IPad Pro 9.7 inci "hungkul" gaduh 2GB RAM

iPad Pro 9.7 inci Teu aya kajadian Apple anu nyababkeun urang sadayana sami wareg. Acara terakhir sakedik langkung ti 24 jam ka pengker sareng aranjeunna nampilkeun iPhone SE sareng 9.7 inci iPad Pro. Di hiji sisi, iPhone SE resep seueur pangguna pikeun ukuran na, pikeun ngabagi spésifikasi sareng iPhone 6s sareng harga na, tapi ogé nampi kritik kusabab henteuna 3D Touch sareng sababaraha larangan sanés. Tapi iPhone SE sanés ngan ukur hiji anu ngalaman jenis motong ieu.

Presentasi iPad Pro 9.7 inci henteu kéngingkeun sadayana wareg ogé. Jalma anu paling henteu senang saatos ningali Keynote mangrupikeun anu ngagaduhan iPad Pro 12.9 inci, kumargi lanceukna ngagaduhan kaméra anu langkung saé (anu bahkan kalebet flash), layar anu langkung saé sareng dugi ka ayeuna kami yakin yén anu sanésna sami sareng modél baheula. ageung, tapi kami salah. Salaku pangguna anu ngémutan ngamutahirkeun iPad 4 na, dinten ayeuna kuring nampi kendi cai tiis nalika kuring terang yén iPad anyar ukuran normalna bakal ngagaduhan 2GB RAM, sami sareng iPad Air 2 sareng satengah ukuran iPad Pro anu langkung ageung.

9.7 iPad Pro henteu saé sapertos anu disangka

Salaku tambahan, prosésor A9X modél 9.7 inci ogé kawates. Anu dina modél 12.9 inci dijalankeun dina kecepatan jam 2.24GHz, rada luhur tibatan 2.16GHz modél ukuran normalna tiasa dianggo. Watesan ieu sanés musibah, kumargi layar anu langkung alit peryogi kirang kakuatan pikeun fungsi anu sami sareng jalan anu langkung laun ogé bakal ngirangan kirang baterai, tapi satengah mémori RAM mangrupikeun batu dina sapatu, batu anu saur kuring ageung sareng mancung.

iPad Pro

Upami urang analisa kaayaan, Apple hoyong ngical iPad "Pro", anu hartosna yén aranjeunna ngamajukeun salaku "propésional". Pikeun panggunaan propésional, anu paling penting nyaéta RAM, sabab anu dipikaresep ku kami dina hal ieu nyaéta sababaraha aplikasi dibuka dina waktos anu sareng tanpa aranjeunna beku. Jelas yén ku 2GB éta bakal tiasa dianggo sampurna, tapi henteu pikeun a alat dijual ka kami salaku ahli. Dina hubungan ieu, iPad Pro 9.7 inci tara aya sareng iPad Air 2, ngan éta bakal ngalaksanakeun hal-hal langkung gancang.

Urang ogé tiasa nyarios ngeunaan kaméra, leres, leres, tapi urang kedah uih deui kana kecap "Pro": saha anu nganggo kaméra alat sélulér pikeun nyandak poto propésional? Jelas yén éta bakal nyandak poto anu saé, tapi upami urang nganggo tablet pikeun panggunaan profesional, gambar anu tiasa urang candak nganggo iPad Air 2, atanapi bahkan iPad 4, tiasa ngalayanan urang sampurna pikeun nyatet atanapi néwak sakedap. Pondokna, kami moal nganggo tablet pikeun moto pikeun National Geographic.

Investasi ka hareup ... sareng masa depan anu teu pasti

Apple ogé "hilap" (dina tanda petik) yén nalika pangguna mésér tablet, kami ngarepkeun salami sababaraha taun. Upami urang mutuskeun mésér iPad Pro 9.7 inci ku artos anu dipénta ku kami, kami bakal mikir yén éta bakal performa salami sababaraha taun. Kuring masih gaduh iMac kuring ti mimiti 2009 anu tiasa dianggo sampurna sareng sigana mah seueur tali deui. Upami anjeun nyéépkeun langkung ti € 800 yén biaya modél 128GB (tong hilap éta Pro), hal pamungkas anu urang hoyongkeun nyaéta kedah balikeun deui dina dua atanapi tilu taun upami urang hoyong teraskeun pangalaman anu pangsaéna.

