iOS sareng Android, kumaha milih?

Android-ios

Perang langgeng, ios ngalawan Android. Patarosanna naha kuring kedah milih? Naha cicing sareng salah sahiji atanapi netepkeun atasan nalika kuring tiasa milih duanana? Duanana sistem operasi gaduh pro sareng kontra. Dinten ieu kami badé ngabandingkeun sareng sababaraha hal anu positip pikeun masing-masing sistem, tapi, kami henteu bakal nempatkeun posisi sorangan pikeun anu mana waé, urang ngan saukur nekenkeun poin-poin positip unggal sistem sahingga masing-masing nilai numutkeun kabutuhanna atanapi kagunaanna, sabab ngan ukur anjeun ngartos yén teu aya sistem anu langkung saé tibatan anu sanés, tapi jalma anu ngagaduhan kabutuhan anu béda, maka kami bakal ngartos yén perang henteu masuk akal.

Naon ios nawiskeun kuring?

ios

  • Pembaruan kana tatanan dinten: Tanpa peryogi operator atanapi pabrik pikeun nyatujuan vérsi anu béda tina Sistem Operasi, Apple nawiskeun sistem pembaruan anu langkung gancang. Nyatana, Apple ngamajukeun pembaruan na sacara sengit pikeun masangna dina seueur alat anu tiasa anu sayogi pikeun sadayana ti saprak diluncurkeun.
  • Aplikasi kualitas: Topik ieu bakal teras-terasan nyiptakeun kontropérsi, tapi tanpa diragukeun kontrol kualitas App Store (sanaos leres yén éta nyirorot) mangrupikeun léngkah di luhur sésana pasar aplikasi, nawiskeun langkung seueur kualitas dina hal fluidity sareng kinerja. Tugas anu beuki rumit nyaéta langkung seueur alat anu disimpen Apple dina pasaran.
  • Umur panjang tina sistem operasi: Apple ngajaga alat anu lami dianyarkeun na waktos maksimal di antara para pesaing. Henteu perlu disebatkeun, iPhone 4S diénggalan ka ios 8.3 sanaos diluncurkeun dina akhir taun 2011, teu pernah kadéngé dina persaingan.
  • Aplikasi premiere: Pamekar nunjukkeun kacenderungan anu jelas pikeun ngaluncurkeun aplikasi na munggaran khususna pikeun ios kusabab panghasilan anu langkung luhur anu dilaporkeun ku App Store sacara umum, nanging éta mangrupikeun prakték anu beuki kirang umum.
  • Ékosistem Apple: Nganggap suite Apple upami anjeun sanggup teu tiasa dilawan, integrasi total antara alat anu béda tina mérek sareng iCloud ngajantenkeun sadayana kaleuleuwihi gampang sareng cocog.
  • Gampang dianggo: Sanaos leres yén Apple kalebet seueur pilihan dina unggal pembaruan, éta sistem operasi saderhana tara kaunggulan, mérek imah salaku salah sahiji prinsip anu ditetepkeun ku Steve Jobs.
  • Apple Pay: Memang leres anu sanés sumping sateuacanna, tapi henteu langkung saé, Apple Pay ngagaduhan panarimaan sareng kamajuan dina tingkat anu teu disangka-sangka. Mayar sacara gampang pernah janten gampang sareng nyatana sanajan nonoman éta parantos janten pilihan pembayaran sélulér anu paling sering dianggo.
  • Saatos jasa penjualan: Salah sahiji kartu truf paling sesah pikeun saha waé anu teu dibantah, jasa téknis sareng palanggan Apple didesain kalayan ati-ati, teras-terasan nawiskeun anu pangsaéna, ku cara anu paling gampang, sareng dina sababaraha kasus ngahargaan kasulitan ku diskon atanapi kartu kado.
  • Dina kulawarga: Naha mayar dua kali pikeun hal anu sami di imah anu sami? Sistem Berbagi Kulawarga bakal ngamungkinkeun sadaya anggota bumi ngaksés produk anu dipésér, sareng sanés ngan éta, kaamanan sareng kaamanan budak leutik mangrupikeun faktor anu nangtoskeun dina panggunaan tina alat ieu.
  • Kasalametan: Teu bisa dibantah, sanaos leres yén Apple gaduh tambahan sareng minus na, anjeun kedah ningali statistik malware tina persaingan pikeun mastikeun yén anjeun nyanghareupan sistem operasi mobile anu paling aman di pasar, sanaos sanaos henteu aman jelema jahat tina jaringan.
  • iMessages: Platform olahpesen antara alat Apple, gabungan sampurna tina SMS sareng olahtalatah jaringan, kalayan integrasi brutal sareng ditampi sacara lega di nagara-nagara sapertos Amérika Serikat, dimana jasa sapertos WhatsApp bieu satengah kasohor di Perancis, Italia atanapi Spanyol.

