikirim pesen

Phone

  • Ngalereskeun masalah dimana aya telepon asup anu diturunkeun deui ka telepon asalna
  • Ngalereskeun masalah dimana pilihan dina nolak telepon teu tiasa dianggo kalayan relay telepon

Photos

  • Ngalereskeun masalah dimana poto anu diédit henteu ditingalikeun leres saatos malikkeun tina cadangan
  • Ningkatna ngabagi poto layar pinuh
  • Atur standar pikeun nyimpen sadaya poto dina alat pikeun pangguna anu gaduh rohangan iCloud 5GB
  • Ngalereskeun masalah dimana pangguna henteu tiasa milih sababaraha poto sareng unggah kana Facebook ngalangkungan Safari

nyorong Bewara

  • Ngaronjatkeun manajemén konéksi push kana logout akun sareng sababaraha alat anu pakait
  • Ngalereskeun masalah dimana béja push Exchange bakal lirén saatos ngaréspon undangan ti layar konci
  • Ngalereskeun masalah dimana pangguna henteu nampi bewara kanggo pesen anu lebet nalika spanduk anu sanésna ditarik ka handap

Dampok

  • Ngalereskeun masalah muka konci iPhone nalika keur nelepon aktip
  • Ngalereskeun masalah dimana keyboard kadang-kadang janten teu réspon nalika layar dikonci

Suratsora Visual

  • Ngalereskeun masalah dimana Suratsora teu tiasa diputer dina kaayaan kasalahan anu tangtu
  • Ngalereskeun masalah dimana App Telepon ngagantung nalika dicobaan dipariksa Sora sora

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JAVIMAALAGON cenahna

    Anjeun tiasa narjamahkeun pamutahiran kana basa Spanyol .. Masih alus tulisanna

  2.   Ahiezer cenahna

    Anjeun tiasa narjamahkeun daptar. 😒

  3.   EstebanRM cenahna

    .- Baseband sareng telepon

    - Ngalereskeun pesen lepat anu nembongan nalika kartu SIM dihapus.
    - Ngalereskeun kasalahan anu nalika ngaklik "batal" diaktipkeun LTE.
    - Ngalereskeun kasalahan anu nyababkeun kartu SIM IMSI dobel.

    .- Terusan

    - Ngalereskeun kutu surat Mail antara OS X sareng ios.
    - Ngalereskeun kasalahan anu ngeureunkeun sinkronisasi nalika muka pusat kontrol.

    .- Waktos Waktos

    - Ngalereskeun kasalahan anu kadang-kadang napsirkeun kualitas konéksi salaku "goréng".

    .- GameCenter

    - Ngalereskeun kasalahan anu henteu ngamungkinkeun ngahapus poto aktip.

    .- iCloud

    - Ngalereskeun bug anu kadang-kadang ngadamel panyingkronan dokumén meakeun seueur teuing data dina jaringan sélulér.

    .- Toko iTunes

    - URL henteu katingali deui "rusak" nalika ditampi ku email.
    - Dilereskeun kasalahan tina pamundut anu kaleuleuwihi pikeun ngadaptar di iTunes Store.

    .- Keyboard

    - Ngalereskeun kasalahan anu nyababkeun keyboard kedip-kedip nalika muterkeun layar.
    - Ngalereskeun kasalahan anu henteu ngamungkinkeun ngagunakeun keyboard Emoji dina Safari.

    .- Surat

    - Catetan henteu deui diduplikasi nalika dibuka dina Gmail.
    - Ngalereskeun masalah anu ngajantenkeun lampiran ngaleungit nalika kaluar sareng nuliskeun draf deui.
    - Ngalereskeun kasalahan yén nalika neraskeun pesen tanpa poto, éta bakal ngirim gambar.
    - Ngalereskeun kasalahan yén nalika neraskeun email nganggo poto éta ngan ukur balikkeun aslina tanpa poto.
    - Ngalereskeun kasalahan anu ngamungkinkeun ngahapus surelek tina layar konci tanpa kedah kecap akses.

    .- Peta

    - Ngalereskeun masalah anu ngajantenkeun peta nganggo langkung seueur data tibatan anu diperyogikeun dina jaringan seluler.

    .- Tulisan

    - Ngalereskeun masalah anu ngajantenkeun alat nampi SMS pikeun alias anu teu dipilih.
    - Ngalereskeun kasalahan nalika ngirim posisi ayeuna ngalangkungan SMS.
    - Ngalereskeun masalah dimana pesen sabagian tumpang tindih dina keyboard Cina.
    - Ngalereskeun kasalahan yén nalika ngarobih nami grup, éta henteu némbongan pikeun sesa anggota dugi pesen dikintun.

    .- Telepon

    - Dilereskeun kasalahan yén nalika aya telepon nampi éta dikintunkeun kana telepon anu ngirim.
    - Ngalereskeun kasalahan nalika fungsi pikeun ngabolaykeun telepon anu lebet henteu jalan.

    .- Poto

    - Ngalereskeun kasalahan numana poto anu diédit henteu nembongan leres saatos cadangan.
    - Ningkatkeun cara ngabagi poto dina layar pinuh.
    - Atur salaku standar yén poto disimpen dina terminal pikeun pangguna iCloud nganggo 5GB.
    - Ngalereskeun kasalahan anu henteu ngamungkinkeun pikeun milih sababaraha poto sareng unggah kana Facebook dina Safari

    .- Bewara

    - Ningkatkeun manajemén bewara anu dibagi antara sababaraha alat anu aya hubungan sareng akun anu sami.
    - Ngalereskeun masalah nalika béwara Exchange lirén nalika ngaréspon hiji uleman ti layar konci.
    - Ngalereskeun kasalahan anu ngajantenkeun pangguna henteu nampi bewara pesen anu lebet nalika spanduk anu sateuacanna nembongan.

    .- Springboard

    - Ngalereskeun masalah anu muka konci iPhone salami nelepon.
    - Ngalereskeun kasalahan anu ngantepkeun keyboard henteu aktip nalika layar dikonci.

    .- Suratsora

    - Ngalereskeun kasalahan anu henteu ngamungkinkeun pikeun nga-kopikeun suratsora nalika aya kasalahan anu sanés.
    - Ngalereskeun kasalahan yén aplikasi Telepon ngagantung nalika kotak sora dipariksa.