IPad Air parantos aya di toko Apple pikeun ngamimitian ngajual

Kiwari, nyaéta nalika modél iPhone 12 anyar resmi dipasihkeun, urang ogé kedah nyarioskeun perkawis iPad Air énggal sareng éta sababaraha dinten ka pengker ti Bloomberg aranjeunna ngalaporkeun kadatangan masif alat-alat ka toko perusahaan di sakumna dunya seueur panginten éta iPhone 12 anyar, tapi henteu.

Presentasi iPad Air ieu mangrupikeun sababaraha waktos anu lalu tapi sahamna masih langka dina wéb sareng teu aya di toko perusahaan. Mark Gurman nyalira, ngajelaskeun yén datangna alat-alat ieu aya hubunganana sareng iPad Air anyar.

Henteu sayogi di toko ayeuna

Model iPad‌ Air anu anyar dipidangkeun dina keynote anu sami sareng Apple Watch Series 6 sareng SE dina acara 15 Séptémber. Dugi ka dinten ayeuna saham na sumping di toko online tapi hal anu sami henteu kajantenan di toko-toko firma anu kami henteu langsung mendakan modél naon waé.

Mungkin dinten ieu kalayan nampilkeun iPhone 12 anyar perusahaan éta ogé bakal ngahontal toko sareng tiasa miceun tanda "Coming Soon" dina halaman wéb Apple nalika urang nyobian mésér iPad Air énggal di toko fisik mérek. Kanggo ayeuna, dinten ieu urang bakal ngaraosan peluncuran iPhone anyar teras parantos urang bakal ningali naha tungtungna iPad Air anyar ieu ogé bakal mimiti dijual di toko ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.