Kumaha upami Android?

android

  • Sumber kabuka: Sanaos éta henteu ngagaduhan kagunaan praktis pikeun 90% manusa, kamungkinan ngarobih ROM, anu nungtut langkung seueur kinerja anu langkung saé pikeun alat masihan kabébasan anu teu acan pernah dilakukeun.
  • Kustomisasi: Android anu teu tiasa dipungkir nampilkeun platform kustomisasi gratis anu henteu kahontal ku OS anu bersaing.
  • Pilihan Pakakas: Android sayogi dina ampir sadaya telepon, ti € 100 dugi ka € 800 teu aya masalah, Android mangrupikeun lautan alternatif pikeun sadaya anggaran, sareng seueur deui dina waktos-waktos ieu.
  • Manajemén file: Kabébasan, sareng kabébasan anu langkung seueur, tiasa nganggo telepon salaku sistem OTG atanapi média panyimpenan anu ngan ukur tiasa nyingkirkeun anjeun langkung tina hiji masalah, cocog sareng sadaya komputer, éta masihan anjeun kabébasan ngagunakeun mémori dina naon anu anjeun pikahoyong.
  • Panyimpenan anu tiasa dilegakeun: Leres pisan éta janten kirang umum, tapi kaseueuran alat Android nawiskeun mémori anu tiasa diénggalkeun ku kartu MicroSD, anjeun milih sabaraha sareng kumaha gumantung kana saku atanapi kabutuhan.
  • Infrabeureum: Éta ngan ukur dianggo pikeun ngatur TV atanapi AC, tapi susu, éta cool!.
  • Overclocking: Naha anjeun terang sareng hoyong nguntungkeun tina CPU anjeun? Teraskeun, Android ngijinkeun, éta pikeun chip éta milik anjeun sareng anjeun ngarobihna iraha waé anu anjeun pikahoyong. Upami teras anjeunna ngaroko atanapi nginum kendang, terserah anjeun.
  • Unduhan file ngalangkungan browser: Naha anjeun peryogi penjelasan? Kuring ragu, klik sareng unduh, anggo sareng napigasi, kemungkinan sajajalan ampir dina jangkungna komputer mana waé.

Ieu kasimpulan kami, tangtosna éta sanés kabeneran mutlak sareng kuring ngadorong anjeun ninggalkeun koméntar anjeun (hormat mangga) ngawartosan naha anjeun langkung resep anu hiji atanapi anu sanés. Kuring ngingetan anjeun, teu aya sistem operasi anu langkung saé tibatan anu sanés, aya kabutuhan anu béda, teu aya anu ngagaduhan bebeneran anu mutlak.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

42 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kenny dominguez cenahna

    Android langkung serbaguna. Langkung ios swasta sareng unik. Langkung timburu produkna

  2.   Wilson baptista cenahna

    ios anu pangsaéna, turun tangan!

  3.   Klaus Ryo Isambert cenahna

    IOS ngarecah coolies!

  4.   Rocio Rih cenahna

    Kuring balik sareng kualitas sareng kinerja IOS sacara jelas.

  5.   Dany sequeira cenahna

    Tanpa ragu, IOS

  6.   Leo Rom cenahna

    Anjeun teu kedah milih éta bakal salawasna ios

  7.   Alexander Acosta Paulino cenahna

    Éta mangrupikeun patarosan anu tumiba tina ios maéhan tanpa ragu

  8.   Jose Luis Nieto Escribano cenahna

    Upami anjeun resep pangwatesan, teu asli, mahal sareng pura-pura, éta jelas ...

