IPad Air Anyar, iPad pikeun ampir sadayana

Sababaraha dinten ka pengker Apple ngareuwaskeun kami sareng peluncuran éta, tanpa aya bewara sateuacanna, tanpa aya presentasi, iPad anyar, anu ogé Éta sanés panerusna iPad 2018, sapertos anu diarepkeun, tapi iPad Air anu énggal. Apple ngahudangkeun deui modél anu parantos ditilar lima taun ka pengker sareng ogé dilakukeun ku paningkatan sapertos layar anu langkung ageung atanapi prosesor generasi salajengna.

Kami nampilkeun Apple mid-range anyar, iPad anu dirancang pikeun anu hoyong langkung ti naon anu ditawarkeun iPad 2018, tapi henteu hoyong mayar harga tinggi tina iPad Pro anu aranjeunna henteu badé ngamangpaatkeun. IPad Air 3 anu énggal nyaéta Apple-all-rounder anyar, sareng kami nunjukkeun anjeun di handap.

Ngilikan lahan anu ditingalkeun

Apple ngaluncurkeun iPad anu paling murah dina sajarah na di 2017, sareng éta dilakukeun kalayan spésifikasi anu pikaresepeun pisan, tapi pulih desain ti sababaraha taun ka pengker, sareng ogé balik ka layar anu teu laminasi anu henteu ngayakinkeun seueur. Sataun sanggeusna, éta ngaluncurkeun iPad 2018, sareng prosésor anu diperbarui, tapi desain anu sami sareng layar anu sami, sanaos waktos ieu cocog sareng Apple Pencil. Éta mangrupikeun iPad anu saé pikeun saha waé anu badé lebet kana ékosistem perusahaan kalayan produk kalayan kakuatan anu cekap dina harga anu lumayan wajar.

Tulisan anu aya hubunganana:
iPad Pro 2018, naha jaman Post-PC leres-leres dimimitian?

Ti dinya urang angkat ka iPad Pro, anu sacara bertahap ningkat harga na dugi ka ngahontal modél ayeuna, didesain ulang, super ampuh sareng USB-C tapi ku harga anu luhur pisanDina tingkat Apple MacBook sareng MacBook Pro upami urang tumut kana akun éta ampir penting pikeun mésér keyboard sareng Apple Pencil disarankeun pisan. Pintonan anu luar biasa, kakuatan anu langkung ageung tibatan sababaraha laptop perusahaan ... seueur teuing fitur pikeun seueur, sareng seueur teuing artos.

Éta sababna perusahaan, dina pandangan kuring leres, parantos mutuskeun pikeun ngeusian rohangan anu ageung antara dua modél éta alat anu ngagaduhan rarancang anu langkung alus tibatan taun 2018, kalayan layar sareng kakuatan anu langkung saé ampir dina tingkat anu sami sareng generasi iPhone anu pang anyarna. Sareng sadaya ieu dina harga anu cukup dikandung, € 549 kanggo modél paling dasar anu kalebet kapasitas 64GB, cocog pikeun seuseueurna pangguna.

Spésifikasi "ampir" Pro

Spésifikasi internal tina iPad Air anyar saé saé pisan, sareng prosesor A12 Bionic sareng co-processor M12 sareng Neural Engine, anu henteu dianggo pikeun FaceID sareng kaméra True Depth (sabab éta henteu ngagaduhan éta) tapi pikeun sésana tina pancén. Pikeun anu henteu terang persis naon anu kuring carioskeun, éta prosésor anu sami sareng iPhone XS, XS Max sareng XR, nyaéta, kakuatan moal kakurangan sababaraha taun. IPad Pro ayeuna ngagaduhan prosesor anu diturunkeun tina ieu, A12X, anu langkung kuat. Sedengkeun pikeun RAM, iPad Air ieu ngagaduhan 3GB, sami sareng iPhone XR, sedengkeun iPhonbe XS sareng XS Max ogé iPad Pro gaduh 4GB (kacuali modél 12,9 "1TB anu ngagaduhan 6GB).

Layar ningkatna ukuran dibandingkeun sareng Air anu sateuacanna, dugi ka 10,5 ", sareng dilaminasi, nyaéta, teu aya rohangan antara gelas sareng layar, anu ngajantenkeun katingalina langkung saé sareng, pangpayunna, yén nalika anjeun némpél éta sigana henteu kerung, perasaan anu anjeun gaduh sareng iPad 2018. Layar ieu ngagaduhan kapadetan piksel anu sami sareng sésana kisaran iPad, sareng True Tone, tapi sanés ProMotion (120Hz refresh rate) tapi tetep dina 60Hz. Sanaos kitu, katingalina saé pisan sareng ngagaduhan gamut warna DCI-P3, janten damel sareng poto pikaresepeun.

Sakumaha anu kasebut damel sareng Apple Pencil, leres, generasi kahiji, atanapi Logitech Crayon. Naha damel sareng generasi mimiti pensil Apple? Kusabab pikeun tiasa nganggo modél énggal aranjeunna kedah milih desain anu sami tina iPad Pro ayeuna, kumargi ditagihkeun ku induksi dina salah sahiji sisina, henteu sapertos Apple Pencil generasi kahiji anu ngalaksanakeunana ngalangkungan konektor Kilat. Warta anu saé na nyaéta lamun anjeun ngagaduhan Apple Pencil anjeun henteu kedah mésér anu sanésna, sareng pikeun sadaya kaperluan praktis hiji-hijina hal anu anjeun sono nyaéta ketel dobel modél anyar pikeun ngarobih alat.

