iPadOS 15 ngabagéakeun Multitasking sareng App Library

Éta rusiah nangis. iPadOS 15 parantos mimiti diumumkeun di WWDC 2021 sareng Apple parantos ngumumkeun cara anyar pikeun ningali aplikasi Perpustakaan Aplikasi. Salaku tambahan, ku datangna fungsi ieu, kitu ogé anu widget dina layar utama sapertos naon anu parantos aya dina iPhone sareng ios 14. Tungtungna, konsép multitasking sareng Split View sareng alihan Split Over ogé parantos dibéré deui, ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun produktivitas dina iPadOS 15.

Perpustakaan Aplikasi, Multitasking sareng Widget dina iPadOS 15

iPadOS 15 bakal debut layar utama anyar. Aranjeunna dilebetkeun sapertos kieu widget anu urang parantos aya dina iPhone nganggo ios 14. Salaku tambahan, kami parantos ngagaduhan Perpustakaan Aplikasi anu sayogi, peluncur pikeun sadaya aplikasi supados henteu kaleungitan jéntré ngeunaan naon anu aya dina alat kami. Jelas diadaptasi kana interface iPad. Widget ageung sumping ka iPadOS 15 pikeun ngahususkeun layar utama, ngaluarkeun, sakali deui, raos tina pangguna.

Kami ogé ngabagéakeun a fungsi multitasking didesain ulang. Split View parantos janten langkung halus sareng ayeuna urang tiasa muka aplikasi dina modeu Split View sareng milih aplikasi salajengna anu bakal dibuka dina layar dobel, éta bakal dihapus tina layar. Sakali kabuka, anjeun tiasa berinteraksi sareng dua aplikasi ku nembongkeun eusi dina Split Over sareng ningalikeun upami urang hoyong anu langkung ageung engké.

Aliran kerja ieu kedah-dicobaan, tapi aranjeunna pasti mangrupikeun terobosan kanggo iPadOS 15.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.