Kusabab masalah RAM sanés masalah jaman ayeuna. Éta masalah pikeun kapayunna. iOS 7 damel sampurna dina iPhone 5s sareng iOS 6 damel sampurna dina iPad 2, tapi naon anu kajantenan tilu taun saatosna? Ok, urang moal tiasa nyarios yén teu mungkin pikeun ngagunakeun alat-alatna, tapi urang tiasa negeskeun leres yén aranjeunna kaleungitan kaunggulan dina mangtaun-taun sareng datangna fungsi-fungsi énggal, sapertos énkripsi total sistem anu sumping di ios 8. iPad Pro 9.7 inci ditakdirkeun ngalaman masalah anu sami dina waktos 3 taun: wilujeng, Yang Mulia; hai, biasa-biasa wae.

Pokokna, kuring pikir Apple parantos ngalakukeun kasalahan nalika nyobian ngabedakeun alat-alat: sanés iPad 12.9 inci iPad gaduh kaméra 9.7 atanapi 9.7 moal ngalakukeun anu sami sareng 12.9 inci. Sareng iPad Air 2 henteu aya dina jangkungna salah sahiji tina dua modél Pro. Naon waé anu urang pilih, urang bakal mésér alat capped. Naon anu anjeun maénkeun Apple?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fernando cenahna

    Sapuk satuju, pikeun kuring, pamitan mésér Ipad énggal, dina kanyataanana henteu aya anu énggal ditawisan anu hargana hargana

  2.   Alfonso Urang Sunda. cenahna

    Naon anu anjeun maénkeun Apple? Pablo, anjeun leres-leres heran? Nya, kuring pikir éta jelas pisan…. Pikeun kéngingkeun artos, jaman. Tangtosna kuring henteu dibobodo deui, sapertos anjeun terang kuring parantos ngaluncatan kompetisi (Galaxy S7 edge), sareng kanggo ayeuna kuring moal tiasa langkung bagja sareng bungah sareng iPad, kuring ngagaduhan iPad Mini 4 (anu ku cara éta ogé ngagaduhan 2Gb RAM) sareng kuring badé neraskeun dugi ka sacara harfiah nyusup sareng kanggo ieu kuring ngarepkeun sababaraha taun bakal kalangkung.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Éta sanés patarosan anu leres. Éta ngagaduhan langkung hiasan tibatan nyarios "naon anu anjeun badé lakukeun!" Mangrupikeun cara pikeun ngajaga penampilan.

      Anu kuring salah tingali nyaéta teu aya iPad sareng sadayana. Kuring ngabayangkeun yén taun payun iPad pro 2 bakal dileupaskeun sareng éta bakal sami. Urang bakal ningali naon anu kajantenan. Tablet kalayan Ubuntu hargana kirang ti € 300 xD

      1.    Alfonso Urang Sunda. cenahna

        Man Pablo, kuring parantos terang demi Gusti, ha, ha, ha.

        Taun payun? ha ha ha, taun payun sami bakal kajadian sapertos kieu, sareng anu salajengna sareng anu salajengna, anu parantos lumangsung ti Cook nyaéta CEO Apple, nyaéta guyonan demi guyonan.

        Sakumaha ceuk batur sapagawean Jaranor, sigana normal pikeun anjeun yén kisaran mimitian ti 32Gb sareng langsung ka 128, nalika naon ALL ALLAH parantos lami naros ka Apple nyaéta yén éta ngan saukur ngaleungitkeun 16Gb kusabab ayeuna éta mangrupikeun syn-sense ? Nyaéta, 32, 64, 128 sareng ayeuna 256Gb. Tapi henteu, aranjeunna janten biasa 64Gb sareng di generasi salajengna aranjeunna ngaleungitkeun éta ngarah anjeun tiasa langsung ka 128, kumargi mundur sabab teu aya anu paduli sareng Apple terang éta. Masalahna nyaéta Cook henteu masihan naon-naon anu anjeun peryogikeun atanapi pikahoyong, sadayana anu anjeunna pikahoyong nyaéta kéngingkeun seueur artos ti anjeun.

