Mini iPad anyar didesain ulang saatos usum panas

Mark Gurman parantos ngaluarkeun ramalanana pikeun rilis Apple anu bakal datang sareng protagonisna nyaéta mini iPad sareng iMac énggal sareng prosesor Apple Silicon sareng ukuran layar anu langkung ageung. 

Mini iPad siga anu poho pisan kana Apple, tanpa aya parobahan desain utama ti saprak didamel. Janten seueur anu bahkan nganggap yén éta mangrupikeun tablet anu caket ngaleungit, kalayan paningkatan ukuran iPhone. Nanging, rencana Apple sigana henteu ngaliwat ka ditu, sareng numutkeun ka Gurman anjeunna nyarios ka kami dina buletin terakhir na musim gugur ieu urang tiasa gaduh mini tablet anyar kalayan desain anu mirip pisan sareng iPad Air. Kusabab 2019 urang teu ngagaduhan modél mini iPad anyar, sareng 2021 ieu urang tiasa ningali tablet anyar kalayan desain anu mirip sareng iPad Air, kalayan langkung seueur pigura sareng henteu tombol bumi, kalebet Touch ID dina tombol daya sareng kanaékan akibatna dina layar tanpa mangaruhan total ukuran alat, ngahontal 8,4 ″. Prosesor anu disertakeun janten A14, anu sami kalebet dina iPhone 12, sareng éta bakal ngagaduhan konektor USB-C.

Ogé iMac, komputer desktop Apple anu paling ikonik, bakal ngagaduhan berita, sanaos dina hal ieu kami henteu ngarencanakeun tanggal peluncuran. Apple ngomean komputer éta sababaraha bulan ka pengker ku warna anyar sareng prosesor M1, salian ti desain datar anu sami sareng layar Pro Display XDR. Tapi éta ngan ukur mangaruhan iMac "alit" na, anu angkatna tina 21 inci dugi ka 24 inci. Pembaharuan iMac 27 inci engké, kalayan desain anu sami, paningkatan ukuran layar (30 inci?) Sareng prosesor Apple Silicon anyar, pastina sanés M1 tapi panerus na, tiasa diduga disebat M2. Sugan éta bakal janten komputer pangheulana ngaleupaskeun prosesor énggal ieu, generasi anyar Apple Silicon anu ngayakinkeun pangguna sareng kritikus kalayan kinerja saluareun mamang sareng épisiénsi énergi anu sakedik anu tiasa ngarepkeun cocog.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.