IPhone 11 tiasa ngeusi batre alat sanés

Numutkeun kana bocor anu ngagaduhan aksés blog Jepang Macotakara sareng anu kagambar dina gambar anu nuju tulisan, iPhone salajengna anu tiasa dileupaskeun saatos usum panas tiasa kalebet muatan mundur, nyaéta, éta bisa dipaké pikeun ngeusian ulang alat-alat sanés ku cara induksi, saolah-olah éta téh mat ngecas nirkabel.

Anyar ieu anu parantos dilebetkeun ku sababaraha terminal, kalebet Samsung Galaxy S10 dina sadaya jajaranna (mérek Korea nyebutna PowerShare) tiasa janten salah sahiji parobahan dina terminal anyar ieu, anu, kusabab gambar na, ogé bakal ngajaga desain anu dilacak. ka anu ayeuna. Salaku tambahan, anjeunna ogé ngobrol ngeunaan kamungkinan kaasup (tungtungna) carjer 18W, sami anu kalebet iPad Pro.

Gagasan yén telepon pinter anjeun tiasa ngeusian ulang alat sanésna sigana pikaresepeun pisan, sanaos aya seueur mamang anu kedah dipupus. Sabaraha lami kuring kedah ngantepkeun iPhone raray abdi sareng henteu dianggo dugi ka alat anu sanés parantos ngahontal muatan anu cekap? Naon pangaruhna kana batré iPhone kuring, anu parantos cukup saé? Naha iPhone tiasa dianggo salaku carjer nalika ngecas nyalira? Mangrupikeun ciri anu, sanaos nyebatkeun pisan dina poster promosi sareng tuangeun sareng dulur-dulurna, sakumaha urang ngartos ayeuna, henteu cukup ngayakinkeun seueur. Éta panginten parobihan internal anu sanésna ngarobih cukup yén éta saéstuna aya gunana dina sadidinten.

Di sisi anu sanésna, rumor nyarios yén Apple tiasa ngalebetkeun carjer 18W kanggo nge-recharge alat anjeun kalayan gancang, sareng kabel USB-C kana Lightning. Carger ieu mangrupikeun kakuatan anu panghandapna anu tiasa nganggo muatan gancang tina iPhone anyar., sareng persis sami sareng anu parantos dianggo ku iPad Pro 2018. Sakumaha parantos didugikeun, duanana toples kana sumberna ... sababaraha taun aranjeunna tungtungna bakal kalebet carjer gancang, sareng tungtungna tiasa janten 2019.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.