    1.    Euclidex cenahna

      Upami anjeun resep kasalahan parangkat lunak, embasuramiento, yén telepon anjeun ruksak ku cara masang pembaruan aslina contona (Kuring kaleungitan imei anu ngapdet s4 teras teu aya anu badé ngalereskeunana kusabab aranjeunna nyarios yén telepon kuring sorangan dipaling), upami anjeun resep pikeun ngagunakeun parangkat lunak bajakan sapertos kamar asak pikeun ngapdet telepon anjeun sabab pabrikna henteu ngaleupaskeun pembaruan, atanapi henteu ngaleungitkeunana tepat waktos, atanapi éta dugi ka tukang, anjeun tiasa milih android. Hal anu paling matak hanjakal nyaéta 99% jalma anu nyarios yén android langkung tiasa disesuaikan, sumber terbuka, langkung serbaguna, anu tiasa aranjeunna laksanakeun sareng bolaykeun ku OS anu TEU SANGSA, aranjeunna gaduh aslina sareng vérsi pabrikan sareng aranjeunna ngawatesan nyalira pikeun ngarobih wallpaper sareng upami ngaunduh hiji atanapi aplikasi sanés anu sanés ti google play. Kuring kantos gaduh Samsung nganggo Android dugi ka kuring ngalaman kacilakaan dina S4, kuring bosen ku embasurasi, parangkat lunak lambat, masalah kode, kasalahan, kuring ngalih kana masalah iPhone sareng pamitan. IOS mangrupikeun sistem anu stabil, éndah, gancang, kabogoh kuring gaduh 4an sareng kuring gaduh 5an sareng kami henteu diwatesan pikeun ngaunduh aplikasi sabab kami parantos ngagaduhan perangkat lunak luntur, ogé, aya penggemar android anu henteu kabuka panon, kuring tiasa ucapkeun ku milik Kuring parantos nganggo 2 sareng IOS jauh langkung saé tibatan sadaya OS anu aya di pasar.

      1.    Jorge Sg cenahna

        Supados henteu kaleungitan IMEI, éta dibaca sateuacan dugi ka telepon. Balik deui. Bisi kuring didukung ku TWRP, éta ngadukung anjeun ngamimitian, sistem, IMEI, modem, sadayana. Ngan ukur masalah maca. IPhone langkung stabil, tapi Android ngagaduhan sababaraha kasalahan sareng kirang. Kumaha upami anjeun kedah ningkatkeun iphone nyaéta aki, éta téh sampah. Kalayan pembaruan kana IOS 8, aya seueur keluhan ngeunaan kinerja ieu, kuring salah sahijina.

    2.    Jorge Sg cenahna

      Iphone kanggo anu nganggo android high-end, anjeun moal tiasa ngabandingkeun Ace, kalayan Catetan 4, Z3 atanapi Motorola Droid Turbo contona. Memang leres dina seueur telepon aranjeunna lirén nampi pembaruan, tapi leres iPhone 4s lami kuring lirén ngagunakeunana kusabab ngamutahirkeun ka IOS 8 janten sampah. Malah Galaxy S3 kalayan Nexus rom tiasa langkung saé tibatan iPhone éta, naon deui, bahkan Motorola D1 anu hanjelu lumpat langkung saé tibatan iPhone 4s sanaos henteu ngarugikeun langkung ti $ 1,700.00 peso Méksiko. Mudah-mudahan Apple hoyongna, IOS dibarung bug, éta katingalina siga Android.

  9.   Teu salah cenahna

    Éta sanés pikeun nanaon, tapi ho…. unggal-unggal kuring maca tulisan di dieu atanapi di dieu, anjeun tiasa ningali duster.

    Sumber terbuka ... sanaos henteu kapake ...
    Ngaleungitkeun ... haseup ...
    infra red ... Éta ngan ukur tiasa dianggo ...

    ios 11 sorotan

    Android 8.

    Leres pak! Éta kaku, adil sareng sakumaha anjeun nyarios, henteu nempatkeun diri.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Alus wengi.

      Hapunten anjeun henteu resep kana tulisan éta tapi sigana seuseueurna koméntar nyarios sanés. Nanging, hatur nuhun parantos maca kami, didieu kami bakal ngawartosan anjeun.

      Hiji salam.

      1.    Yuri cenahna

        Anjeun parantos sono kana fitur sanés tina seueur Android: Radio FM. Seueur urang mendakan éta mangpaat pisan pikeun nyegah terus narik data. Pikeun detil ieu (diantarana, sapertos teu aya program SPlive di ios), sanaos biasana kuring nganggo iPhone 6, kuring henteu kakurangan Android, HTC One M7 dina waktos ayeuna, anu ngajalankeun Android 5.0.1. XNUMX Lollipop.