Tapi kumargi sadayana henteu tiasa janten warta anu saé dina jarak pertengahan, urang kedah nyarioskeun kekuranganna. Anu kahiji mangrupikeun hal anu pribadi, sareng pastina seueur diantara anjeun anu henteu ngabagi: éta henteu ngagaduhan FaceID. Saatos langkung ti sataun nganggo FaceID dina iPhone sareng sababaraha bulan dina iPad Pro, balik ka TouchID mangrupikeun padamelan. Bisa ningali bewara ku ukur ningali layar anu dikonci, tanpa kedah némpél sensor sidik jari, atanapi muka konci iPad Pro anjeun ku mencét tombol spasi dina keyboard tanpa kedah ngahontal kaluar pikeun némpél tombol bumi éta parantos sampurna diintegrasikeun kana rutinitas kuring. unggal dinten, sareng kuring sono.

Kalemahan anu kadua: anu opat narasumber. IPad Air 3 ieu ngawariskeun desain iPad Pro 10,5 ", éta sacara éstétis idéntik sareng éta kecuali éta éta ngan ukur ngagaduhan dua spiker anu langkung handap. IPad Pro ngagaduhan opat speaker, anu ogé beda-beda sora gumantung kana oriéntasi alat, sareng pangalaman nalika ngonsumsi eusi multimedia sacara terus terang saé. Kuring sono ka opat juru bicara langkung seueur tibatan laju panyegaran 120Hz. Éta naon anu kajantenan nalika harga dikirangan, logis pisan. Ku jalan kitu, gaduh ukuran anu sami sareng iPad Pro 10,5 sareng Smart Connector hartosna éta cocog sareng Smart Keyboard anjeun.

Teras aya unsur anu tiasa ngahasilkeun pacabakan naha éta saé atanapi henteu saé pisan. Apple parantos nyimpen jack headphone na, anu bakal diraih ku seueur jalma anu hoyong teras-terasan nganggo headphone kabelna tanpa kedah mésér adaptor. Éta ogé ngajaga konektor Kilat, anu bakal saé pisan pikeun anu ngagaduhan seueur asesoris anu cocog, tapi henteu saé pisan pikeun anu hoyong tiasa nganggo kaméra, kenangan Extremadura, pamiarsa kartu ... cocog sareng standar USB-C anu dipibanda iPad Pro.

Kaméra, hiji kapur sareng hiji keusik

Éta mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling négatip dina pamanggih kuring dibarengan ku henteuna Face ID, tapi bahkan langkung teu tiasa dijelaskeun tibatan ieu. IPad Air generasi katilu anu dirilis dina Maret 2019 ngagaduhan 8MP f / 2.4 kaméra pungkur 1080p teu aya lampu kilat, sapertos iPad Air 2 anu dirilis ampir 5 taun ka pengker. Memang leres yén prosésor énggal bakal ngabantosan néwak langkung saé tibatan harita, tapi kaméra éta masih jauh teuing dina waktosna.

Di sisi anu sanésna, kaméra anu parantos héran ningkat nyaéta payun, anu parantos janten 7Mpx 1080p, Ngajantenkeun saé kanggo nelepon video sareng FaceTime atanapi Skype. Pikeun kéngingkeun pamutahiranana, iPad 2018 ngagaduhan kaméra payuneun 1,2Mpx 720p, anu katingalina lumayan pondok pikeun ampir sadayana.

Pendapat editor

Dimimitian ti € 549 iPad Air énggal langkung caket kana iPad Pro tibatan iPad 2018, anu mangrupikeun warta anu hadé. Jelas pangirangan harga hartosna kedah nyerah fitur sapertos FaceID, opat speaker sareng layar ProMotion, tapi upami detil ieu henteu penting pikeun anjeun, berkat prosesor generasi pangénggalna sareng 3GB RAM na anjeun dijamin sababaraha taun operasi lengkep. fakultas. Kasaluyuan sareng Apple Pencil sareng Smart Keyboard ngajantenkeun langkung caket kana iPad Pro, sareng layar 10,5 "saé saé pisan pikeun nikmati kontén multimédia. atanapi damel nganggo poto berkat gamut warna na anu lega. Éta sayogi dina warna pérak, emas sareng abu abu, dina kapasitas 64GB (€ 549) sareng 256GB (€ 719), kalayan modél LTE anu sami kapasitasna (€ 689 sareng € 859). Anjeun parantos ngagaduhan éta sayogi di Apple Store.

IPad Air (2019)
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
549
  • 80%

  • IPad Air (2019)
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • Potencia
    Penerbit: 90%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Kakuatan generasi saterusna
  • Tampilan kualitas luhur
  • Appel Pencil sareng Smart Keyboard cocog
  • Harga kalapa pisan

Kontra

  • Teu aya FaceID sareng desain lami
  • Kaméra belakang kalayan spéksi goréng

Galeri gambar

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.