Kieu carana iPhone 12 nolak cutter, torek sareng tes bendgate

IPhone 12 tés

Seueur anu nyarios dinten-dinten ieu ngeunaan résistansi layar anyar iPhone 12 perkawis goresan sareng ragrag. Dina iPhone Aktualidad kami parantos ngabagi sareng anjeun sababaraha tés serelek, goresan, sareng sajabana anu dirékam ku sababaraha youtuber sareng dinten ieu kami hoyong bagikeun deui tés résistansi ieu.

Waktos ieu silih gandeng ti youtuber anu kawéntar JerryRigEverything, anu bahkan nunjukkeun yén résistansi layar anyar pikeun hurungna korék api atanapi résistansi kana "bendtest" anu janten tés pikeun ngabengkokkeun iPhone atanapi sahenteuna nyobian. Dina hal ieu, hiji deui uji coba nyerang iPhone dimana éta paling nyeri.

Résistansi iPhone 12

Hal anu parantos dilakukeun anjeunna écés nyarioskeun ngeunaan teu aya carjer sareng teras anjeunna ngajalankeun ku uji goresan: layar iPhone 12 Pro mimiti ngorehan di tingkat 6 jadi Pelindung keramik tina iPhone ieu henteu langkung kuat tibatan iPhone sanés, sok numutkeun pendapat youtuber ieu. Janten hayu urang nonton pidéo pikeun ningali naon anu anjeunna pikirkeun:

Pikeun neraskeun tes, anjeunna fokus pisan dina sisi waja tina iPhone biru anu saé sareng anjeun tiasa ningali yén goresan na gampang muncul. Anjeunna ogé nyepeng korek dina layar bari pikeun mariksa résistansi sareng ngajelaskeun yén bahan gelas énggal dissipates panas ogé sareng seuneu henteu mangaruhan layar. Bagian tukangna sareng kristal safir tina kaméra ogé nampi koreksi na ku pukulan.

Seueur buktina yén saluareun nganyenyeri rasa sénsitip para pencinta iPhone aranjeunna ngabantosan urang ningali résistansi tina matéri anyar ieu dina gelas alat Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.