ios 8 nyumputkeun 3D Virtual Tour dina aplikasi Maps

apel-peta

Peretas terus ngungkabkeun sadayana detil anu disumputkeun tina iOS 8 Betas, sareng ayeuna kami gaduh fitur anyar anu Apple henteu nyarioskeun nanaon sareng anu henteu tiasa diaksés sacara normal: wisata kota 3D nganggo pandangan panon manuk tina aplikasi ios Maps. Éta parantos dipanggihan ku pamekar Pierre Blazquez, sareng éta tiasa cocog sareng kabaruan anu muncul sacara wicaksana dina slide presentasi Apple tapi anu henteu aya anu nyarios: City Tour Kami nunjukkeun ka anjeun dina pidéo naon ari pilihan ieu.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta ngeunaan naon anu tiasa urang laksanakeun sacara manual nganggo pilihan "Fly Over" dina Peta tapi dilakukeun sacara otomatis, nunjukkeun kami dua elemen arsitektur anu penting pisan di kota sapertos Paris, Pantheon di tempat munggaran sareng Katedral Notre Dame engké. Sadayana dilakukeun ku rotasi sareng épék zum supados ngajelajah langkung katingali sacara visual. Pilihanna ayeuna ngan ukur aya di sababaraha kota, Paris anu disebut di luhur ogé Roma, New York, Barcelona, ​​Glasgow, San Francisco, jsb. Éta pastina masih mangrupikeun fungsi dina tahap uji coba sareng yén dina peluncuran ios 8 pastina bakal kalebet seueur kota deui, panginten sadaya kota anu aya pandangan 3D.

Sakumaha urang nunjukkeun sababaraha dinten ka pengker, Peta mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu teu aya dina Keynote anu pamungkas. Sanaos kanyataanna Apple damel pisan pikeun ningkatkeun aplikasi na anu kasohor, sigana yén perencanaan anu goréng parantos hartosna yén sadaya perbaikan anu direncanakeun henteu siap dipidangkeun dina WWDC 2014. Dipiharep bakal aya seueur berita dina presentasi anu bakal datang, sigana dina alat Apple anyar dipidangkeun (iPhone 6, iPads anyar, iWatch, jsb) anu pastina bakal langsung saatos usum liburan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.