    2.    giorat23 cenahna

      Anjeun teu hoyong artos anjeun dicandak ti anjeun sareng anjeun ngagaleuh Samsung crappy kalayan android ???! ngabarakatak

      1.    Alfonso Urang Sunda. cenahna

        S7 tepi kana omong kosong ??? Putra hirup abdi, anjeun ngartos pisan. Pasti anjeun salah sahiji jalma anu nalika Cook nampilkeun dina intina konci Apple Watch anu luar biasa, saé sareng pikaresepeun, anjeun mimiti keprok sareng ngagorowok siga gélo. Upami éta…. Tangtosna, dimana teu aya, anjeun moal kéngingkeunana.

        Entong béjakeun ka kuring, anjeun salah sahiji jalma anu ngarayakeun, sareng deui anjeun bakal mimiti keprok sareng ngagorowok siga gélo, nalika Apple nampilkeun iPhone 7 anu aranjeunna bakal ngaleungitkeun jack 3.5mm. Kuring tiasa ningali anjeun ngagorowok sareng keprok nalika Cook (atanapi saha waé anu anjeunna milih pikeun nyebarkeun berita) nyarios yén aranjeunna ngadamel éta pikeun iPhone langkung langsing, leres? Naha anjeun salah sahiji?

  3.   Jaranor cenahna

    Sadayana parantos kaluar tina panangan Apple sareng kuring ngan ukur ningali salah sahiji jalan sareng bakal janten parobahan CEO ayeuna. Aranjeunna nuju bajakan pisan, omong-omong, iPhone 5c leres-leres gagal (anjeun henteu kedah terang-terangan terang yén ieu mangrupikeun kagagalan sareng aranjeunna angkat sareng ngaluarkeunana, ku sabab éta aranjeunna ngagaduhan staf goréng anu damel di Apple ) maka sadaya sistem operasi anu aya, kotoran ti Apple Music, aplikasi poto total sampah, iPhone SE anu sanés aranjeunna émut masarakat 4 ″ tapi éta aranjeunna kedah ngalakukeun naon waé sareng komponén anu dipibanda disimpen (ku sabab éta mesin hébat anu ngabatalkeun iPhone na pikeun ngadaur mulangkeunana) pikeun ngadaur mulangkeunana kana iPhone SE sahingga kéngingkeun langkung seueur artos, maka masalah mémori GB cekap pikeun nyakakak jalma anu ngaluarkeun iPhone nganggo 16GB sareng kanggo bédana 150 € teratas, dina iPad énggal ngan 32gb teras luncat ka 128gb kalayan harga € 850 ngan versi wifi, tapi kami gélo sareng saluhureuna ngan ukur 2gb Ram, tapi cekap seuri urang, kuring henteu kantos ningali Apple seuri pisan ka konsuménna nalika anjeunna manja anjeunna sateuacanna sareng éta sababna apél éta bergengsi io, ayeuna apel diracun sareng kanggo kuring mah kuring parantos ngantunkeun ékosistem Apple. Aranjeunna henteu seuri deui ka kuring, sanaos kuring gaduh artos kanggo ngagaleuh sadaya produk Apple sakalian anu dipikahoyong, salah sahiji anu parantos pinter, sareng kuring henteu kénging deui tipuan konsumen Apple. Parobihan CEO ayeuna.

