iPadOS sareng macOS, reureuh kalayan sagala rasa

Minggu ieu kami ngagaduhan warta ngeunaan telatna iPadOS dugi ka Oktober, anu bakal dileupaskeun bareng sareng macOS. Tunda, janten warta goréng, bisa nyieun sagala rasa di dunya sareng janten biasa ti taun ieu.

iPadOS masihan langkung ti hiji nyeri sirah ka pangguna Beta sareng Apple. Pungsi anyarna, Stage Manager, diumumkeun salaku salah sahiji novelties hébat versi anyar ieu, babarengan jeung macOS sarua, tapi kinerja dina titik ieu masih ninggalkeun loba kahayang, sarta reureuh dina peluncuran na sigana hal paling logis dina titik ieu. Langkung saé nampi fungsionalitas ieu nalika digosok saé tibatan ngalakukeun éta kalayan seueur teuing bug anu tiasa janten ide anu saé dina tong sampah.

Salaku dikonfirmasi ku Mark Gurman dina buletin panganyarna na (link) iPadOS moal datang taun ieu babarengan jeung ios 16. Versi iPad bakal antosan dugi Oktober, dina waktos anu sareng apdet macOS (Ventura). Alesan pikeun apdet ieu? Sigana sahenteuna aya hiji dasar: Stage Manager masih héjo pisan, sareng Apple henteu nyangka éta tiasa ngalereskeun masalah anu aya pikeun sékrési Séptémber ieu. Pikeun kahiji kalina, iOS 16 sareng watchOS 9 bakal dileupaskeun dina bulan Séptémber, sareng iPadOS 16 sareng macOS Ventura dina Oktober.

Ieu sanés tanpa kalemahan, sabab pangguna iPhone sareng iPad bakal ningali sababaraha minggu yén iPhonena ngagaduhan versi parangkat lunak anu rada béda ti versi iPad, sareng bakal aya fitur anyar iPhone anu henteu tiasa dianggo dina iPad, sapertos. anyar dina Messages jeung aplikasi Home anyar, antara séjén. Pamekar ogé bakal gaduh sababaraha headaches, sabab lamun datang ka ngembangkeun aplikasi universal, valid pikeun iPhone jeung iPad, maranéhanana kudu mutuskeun pikeun nambahkeun fitur anyar kana aplikasi maranéhanana nyaho yén maranéhna moal jalan dina iPad, atawa antosan nepi ka Oktober jeung ngajalankeun eta kalawan diropéa. iPad.

Nanging, upami urang nganalisa tina sudut pandang anu sanés, sakumaha anu ditunjukkeun ku Gurman dina buletin na, éta ngajadikeun sagala rasa di dunya. Upami ios 16 sareng watchOS 9 dileupaskeun panangan, dua vérsi anu caket sareng dua alat "teu tiasa dipisahkeun", éta normal pikeun iPadOS 16 sareng macOS Ventura ngalakukeun hal anu sami. IPad sareng Mac janten langkung ngahiji, sareng tablet Apple parantos aya hubunganana sareng komputerna tibatan sareng iPhone. Nyatana, Stage Manager bakal sayogi dina iPads (kalayan prosesor M1) sareng Mac.

Nyatana, éta pertama kalina Apple nyandak kaputusan sapertos kieu sareng iPad. Hayu urang émut peluncuran musibah tina ios 7, sareng seueur masalah dina iPhone tapi khususna dina iPad, sareng peluncuran na henteu ditunda. Apple henteu sami sareng ayeuna, sareng ayeuna ngumumkeun lila pisan yén anjeunna bade prioritas stabilitas leuwih warta, tapi masih panasaran yén taun ieu anjeunna geus nyieun kaputusan kawas kieu. Panginten urang kedah ngabiasakeun kaayaan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.