iPad Pro ngaktipkeun keyboard anu langkung anyar

apel

Kibor virtual Apple parantos ngaléngkah jauh ku datangna iPad Pro anyar. Éta ayeuna kalebet garis khusus kanggo nomer sareng karakter khusus, ogé tombol kanggo konci cap, tombol tab sareng sababaraha anu sanés. Fitur anyar anu ngawangun seuseueurna layar 12.9 inci anjeun.

Tata perenah lengkep keyboard anyar anu diterapkeun dina iPad Pro anyar langkung mirip sareng keyboard desktop konvensional, anu tiasa dianggo sareng iPad dina potret sareng posisi lanskap. Ogé, sapertos dina kibor normal, upami urang mencét tombol shift sareng angka, simbol anu di luhur bakal muncul; Upami urang nahan kenop, tanpa sateuacanna masihan pergeseran, pilihan pikeun milih simbol ogé bakal muncul, sapertos anu kajantenan dugi ka ayeuna. Dina keyboard anyar ieu ogé aya tombol éksklusif pikeun simbol-simbol ieu: tambah, dikurangan, sami, bar nangtung, backslash, tanda kurung, titik titik koma, titik koma ... sareng simbol sanés anu tiasa urang mendakan dina keyboard fisik.

Kibor kaasup sistem anu nyegah tombol Caps Lock énggal tina diteken ku lepat. Éta diwangun ku anu pangguna kedah mencét sareng nahan tombol ieu pikeun waktos anu pondok pikeun ngaktipkeunana, janten mencét éta normal moal ngaktipkeunana. Kalayan saklar keyboard kana modeu numerik sareng simbol, langkung seueur simbol ayeuna ditampilkeun. Pilihan batalkeun sareng pilihan ulang ogé disertakeun.

Di sisi anu sanésna, sanaos keyboard ieu hartosna pamutahiran anu hadé tibatan anu dianggo dina modél iPad atanapi iPhone sanés, éta ngagaduhan kakurangan anu saé. Tétéla yén pilihan pikeun meulah keyboard moal dianggo deui dina iPad Pro, hal anu saéstuna resep ku pangguna tapi kedah nampi yén Apple parantos mutuskeun pikeun ngarobih na pikeun keyboard anu langkung lengkep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.