    1.    Alfonso Urang Sunda. cenahna

      Jaranor ... 100% satuju sareng sadayana anu anjeun carioskeun, naon anu anjeun nyarioskeun ngeunaan kamampuan iPhone sareng iPad mangrupikeun hiji buktos anu sanés, anu sanésna, ngeunaan kumaha aranjeunna hoyong ngagoda urang. ka kuring, sakumaha anu Kuring geus bébéja, aranjeunna henteu nyandak deui.

  4.   Alexander cenahna

    ... maquero sanés anu daunna ... Pas kuring ngagaduhan s7 Edge quagmire.
    Abdi gering Tim Wétan sareng lalaki botak.

  5.   José cenahna

    3 taun iPad Pro 9,7 kalayan 2GB ram, kuring bakal nyarios yén ku ios 11 éta moal lancar sakumaha ayeuna, kanyataanna kuring gaduh iPad Pro 13 sareng iOS 9.3 sareng kuring henteu aya bewara yén éta leres-leres henteu jalan.cukup lemes .. sakumaha mistina!

  6.   Markus cenahna

    Buka apel sial…. saleresna, kuring parantos ngiket sadayana pikeun mésér kuring ipad énggal, anjeun parantos ngémploh kuring

  7.   JC_A cenahna

    Upami kuring dipikirkeun sacara tiis, anjeun leres pisan, kuring ngagaduhan iPad "énggal" (generasi ka 3) sareng kuring ngantosan iPad anyar ieu, saatos ningali harga 128Gb sareng berita ieu, kuring henteu ragu naha bray atanapi buka iPad Air 2 64Gb>

  8.   Cataltrafas cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring hoyong ngomean iPad kuring, tapi harga naék sareng 2 ga ti Ram, parantos ragu kuring, éta henteu beres, Apple, upami anjeun hoyong ngeusi langkung seueur artos pikeun pro, hayu janten leres, anu ngarugikeun sadayana ieu nyaéta kuring parantos biasa kana ékosistem ios, sareng kuring henteu terang naon anu kedah dibeli

  9.   Leo cenahna

    Apple taun kamari henteu nampilkeun pembaharuan iPad Air2 pikeun mungkas taun ieu ditepikeun salaku "pembaharuan", iPad Air2 anu nyebarkeun speaker anyar sareng kaméra anu ningkat (naha aranjeunna henteu terang yén jalma nganggo kaméra sareng telepon pikeun moto héndsét?). Kuciwa nyata. Urang kedah ngantosan generasi salajengna pikeun ningali naha aranjeunna leres-leres memperbarui hiji hal ...

  10.   Joaquín cenahna

    Kuring nembé mésér iPad 2 16gb sareng kanggo 370 tanpa nyabut kado bank, atanapi gélo kuring mayar harta anu kanggo iPad nganggo ram anu sami

  11.   Joaquín cenahna

    iPad Air 2 16tb Abdi hoyong nyarios, kuring bungah iPad 4 rétina kuring

  12.   benderick cenahna

    Upami sadayana ieu kajantenan kusabab alesan anu saderhana, teu aya persaingan nyata ngalawan Apple. Hapunten anu parantos dicarioskeun ieu, Alfonso R, tapi dina sababaraha bulan anjeun bakal sadar yén batréna Samsung anjeun lirén damel sakumaha kuduna, hapé bakal digantung, dipanaskeun sareng kacilakaan, tapi panasaran teu aya anu ngulinkeun sadaya Samsung S7 éta tiasa dianggo kalayan parah, sabab éta moal dipikaresep maka anjeun bakal sadar yén éta henteu kajantenan sareng Apple, sareng anjeun bakal ngartos sadayana.
    Kuring kantos janten sareng pangguna Samsung, sareng berkat aranjeunna kuring parantos ngartos naha Apple suksés. Kualitas Samsung anu goréng ngahasilkeun langkung seueur nasabah Apple tibatan iklan nanaon. Dua samsung s3, hiji s4, dua galaksi ace dina waktosna sareng tab s4 rusak. kasempetan? Naha abdi jinx? Atanapi Samsung mangrupikeun scam teknologi pangageungna di ditu? Anjeun bakal balik deui ka Apple sareng anjeun terang.