      2.    Carlos J cenahna

        Éta leres naha anjeun resep atanapi henteu. Anjeun dosa tina henteu bias dina wéb… .. éta ti Apple, tapi médium sapertos kitu kedah pokus pikeun ngawartosan sami-sami dina sadaya kamungkinan, sareng tepatna dina 'mutiara' sapertos anu parantos dibahas ku batur sapagawean nyaéta dimana anjeun kedah ningkatkeun pisan.

        Sumber kabuka moal aya gunana pikeun rata-rata pangguna, tapi saatosna aplikasi bakal diunduh anu paling kamungkinan ngagunakeun sistem éta.
        Henteu aya telepon anu bakal ngaroko pikeun ngajantenkeun OC, sateuacan dipareuman ... kernel sareng gubernur kanggo naon. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun prosés tibalik sareng Undervolt (anu anjeun henteu nyebatkeun), pikeun manjangkeun umur batre upami urang henteu kedah seueur kakuatan.
        Isu infra red langkung seueur kamungkinanna tibatan anu anjeun sebutkan, tapi atoh éta mangrupikeun hal anu henteu dibabawa ku sadaya alat Android, janten kuring henteu ngartos pisan kunaon anjeun nyebatkeunana. Éta bakal sapertos nempatkeun fitur nganggo sensor sidik kusabab Galaxy S5 ngagaduhanna ....

        Dina waktos anu sasarengan, ku ios anjeun ogé tiasa ngaunduh nganggo panyungsi (henteu sadayana jinis file, nanging sababaraha).

        Cenah mah ... upami anjeun hoyong janten média anu ngalirkeun komunikasi ku cara anu pangsaéna, cobi henteu nempatkeun pullitas saolah-olah henteu aya anu ngémutan.

      3.    henteu nyalahan cenahna

        Nalika kuring nyebatkeun yén di ditu di dieu, anjeun tiasa ningali duster, hartosna kuring duanana dina halaman wéb Android sareng ios, aya kakirangan anu ketat sareng kuring henteu ningali kaadilan.

        Kuring kantos gaduh iPhone, ayeuna Android sareng anu salajengna henteu terang naon anu jantenna. Kuring henteu nikah sareng saha waé nalika ngeunaan téknologi sareng éta sababna dina Flipboard kuring ngagaduhan dua situs khusus pikeun hiji sareng anu sanésna sareng KABEH freckles sami.

        Éta logis yén mayoritas pendapat ngeunaan tulisan anjeun positip, naha anjeun henteu ngarepkeun eupan ego sareng tulisan anjeun? Hayu, éta kumaha sigana kuring. Nyatana maca anu sanés parantos nunjukkeun yén éta katingalina sapertos infomersial.

        Éta sanés naha kuring bakal lirén maca anjeun.

        Kaséhatan!

  10.   Hammurabi Galindo cenahna

    ios

  11.   jumarte cenahna

    Langkung ti hiji artikel éta mangrupikeun pariwara ios, sakedik sakedik !!!

  12.   Oscar Yado cenahna

    ios tanpa ragu. Android nyaéta tempat pembuangan.

  13.   Anti Padamelan cenahna

    Kuring ningali dua OS ieu salaku dua tahap kahirupan:

    Apple OS ibarat hirup sareng kolot anjeun. Imah aman, anjeun henteu hariwang mayar tagihan, tuangeun siap waé ... Éta lingkungan anu aman tapi tunduk kana aturan sareng watesan.

    Android ibarat nalika anjeun mutuskeun hirup sorangan. Anjeun gaduh sadayana kabébasan, tapi ku akibat na.

  14.   Alfonso Zven Kruspe cenahna

    ios anu pangsaéna

  15.   Mori cenahna

    parantos nyarios koméntar hormat ... ¬¬

  16.   Jorge Diez cenahna

    Halo! Salam, pertama kali mairan tapi kuring nuturkeun anjeun unggal halaman, saleresna sateuacan kuring Symbiam S60 Nokia, kuring parantos nganggo iPhone salami 3 taun, percanten ka kuring yén kuring moal nganggo alat sanés deui, kuring 10000 % sareng ios, kusabab seueur alesan sareng GAYA utama, kaendahan, Kaamanan sareng sadayana adaptasi sareng naon anu dipiboga!

    Tapi nyatana, kuring gaduh sadayana dina telepon kuring, sanés sanés programmer atanapi anu sapertos kitu tapi éta tiasa dianggo pikeun kuring pikeun sadayana, ayeuna kuring gaduh Jailbrake, sabab kuring resep kanyamanan logika anu sanés éta henteu ngagaduhan éta , tapi kuring nyaman sareng bahagia Sistem operasi.

    Salam, ti amerika tengah, !!

    Ahh sareng kuring ngucapkeun ucapan salamet ka anjeun, teraskeun sapertos kieu, dinten ayeuna aya anu seueur artos ngagaleuh telepon sélulér sapertos iPhone 6 Plus sareng moal terang kumaha ngagunakeunana, anjeunna moal maca manual, tapi bakal ngarujuk kana Internét, anjeunna teraskeun nyebarkeun tulisan sapertos kieu.

    Pendak deui engké.
    LA

  17.   Anibal Jaramillo cenahna

    IOS salawasna

  18.   SANTI cenahna

    situs sapertos kualitas, kualitas hirup, kualitas tuang, kualitas pakean, kualitas nyetir,
    kualitas telepon, ngan ukur telepon

  19.   Juan cenahna

    Basajan! Android mangrupikeun platform anu teu sampurna anu ngagaduhan kasalahan integrasi sareng parangkat lunak sajumlah ageung alat di ditu sabab kedah nempatkeun 4GB RAM sareng 2.3 GHZ upami éta bencana. Sareng kumaha upami reboot anu teu disangka-sangka sareng alat beku anjeun, kasimpulanana sampah! iOS tanpa ragu sareng salah sahiji atanapi kasalahan anu sanés dina sababaraha jam direngsekeun, langkung saé, aman, lengkep sareng lengkep. Unik pikeun alat unik!

  20.   Juan cenahna

    Basajan! Android mangrupikeun platform anu henteu sampurna sareng kasalahan integrasi sareng perangkat keras sababaraha alat anu ageung di ditu sabab kedah nempatkeun 4GB RAM sareng 2.3 GHZ upami éta bencana. Sareng kumaha upami reboot anu teu disangka-sangka sareng alat beku anjeun, kasimpulanana sampah! iOS tanpa ragu sareng salah sahiji atanapi kasalahan anu sanés dina sababaraha jam direngsekeun, langkung saé, aman, lengkep sareng lengkep. Unik pikeun alat unik!

  21.   Victor Ocampos cenahna

    Kacindekan sistem anu pangsaéna nyaéta ios.

  22.   Miguel Hernandez cenahna

    Wilujeng wengi deui Uff, kuring terang anjeun biasana mairan, sanaos sok kirang langkung nyarioskeun hal anu sami.

    Hapunten bilih tulisan éta henteu kapaké pikeun anjeun, kuring bakal nyobian ngadamel anu anjeun resep di pikahareupeun, pikeun ayeuna hayu urang béréskeun éta janten manpaat pikeun sesa pamiarsa. Anjeun moal tiasa nyenangkeun sadayana.

    Salam sareng hatur nuhun parantos maca.

  23.   Londrew sijes cenahna

    1OS ^.

  24.   Leoro cenahna

    Éta bakal pikaresepeun pikeun nyebut Windows Phone (ayeuna ngan ukur Windows). Leres éta masih ngagaduhan ceruk pasar anu alit pisan, tapi ngagaduhan ciri anu pikaresepeun.

  25.   vaderiq cenahna

    Dina Android anjeun netepkeun wates anjeun. Dina iPhone Apple nempatkeun aranjeunna.
    "Mess" sanés didamel ku OS nyalira, tapi ku pangguna, anu upami smartphonena ngeusi virus mangrupikeun masalah pribadi tina kecanduan porno.

  26.   Isidro cenahna

    Wilujeng sonten Miguel, sigana tulisan ieu anu anjeun tulis mangrupikeun tulisan anu saé, kuring ngan ukur bakal nyarios yén sigana kuring yén anjeun nyarioskeun leres-leres ngeunaan dua SSOOs.

    Pendapat pribadi kuring ngeunaan duanana OHSS nyaéta kumaha ngembangkeun kecap anjeun langkung seueur, janten kuring ningali karir kuring salaku konsumén upami éta tiasa manpaat pikeun anu maca:
    IPhone 4, iPhone 4s, Galaxy S3, Galaxy Note 3, iPhone 6. Dua anu terakhir mangrupikeun alat anu paling saé pikeun speed, fluidity, kamera, kakuatan grafik, batréna (enya, duanana)… Jsté
    Note 3 ngagaduhan kaistiméwaan "phablet with pencil", anu ngajantenkeun kuring murag asih, kabébasan sistem operasina sareng ékosistem Android (Samsung's Touch Wiz).
    IPhone 6 anu kuring nyerat garis ieu parantos ngalangkungan dua "Jailbraqueos" ngatur pikeun niru Play Station, Megadrive, nonton Canal + sareng saluran pembayaran anu sanés, sababaraha tweak pikeun ngarobih OS sapertos anu disebut Little Brother sareng éta anjeun tiasa muterkeun Spring Board sapertos iPhone 6 Plus henteu ... Jsb.
    Tangtosna, kuring ayeuna aya dina IOS 8.3, sareng bagja sareng kumaha mekarna.

    Kacindekan: Ayeuna sigana kuring yén kisaran tinggi alat sadayana tiasa dianggo pisan (persaingan anu diberkati), ékosistem Apple upami anjeun biasa éta kuat pisan sareng saderhana sadayana éfisién pisan, ékosistem Android ngagaduhan pilihan sareng kabébasan ngalir. .
    Déklasifikasi ku desain, pilihan khusus, anggo hiji sareng anu sanés, cobian, tingali harga.
    Dinten ayeuna teu aya SSOO anu bakal nguciwakeun saha waé dina vérsi pangénggalna, perkawis raos, éta saur kuring, hal-hal lumayan adil. Sing salamet.

  27.   Eduardo gancang cenahna

    Tanpa masihan deui lapses, IOS sareng jailbreak ngagaduhan android anu IOS kakurangan ...

  28.   Malaikat Armando cenahna

    Ios: v

  29.   Mack guha cenahna

    Platform ios pangsaéna grafik pangsaéna gancangna pangalaman anu hadé pikeun urang salaku pangguna.

  30.   marazu cenahna

    Duanana sistem na saé, kuring parantos nganggo duanana, kaleresan kuring langkung resep android sareng sadayana sareng kasalahan na sareng sanés ios henteu ngagaduhan aranjeunna saloba hoyong ngajantenkeun anjeun yakin yén anu nyarios parah ngeunaan android kedah nyobian dina high-end sareng narik kasimpulanna sateuacan nyerat seueur omong kosong.

  31.   Carloz D Morrita Herrera Emzscer cenahna

    ios sistem anu pangsaéna anu anjeun lakukeun anu ngajentul

  32.   pazair cenahna

    Kuring moal ngartos perbandingan ieu ... Saha anu nyiptakeun Android? Urang sadayana terang yén Google. Janten naha ngabandingkeun sareng Samsung sareng mérek anu sanés sok kaluar dina kasus ieu? Malah ace galaksi parantos aya di luar sana! Upami anjeun hoyong ngabandingkeun dina istilah anu sami, ngabandingkeun iPhone sareng terminal anu didesain Google salaku patokan Android unggal taun, Nexus.

  33.   Ruben cenahna

    Duanana hiji sareng anu sanés dina panangan rata-rata pangguna, moal ngamangpaatkeun éta. Naon deui, kaseueuran pangguna bahkan henteu tiasa mairan. Pangguna anu rada maju langkung terang yén duanana sistem ngagaduhan poin anu saé sareng anu goréng. Cyanogenmod saé pisan sareng ios, sareng hiji kauntungan: teu aya watesan.

  34.   kerangka cenahna

    Jalma nyarios tanpa pamahaman, upami anjeun ngagaduhan sareng samsung, htc, putra sareng, jsb sareng lapisan kustomisasi ios na anu langkung saé éta langkung saé, tapi upami anjeun ngagaduhan Nexus atanapi Android anu bersih éta henteu kedah sirik ios. Kuring nganggo duanana sistem.

  35.   Kavernarius cenahna

    Kurangna pisan ios nyaéta sistem manajemen file anu ngamungkinkeun anjeun mupus cache gunana tina seueur aplikasi, atanapi langsung mindahkeun musik tanpa trik éta nyaéta iTunes.

    Salain ti éta, kaanggunan sareng kakompakan ios aya di luhur Android tanpa ragu.